Ήξερε η Ρωσία για τον πόλεμο ένα χρόνο πριν;

RussinaNavy-PyravloiΉξερε η Ρωσία για τον πόλεμο ένα χρόνο πριν;

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Σήμερα, στα παρασκήνιο της ετήσιας συνέντευξης του Πούτιν, οι ξένοι ανταποκριτές ασχολήθηκαν και με τις οικονομικές επιδόσεις της χώρα, που τα Κατοχικά Νέα, έχουμε με σειρά άρθρων αναδείξει, την ώρα που σε παγκόσμιο επίπεδο κάποιοι κρύβουν κάτω από το χαλί.

Και αυτό γιατί μπορεί να ανακοινώνονται κάθε μέρα σχεδόν οι πολεμικές επιχειρήσεις και οι «έξοδοι» πολεμικών αεροσκαφών και ο καταιγισμός με πυραύλους από την άλλη άκρης της Γης, όμως όλο αυτό το εγχείρημα έχει ΚΟΣΤΟΣ που μετριέται όχι σε εκατομμύρια αλλά σε δισεκατομμύρια.

Και κάπου εδώ είναι που αρχίζουν τα ερωτήματα και οι ακόμα πιο περίεργες απαντήσεις.

Βλέπετε σήμερα σε ανακοίνωση τους τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομίας της Ρωσίας ενημερώνουν ότι ο κρατικός προϋπολογισμός δεν επηρεάζεται από τις πολεμικές επιχειρήσεις και ότι κινείται εντός των ορίων που έχουν τεθεί.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσέξτε τώρα τη λεπτομέρεια.

Ο τρέχον προϋπολογισμός  έχει καταρτισθεί τον Οκτώβριο του 2014 και αφορά το χρονικό διάστημα από 1/3/15 έως 28/2/16. 

Με λίγα λόγια ΑΝ η Ρωσία δεν ήξερε ότι θα έπρεπε να συμμετάσχει τόσο μαζικά σε πολεμικές επιχειρήσεις μακριά από την έδρα της, θα έπρεπε κανονικά ο προϋπολογισμός της να έχει εκτραχυνθεί.

Και εδώ δεν είναι μόνο οι πολεμικές επιχειρήσεις και το τεράστιο κόστος, αλλά ένα ακόμα στοιχεία εξαιρετικά επιβαρυντικό…

Η πτώση των διεθνών τιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου, που έχουν στοιχίσει περίπου 130 δις δολάρια στη Ρωσία…

Οπότε τίθεται το ερώτημα… Μήπως τελικά ο πόλεμος είχε «προϋπολογισθεί»;

Loading...

8 thoughts on “Ήξερε η Ρωσία για τον πόλεμο ένα χρόνο πριν;

 1. Ανώνυμος says:

  Άνθρωπε μου.Και ο πουτιν είναι βέβαιος μασονους και το γνωρίζουμε καλά..είπαμε θέλουν δεν θέλουν το σχέδιο του Θεού εφαρμόζουν.

 2. Visitor says:

  Δεν ξέρουμε εάν είχε προϋπολογισθεί, όμως σε κάθε προϋπολογισμό, οποιουδήποτε κράτους, προβλέπονται και κωδικοί με έκτακτα έξοδα για διάφορες αιτίες.
  Θα μπορούσε λοιπόν να έχει προϋπολογισθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για έκτακτα έξοδα, π.χ. λόγω φυσικών καταστροφών κ.λ.π. και το ποσό αυτό να μην έχει ξεπεραστεί, τουλάχιστον όχι ακόμα. Έτσι να καλύπτονται τα έξοδα από αυτόν τον κωδικό, ή από άλλους κωδικούς που δεν χρησιμοποιήθηκαν τα ποσά κατά την διάρκεια της χρονιάς, να γίνεται αναμόρφωση του προϋπολογισμού και μεταφορά των ποσών που απαιτούνται για την διεξαγωγή των πολεμικών επιχειρήσεων.

 3. ΚΟΡΑΞ says:

  Πολυ καλη η παρατήρηση Ζαχαρια! Το πολεμικό πλοίο στην φωτο ειναι ρωσικό αμερικανικό ή ειναι ενα τυχαίο πλοίο; Τα νούμερα της μηχανής του κιμά ειναι μπροστα στα ματια μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *