19:28 - 05/04/2021

Ηνωμένο Βασίλειο 704 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό…αλλά για τους ομφαλοσκόπους του κορωνοιού αυτές είναι παράπλευρες απώλειες ή ασυσχέτιστες!

Ηνωμένο Βασίλειο, εμβολιασμός: 700 νεκροί

To Ηνωμένο Βασίλειο διατηρεί ημερησίως ακριβή αριθμό ήπιων, σοβαρών παρενεργειών ακόμη και θανάτων, που προκλήθηκαν / συνέβησαν μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca και Pfizer.

Στις 21 Μαρτίου, αυτές οι αναφορές (link: Pfizer και AstraZeneca) αναφέρουν, αντίστοιχα:

283 + 421 = 704 θάνατοι από την έναρξη του εμβολιασμού, στα μέσα Δεκεμβρίου 2020.

Και αυτά είναι τα «αποτελέσματα/ γεγονότα» που καταγράφονται επίσημα στη βάση δεδομένων της κυβέρνησης, προερχόμενα από το πεδίο.

Γνωρίζουμε λοιπόν το επιχείρημα. Οι κοβιντολάρες θα πουν, “αυτοί οι θάνατοι μπορεί να μην οφείλονται όλοι στα εμβόλια.”

Και: “704 θάνατοι σε εκατομμύρια δόσεις δεν είναι τίποτα” …

Φυσικά.

Εκτός κι αν είναι η γυναίκα σας, ο πατέρας σας, ο αδερφός σας ή … Εσείς τότε θα κοιτάζατε αυτά τα στατιστικά μάλλον πιο άσχημα ή μ΄ένα μάτι πιο καχύποπτο.

Είναι σαν το Covid.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν “από” Covid και όχι “με” είμαστε σίγουροι … Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τα εμβόλια, είμαστε λιγότερο σίγουροι: μπορεί να έχουν πεθάνει “με” το εμβόλιο αλλά ποτέ “από” το εμβόλιο …

Αυτός ο κίνδυνος, οπότε είναι πολύ πραγματικός … πρέπει να σταθμιστεί με το “όφελος” αυτών των προϊόντων … που είναι απολύτως μηδενικό για υγιείς ανθρώπους κάτω των 65 ετών (η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού).

Τέλος, ας προσδιορίσουμε (είναι απαραίτητο;) Ότι αυτά είναι τα άμεσα αποτελέσματα μετά τον εμβολιασμό …

Κανείς δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των γονιδιακών προϊόντων.

Μηδενικό κέρδος έναντι δυνητικά θανατηφόρου κινδύνου, ακόμη και πολύ μικρού… Α

Δεν είστε εργαστηριακός αρουραίος, ούτε στατιστική, ούτε παράπλευρη απώλεια, ούτε παρενέργεια, ούτε ινδικό χοιρίδιο, ούτε το sidekick-υποχείριο ψυχρών ψυχοπαθών και εμπορικών εταιρειών …

Είστε ελεύθεροι και έχετε αυτοδιάθεση σώματος.

reseauinternational 5/3/21

Διάχυτη είναι πλέον η πεποίθηση ότι είναι ψευδοεμβόλια

καθώς και αφού κάποιος εμβολιαστεί μπορεί τόσο να προσβληθεί από τον ιό όσο και να τον μεταδώσει.. Δηλ. πρωτοφανείς καταστάσεις είναι σαν να λέμε ότι εμβολιάζετε το παιδί σας για Ηπατίτιδας Β (HepB), Διφθερίτιδα – Τέτανο – ακυτταρικό Κοκκύτη – Πολιομυελίτιδα – Πνευμονιόκοκκο- Μηνιγγιτιδόκοκκου Ιλαράς – Παρωτίτιδας – Ερυθρά- Ιλαρά – Παρωτίτιδα– Ερυθρά (MMR)Ανεμευλογιά κι ωστόσο το παιδί σας κολλάει στη συνέχεια αυτές τις ασθένειες και τις μεταδίδει…. Αφού σύμφωνα με πολλούς αρμόδιους αλλά και τον Γάλλο Υπ. Υγείας ” oι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή μετεμβολιακής επαναμόλυνσης ή ευαλώτητας σε μια παραλλαγή.Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους.Το αντίκτυπο του εμβολιασμού επί της εξάπλωσης του ιού είναι ακόμη άγνωστο.”

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας βλάκας Λεωνίδας. Δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του ότι κι αν του έδειχναν, ήταν πνευματικά τυφλός οπότε πήγε και εμβολιάστηκε. Τελικά καθάρισε ο Λεωνίδας κι ο κόσμος έγινε καλύτερος. Ένας βλάκας λιγότερο. Συμπέρασμα; Μη γίνετε σαν τον Λεωνίδα!

  2. παυλος κοσμιδης 04/06/2021 @ 6:33 ΠΜ

    εγω δεν θελω και δεν θα γινω παραπλευρη απωλεια για να πουλησουν εμβολια. να τα βαλουν στα παιδεια τους και στον βολο τους. το β με κ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh