08:42 - 06/12/2019

Η βαλίτσα των πυρηνικών της Ρωσίας αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κοινό

Η βαλίτσα που χρησιμοποιείτο για την ενεργοποίηση των πυρηνικών όπλων της Ρωσίας αποκαλύφθηκε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό.

Ο θρυλικός πυρηνικός χαρτοφύλακας, μια ειδική συσκευή που χρησιμοποιείτο από τον αρχηγό της Ρωσίας για να εξουσιοδοτήσει τη χρήση των ανάλογων όπλων, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Zvezda TV, που ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Ο Αλεξέι Γεγκόροφ, ένας εκ των παρουσιαστών, ο χαρτοφύλακας που προβλήθηκε, κρατείτο από έναν υπάλληλο ο οποίος συνόδευε τον αρχηγό του Στρατού ημέρα και νύχτα.

Ο ίδιος, αρνούμενος να αποκαλύψει ευαίσθητες πληροφορίες για τις εσωτερικές διεργασίες του χαρτοφύλακα, δήλωσε:

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι το κουμπί “εκτόξευσης” είναι πραγματικά λευκό. Ένα από τα συστατικά του χαρτοφύλακα είναι μια κάρτα flash – είναι ατομική και είναι ένα από τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται».
Ο χαρτοφύλακας, όπως είπε ο παρουσιαστής, ανέφερε ότι εκείνος που παρουσιάστηκε στο κοινό είναι ένα παλιότερο μοντέλο περασμένων δεκαετιών και είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συσκευή αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ονειρευτης 12/06/2019 @ 11:16 ΠΜ

    …ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙΤΕΛΙΚΑ ….ΛΕΥΚΟ!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh