ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΗΠΑ: Στις φλόγες φορητός υπολογιστής σε αεροπλάνο – Στιγμές τρόμου για 167 επιβάτες

· Κατοχικά Νέα

Αμέσως η καμπίνα γέμισε καπνούς και οι επιβάτες πανικόβλητοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο του JFK, στη Νέα Υόρκη, όταν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης ξέσπασε φωτιά σε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε με καπνό ενώ η αναστάτωση που προκλήθηκε από τις φλόγες και τους καπνούς ήταν τόσο μεγάλη που οι 133 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου της JetBlue, που διενεργούσε την πτήση από τα Μπαρμπάντος, αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν εν μέσω πολικών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nbcnewyork, μόλις το αεροσκάφος εισήλθε στον τερματικό σταθμό 5 του αεροδρομίου ένας εργαζόμενος της αεροπορικής εταιρείας παρατήρησε τον υπολογιστή που είχε υπερθερμανθεί να βγάζει φλόγες και φωτιά, δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως η καμπίνα γέμισε καπνούς και οι επιβάτες πανικόβλητοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Έτσι αποφασίστηκε η εκκένωση του αεροσκάφους με τους συνολικά 167 ανθρώπους (επιβάτες και πλήρωμα).

Για την εκκένωση του αεροσκάφους χρησιμοποιήθηκε ακόμη και η φουσκωτή τσουλήθρα ενώ αρκετοί επιβάτες ενεργοποίησαν τις πόρτες έκτακτης ανάγκης. Χάρη στις ενέργειες του πιλότου η φωτιά κατασβέστηκε, αλλά ο πανικός που προκλήθηκε ήταν μεγάλος. Πέντε επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διαδικασία απομάκρυνσής τους από το αεροπλάνο.

Σε βίντεο αμερικανικών ειδησεογραφικών ιστοτόπων φαίνεται ότι δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημεία.

pronews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

H τέλεια «οικονομική καταιγίδα»

Κατεστραμμένο κτίριο – συμβολική φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νέος απολογισμός στην Κομισουβάχα – 43 νεκροί και ένας επιζών βρέθηκε ζωντανός

Βιομηχανική εγκατάσταση – συμβολική εικόνα διυλιστηρίουΔΙΕΘΝΗ

ΡΩΣΙΑ: Πάνω από 200 drones στην περιοχή Ριαζάν – Φωτιά κοντά σε μεγάλο διυλιστήριο και φόβοι για τα καύσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *