Ιράν: Δεν θα δεχτούμε αλλαγές στην παραγωγή πετρελαίου

Το Ιράν δεν θα δεχθεί την πρόταση της Σαουδικής Αραβίας για αύξηση της ακαθάριστης παραγωγής της Οργάνωσης Χώρων Εξαγωγών Πετρελαίου (ΟΠΕΚ), ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ιράν στον ΟΠΕΚ. Είναι σίγουρο πως ενδεχόμενη διάσταση απόψεων θα εντείνει την μεταξύ τους εχθρότητα η οποία ήδη εκφράζεται εμπράκτως στο μέτωπο της κρίσης της Υεμένης.

Το Ιράν, μαζί με τη Βενεζουέλα και το Ιράκ, πρόκειται να ασκήσει βέτο στην πρόταση της Σαουδικής Αραβίας στη συνάντηση του ΟΠΕΚ στη Βιέννη στις 22 Ιουνίου, όπως ανέφερε ο Χοσέιν Καζμπούρ Αρρέμπιλι καθημερινά από την Tehran Times.

Εάν η Ρωσία αυξήσει επίσης την παραγωγή της, αυτό θα αποτελούσε παραβίαση της συμφωνίας συνεργασίας, δήλωσε ο Ardebili.

Τα μέλη του ΟΠΕΚ πρόκειται να συναντηθούν αργότερα αυτή τη βδομάδα στη Βιέννη για να συζητήσουν την πρόταση της Σαουδικής Αραβίας για να τερματίσουν τη συμφωνία του ΟΠΕΚ για την σταθεροποίηση της αγοράς πετρελαίου και την αύξηση της τιμής του πετρελαίου.

Πέρυσι, τα μέλη του ΟΠΕΚ συμφώνησαν ομόφωνα για την τιμή του πετρελαίου κατά 60 δολάρια το βαρέλι, μειώνοντας την παραγωγή πετρελαίου κατά 1,2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd) στα 32,5 εκατομμύρια bpd.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τα μέλη εκτός του ΟΠΕΚ, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, του Ομάν και του Μεξικού, συμφώνησαν επίσης να μειώσουν την παραγωγή τους κατά 558.000 bpd για να σταθεροποιήσουν την αγορά.

Πηγή: Xinhua

onalert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *