ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΗΠΑ: Υποχρέωσαν πατέρα 16χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του να πει ότι αιτία θανάτου ήταν ο Covid-19

· Κατοχικά Νέα

Πατέρας στις ΗΠΑ που έχασε τον 16χρονο γιο του μετά από το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19 ενώ έπαιζε μπάσκετ παραδέχτηκε δημοσίως πως τον πίεσαν οι αμερικανικές αρχές ζητώντας του να δηλώσει πως ο γιος του πέθανε από Covid-19 προσφέροντάς του οικονομικά ανταλλάγματα.

Πρόκειται για τον Ernest Ramirez που προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη μιλώντας δημοσίως στην Καλιφόρνια.

«Η FEMA επικοινώνησε μαζί μου για να μου ζητήσει να αλλάξω την αιτία θανάτου σε Covid, ώστε να με βοηθήσουν οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 16χρονος γιος του πέθανε πέντε ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου της Pfizer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ενώ έπαιζε μπάσκετ, ο Junior κατέρρευσε και πέθανε ακριβώς μπροστά στα μάτια του καλύτερου φίλου του. Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε (να επαναφέρει) τον γιο μου, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα!

Την ημέρα που τελείωσε ο κόσμος μου, η αυτοψία του Junior έδειξε ότι είχε μυοκαρδίτιδα. Ο Junior ήταν ένα υγιές αγόρι που του άρεσε να παίζει μπέιζμπολ, βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους του, απολάμβανε την ύπαιθρο, αγαπούσε το ψάρεμα.

Επτά μήνες αργότερα μετά, επικοινώνησε η FEMA μαζί μου και μου ζήτησε να αλλάξω την αιτία θανάτου του γιού μου σε κόβιντ, ώστε να μπορέσουν να με βοηθήσουν οικονομικά. Τους είπα ότι δεν θα το έκανα ποτέ».

aegeanews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Όταν η Ντόλι Πάρτον έκανε το εμβόλιο για τον COVID-19 τραγουδώντας το «Vaccine, Vaccine» σε ρυθμό «Jolene»

ΔΙΕΘΝΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ με το «Ερντογάν πέθανε»: Η ανάρτηση εφημερίδας που προκάλεσε εισαγγελική έρευνα

ΔΙΕΘΝΗ

Μετά τα κουνούπια, τα τσιμπούρια – Επικίνδυνες ασθένειες εξαπλώνονται καθώς η Ευρώπη θερμαίνεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά