Ισραηλινός πολίτης – Αν δεν εμβολιαστείς είσαι πολίτης Β κατηγορίας.Μιλά για αποδοχή σατανικής ατζέντας χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα
Ισραηλινός πολίτης – Αν δεν εμβολιαστείς είσαι πολίτης Β κατηγορίας.Μιλά για αποδοχή σατανικής ατζέντας χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα
· Κατοχικά Νέα

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ
Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις
ΔΙΕΘΝΗ13 Νοεμβρίου 2026: Η «ημέρα αφανισμού» που υπολόγισαν επιστήμονες το 1960 – Τι πραγματικά λέει η μελέτη
ΔΙΕΘΝΗΗ Κίνα γνωρίζει μυστικά για τα UFO; Ο ανταγωνισμός με το Πεντάγωνο και όσα αποκαλύπτουν τα πραγματικά αρχεία
ΔΙΕΘΝΗ
Γ@μαει η ομασ Ε χαχαχαχα!!!! Οσο για τον χριστό μάσα τα λόγια σου ειναι Ελληνας σκέψου το καλά δεν γινεται ενα ευρωσήχαμα να φτάσει σε τόσο ηψιλά πνευματικά επίπεδα.
ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666, ΡΕ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΓΙΔΙ?… ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ!!
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΥΠΝΙΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΟΦΑΕΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.