Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:43 - 29/01/2024

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιο επικίνδυνη από ό,τι νομίζετε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεια σας, AnonHuman εδώ,

Πρώτον, παρακαλώ καταλάβετε ότι δεν μπορώ να το δημοσιεύσω αυτό με κανέναν από τους πραγματικούς μου λογαριασμούς. Δεν με νοιάζει που μπορεί να θεωρήσετε πρόβλημα το ότι ο λογαριασμός μου είναι νέος, απλά θέλω να μοιραστώ την αλήθεια.

Έχω μια σημαντική επαφή που βοηθάει πολλές παγκοσμίου φήμης εταιρείες οπτικοακουστικού περιεχομένου σε όλες τις πτυχές του νόμου. Γιγαντιαίες εταιρείες ψυχαγωγίας, μουσικής, τεχνητής νοημοσύνης και άτομα που γνωρίζουν ΟΛΟΙ.

Βοηθάει εταιρείες κατά της εξόρυξης δεδομένων AI και εταιρείες υπέρ της εξόρυξης δεδομένων χρησιμοποιώντας ελάχιστα γνωστά παραθυράκια στις νομικές μεθόδους τους που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις πρώτες. Γνωρίζει πολλά.

Μιλώντας μαζί του για τους εκθετικούς κινδύνους ανάπτυξης της ΤΝ,

(Ο πιο πρόσφατος είναι η τεχνητή νοημοσύνη της Taylor Swift. Δεν θα δώσω πολλές λεπτομέρειες, αλλά ήξερα πάρα πολλές προτροπές και σημαντικούς -μηχανικούς πίσω στο 2023. Βλέποντας μια εικόνα της Τεχνητής Νοημοσύνης της Taylor Swift να έχει 22 εκατομμύρια προβολές και γνωρίζοντας ποιοι άνθρωποι, πού και πώς φτιάχτηκε… Νιώθω παράξενα. Αν αυτές οι εικόνες έχουν κάνει το Twitter να ξεσαλώσει το 2024, οι απλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να μάθουν περισσότερα. Οι τηλεοράσεις δεν θα πουν τίποτα μέχρι να Είναι πολύ αργά, ή ίσως επειδή αυτό το πρόβλημα είναι ασταμάτητο. Το πιο πρόσφατο μέτρο της Ευρώπης για να σταματήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη είναι να επισημαίνεται κάθε δημιουργία Τεχνητής Νοημοσύνης με την ένδειξη “generated with AI”, αλλά οι offline γεννήτριες CPU-AI κάνουν το πρόβλημα ασταμάτητο).

Καθώς μιλούσα με αυτή την επαφή για το θέμα της ΤΝ, μου αποκάλυψε ότι αυτά δεν ήταν τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ΤΝ, ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα δεν είναι καν γνωστά στον μέσο πολίτη.

Εργάζεται με εταιρείες ΤΝ που μελετούν τα εγκεφαλικά ερεθίσματα που εκπέμπονται κάτω από συγκεκριμένα ερεθίσματα, βοηθώντας τις σε νομικά ζητήματα. Υπάρχει μια εταιρεία που μελετά αυτά τα ερεθίσματα για να τα αναπαράγει αντίστροφα και είναι σε θέση να δημιουργήσει οποιοδήποτε ερέθισμα στον εγκέφαλο των υποκειμένων: συναισθήματα, μυρωδιές, οράματα,… Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τον χρήστη να επιθυμεί συγκεκριμένα προϊόντα ή να γνωρίζει τι σκέφτεται για να του συστήσει αυτά τα προϊόντα. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να αναπτυχθεί μόνο χάρη στη σύγχρονη τεχνητή νοημοσύνη. Δεν μπόρεσε να πει πολλά περισσότερα, καθώς πρόκειται για εμπιστευτικό θέμα. “…Απλά να είστε ασφαλείς, θα ζήσετε παράξενες στιγμές που δεν θα μπορώ να δω”, κατέληξε.

Γνωρίζοντας ποιος είναι, τους γίγαντες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, κάποιες τεχνικές που μόνο αυτός γνωρίζει, τους ελάχιστα γνωστούς νόμιμους τρόπους με τους οποίους μας έχει διδάξει να βγάζουμε τρελά ποσά, την κληρονομιά του, βλέποντας πόσο προσεκτικά μας τα είπε όλα αυτά και γνωρίζοντας πόσο ανοιχτός και ταπεινός είναι ως άνθρωπος, ξέρω ότι λέει την αλήθεια.

Σήμερα, μελετάται η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση ανθρώπινων εγκεφαλικών προτύπων και την αναπαραγωγή τους αντίστροφα χάρη στην αναγνώριση προτύπων που μόνο μια τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αναπτύξει.

Το να φωτίζει ποια λάμπα θα επιλέγατε πριν η σκέψη σας φτάσει στο χέρι σας δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το να μπορεί να γνωρίζει ποια μάρκα σκέφτεστε και, στέλνοντας ερεθίσματα αντίστροφα, να σας κάνει να λαχταράτε το προϊόν που θέλουν αντ’ αυτού. Αυτό δεν είναι ταινία, είναι η πραγματική ζωή. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα με την τεχνητή νοημοσύνη, όχι μια συνωμοσία.

Εσύ, αναγνώστη, προειδοποιείσαι για το τι έρχεται σύντομα. Έπρεπε να το πω αυτό κάπου. Και, παρά το γεγονός ότι γνώριζα πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανησυχίες για την “οπτικοακουστική” τεχνητή νοημοσύνη, η πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες με έκανε να πρέπει να τις μοιραστώ.

Απλά να είσαι ασφαλής.

ReditΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Να που τα κράνη με αλουμινόχαρτο θα φανούν χρήσιμα τελικά.

  2. Mακρυά από οθόνες και “έξυπνες” συσκευές!

    Στους λίγους απευθύνομαι.
    Οι πολλοί έχουν καταπιεί το δόλωμα μαζί με το αγκίστρι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*