Ιαπωνία: Ακυβέρνητο πλοίο με χιλιάδες αυτοκίνητα στα αμπάρια του

Το Sincerity Ace εξακολουθεί να πλέει ακυβέρνητο μεταξύ Ιαπωνίας και Χαβάης με χιλιάδες αυτοκίνητα στις αποθήκες του

Η παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν κύλησε το ίδιο ευχάριστα για όλους, πόσο μάλλον για το πλήρωμα του πλοίου μεταφοράς αυτοκινήτων Sincerity Ace, το οποίο εξακολουθεί να πλέει ακυβέρνητο μεταξύ Ιαπωνίας και Χαβάης έχοντας χιλιάδες αυτοκίνητα στις αποθήκες του.

Ειδικότερα ο κυβερνήτης του Sincerity Ace, με σημαία Παναμά, εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 31 Δεκεμβρίου, με τον καπετάνιο του πλοίου να κάνει λόγω για φωτιά στο εσωτερικό του κύτους, για προσπάθεια κατάσβεσης αλλά και πρόθεση για εγκατάλειψη του Sincerity Ace.

Το μήκους 200 μ. πλοίο μετέφερε αυτοκίνητα από την Yokohama της Ιαπωνίας στην Honolulu της Χαβάης. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, με την συνεισφορά πέντε ακόμη εμπορικών πλοίων που κατέφθασαν στην περιοχή, κατάφεραν να διασώσουν 16 από τα 21 μέλη του πληρώματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς η τύχη ενός εκ των μελών εξακολουθεί να αγνοείται ενώ τέσσερις θεωρούνται νεκροί καθώς, παρόλο που εντοπίστηκαν από τους διασώστες στο νερό και παρά τις προσπάθειες των τελευταίων να τους ανασύρουν δεν δείχνουν σημάδια ζωής.

Το Sincerity Ace, που έχει μέγιστη χωρητικότητα 6.400 οχήματα, συνεχίζει να πλέει ακυβέρνητο ενώ η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμη. Θα χρειαστούν ακόμη μέρες για να φτάσουν κοντά στο Sincerity Ace μικρότερα πλοία για την ρυμούλκηση του καθώς αυτό βρίσκεται περίπου 2.000 μίλια από την Χαβάη.

offsite.com.cy


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *