09:54 - 25/12/2018

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΕ

Διαφημίσεις

Το σπίρτο της έκρηξης κρατούν οι Γάλλοι…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 στο Μαρακές του νοτιοδυτικού Μαρόκου αποφασίστηκε ο εξοβελισμός του Χριστού από την Χριστιανική Δύση και ο εξισλαμισμός της! Μετά από δυο χρόνια διαβουλεύσεις, στη Διεθνή Σύνοδο του ΟΗΕ, που έγινε εκεί, το Παγκόσμιο Σύμφωνο της Μετανάστευσης τέθηκε υπό επικύρωση για την ασφαλή, ομαλή και τακτική μετανάστευση (;;;)! Να σημειωθεί, ότι τελικά το ψήφισαν λιγότερες χώρες από αυτές που μετείχαν των διαβουλεύσεων, που προηγήθηκαν της Συνόδου, και το οποίο δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα (πόσες όμως χώρες από όσες το υπέγραψαν, θα το αμφισβητήσουν στη συνέχεια;)!

Αντιλαμβάνεστε όλοι, ότι οι παγκόσμιες μεταναστευτικές ροές θα αυξηθούν επικίνδυνα, ιδιαίτερα σε χώρες που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους σε αυτό, το εκ του πονηρού, Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης!

Και βέβαια στην Πατρίδα μας, ένα τόσο πολύ σοβαρό εθνικό ζήτημα, το αποσιώπησαν τα Συστημικά ΜΜΕ, τα οποία ιδιαίτερα τα Μνημονιακά χρόνια, χαρακτηρίζονται από υπέρμετρο φασισμό, που υπαγορεύεται από την εκάστοτε πολιτική Εξουσία! Αποσιωπούν μια προδοτική Συμφωνία, που επί της ουσίας σηματοδοτεί την κατάργηση των συνόρων και προστίθεται στην άλλη προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όπου παραχωρήθηκε η Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς!

Οι επαναστατούντες και οι προσκυνημένοι…

Οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Αυστραλία, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Ισραήλ, η Δανία, η Ελβετία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Αυστρία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Πολωνία και η Ουγγαρία, είπαν ΟΧΙ στο Παγκόσμιο Σύμφωνο (ελεύθερης) Μετανάστευσης!

Αξιοσημείωτο, ότι οι ΗΠΑ διέκοψαν την χρηματοδότηση του ΟΗΕ για την μετανάστευση! Όταν την ίδια στιγμή, οι “Δημοκρατικοί” στην Αμερική, αλλά και αρκετοί των “Ρεπουμπλικάνων” είναι αντίθετοι με την ύψωση του τείχους του Τραμπ στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό!

Χώρες που ήταν υπέρμαχες της ελεύθερης μετανάστευσης: η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία! Και ακολούθησαν οι φιλομεταναστευτικές χώρες, όπως: η Ισπανία, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Αλβανία, η Βοσνία – Ερζεγοβίνη κ.α.

Ο παρακάτω χάρτης παρουσιάζει τις χώρες της Ευρώπης (με κίτρινο χρώμα) που είναι αντίθετες με το Παγκόσμιο Σύμφωνο (ελεύθερης) Μετανάστευσης!

Η Γαλλία επαναστατεί κατά του Μακρόν…

Ωστόσο, ήδη στη Γαλλία έχει ξεσπάσει “πόλεμος” για τη δουλική στάση του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στο Παγκόσμιο Σύμφωνο (ελεύθερης) Μετανάστευσης!

Ανώτατοι Γάλλοι αξιωματικοί του απέστειλαν επιστολή, στην οποία τον κατηγορούν για απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, αφού δρα αυτοβούλως! Τον θεωρούν ένοχο για προδοσία κατά της Γαλλίας! Τον καλούν να σταματήσει δραστικά την μετανάστευση στη Γαλλία, όταν ο λαός της είναι ήδη κακοποιημένος και το δημόσιο χρέος της μεγαλώνει!

Αυτήν την επιστολή, τη δημοσίευσαν αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες, αλλά πουθενά δεν υπήρξε ακριβή μετάφραση αυτής και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να σας παραθέσω παρακάτω την επιστολή των Γάλλων Στρατηγών στα ελληνικά! Η οποία φέρει πρώτη την υπογραφή του Γάλλου Στρατηγού Antoine Martinez και έπονται οι υπογραφές άλλων 10 Γάλλων Στρατηγών, ενός Ναυάρχου και ενός Συνταγματάρχη! Επίσης, η επιστολή φέρει την υπογραφή του πρώην Υπουργού Άμυνας Charles Millon:

Όταν οι στρατιωτικοί έχουν εθνική συνείδηση…

«Κύριε Πρόεδρε,

Πρόκειται να υπογράψετε το παγκόσμιο και συμπαγές πρόγραμμα ασφάλειας τακτικής μετανάστευσης. Το οποίο εγκαθιδρύει ένα γνήσιο δικαίωμα στη μετανάστευση. Αυτό το πρόγραμμα θα επιβληθεί στην εθνική νομοθεσία, ανάμεσα στις προϋπάρχουσες συνθήκες ή στην αρχή της κοινής ευθύνης που ορίζεται σ΄ αυτήν την συμφωνία.

Φαίνεται, πως η μόνη κυριαρχία που θα παραμείνει με τη Γαλλία θα αποτελείται από ελεύθερα ρυθμιζόμενο τρόπο στον οποίο τα αντικείμενα της συμφωνίας θα πρέπει να εφαρμοστούν. Δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε αυτό το νέο κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας, χωρίς ένα δημόσιο ντιμπέιτ, ενώ το 80% του γαλλικού λαού πιστεύει, πως είναι απαραίτητο να σταματήσει δραστικά η μετανάστευση. Αποφασίζοντας μόνος σας να υπογράψετε αυτήν την συμφωνία, θα προσθέσετε έναν επιπλέον λόγο για επανάσταση και θυμό, σε έναν ήδη κακοποιημένο λαό. Θα μπορούσατε να είστε ένοχος για άρνηση της δημοκρατίας και για προδοσία κατά του Έθνους.

Επιπρόσθετα, τα οικονομικά αποθέματα εξαντλούνται και το χρέος μας μεγαλώνει. Δεν μπορείτε να πάρετε το ρίσκο αυτής της ακριβής (δαπανηρής) συμφωνίας, χωρίς πρώτα να αποδείξετε, πως δε θα χρειαστούν νέοι φόροι για να καλυφτούν τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας. Από την άλλη, θα πρέπει να είστε ικανός να περιορίσετε τις συνέπειες που είναι συνδεδεμένες με την άφιξη αυτών των ανθρώπων, στο πλαίσιο της ασφάλειας. Στο τέλος, δεν πρέπει να παραγνωρίζετε, πως η ουσία της πολιτικής είναι να εξασφαλίζει την ασφάλεια από εξωτερικούς παράγοντες και την αρμονία του τρόπου ζωής στο εσωτερικό της χώρας. Παρόλα αυτά, αυτή η ομόνοια μπορεί να αποκτηθεί μόνο εάν παραμείνει η εσωτερική συνοχή της κοινωνίας, η οποία μπορεί να δρα και να επιτρέπει, να θέλει να δρα μαζί, το οποίο γίνεται όλο και πιο προβληματικό σήμερα.

Στην πραγματικότητα, το γαλλικό σύστημα άργησε να συνειδητοποιήσει την αδυναμία του να δεχτεί τόσους πολλούς ανθρώπους, με τόσες διαφορετικές κουλτούρες, οι οποίοι έχουν οργανωθεί τα τελευταία 40 χρόνια σε περιοχές που δεν υποβάλλονται πλέον, στους νόμους του Κράτους.

Εμείς υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία του Στρατηγού Martinez, ενάντια στην υπογραφή αυτής της συμφωνίας, η οποία πρέπει να ενστερνιστεί από τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών στη Σύνοδο του Μαρακές»!

O πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Charles Millon

“Εκτελεστής” της ΝΤΠ ο Ντόναλντ Τραμπ…

Τα Συστημικά γαλλικά ΜΜΕ, που αντιπροσωπεύουν όπως και τα δικά μας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση, διακινούν πληροφορίες, πως πίσω από αυτήν την κίνηση – όπως και στην επανάσταση των “κίτρινων γιλέκων” –  βρίσκεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο οποίος αμέσως με την εκλογή του, ανάθεσε στον πρώην σύμβουλό του Στηβ Μπάνον, να εγκατασταθεί στις Βρυξέλλες και να “ανοίξει φάκελο” κατά της ΝΤΠ και του Τζορτζ Σόρος! Ερχόμενος σε επαφή με όλα τα κόμματα των πατριωτικών – ευρωσκεπτικιστών των χωρών της Ευρώπης, ενδυναμώνοντάς τα, προκειμένου να ανατρέψουν τα σατανικά σχέδια της Παγκοσμιοποίησης για την ανθρωπότητα!

Τι λένε οι δικοί μας Στρατηγοί και δεν τους ακούμε;

Λένε οι Γάλλοι Στρατηγοί προς τον Γάλλο Πρόεδρο:

«Δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε αυτό το νέο κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας, χωρίς ένα δημόσιο ντιμπέιτ, ενώ το 80% του γαλλικού λαού πιστεύει, πως είναι απαραίτητο να σταματήσει δραστικά η μετανάστευση».

Οι δικοί μας Στρατηγοί τι ακριβώς λέγουν, όταν ένας κομμουνιστής – άθεος Πρωθυπουργός με την υπογραφή ενός άλλου άθεου ΥΠΕΞ παραδίδουν όνομα, εθνότητα και γλώσσα της Μακεδονίας μας στους ιστορικά ανύπαρκτους Σκοπιανούς;

Πώς εκφράστηκε η δική τους επαναστατικότητα και πυγμή;

Λένε οι Γάλλοι Στρατηγοί:

«Τα οικονομικά αποθέματα εξαντλούνται και το χρέος μας μεγαλώνει. Δεν μπορείτε να πάρετε το ρίσκο αυτής της ακριβής (δαπανηρής) συμφωνίας, χωρίς πρώτα να αποδείξετε, πως δε θα χρειαστούν νέοι φόροι για να καλυφτούν τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας»!

Οι δικοί μας Στρατηγοί τι ακριβώς λέγουν, όταν η Πατρίδα έχει εξαθλιωθεί από τα Μνημόνια της Κατοχής και το δημόσιο χρέος μας έχει εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη; Όταν η παράνομη μετανάστευση πριμοδοτείται από την κυβέρνηση με δημόσια επιδόματα, παραχώρηση τροφής και στέγης; Οι Γάλλοι, που δεν έχουν φτάσει στη δική μας οικονομική εξαθλίωση προβληματίζονται! Εμείς όχι;

Λένε οι Γάλλοι Στρατηγοί:

«Από την άλλη, θα πρέπει να είστε ικανός να περιορίσετε τις συνέπειες που είναι συνδεδεμένες με την άφιξη αυτών των ανθρώπων, στο πλαίσιο της ασφάλειας»!

Οι δικοί μας Στρατηγοί τι ακριβώς λέγουν, όταν η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει πολλαπλασιαστεί, από την αγριότητα της παράνομης μετανάστευσης; Ας ευχηθούμε το δικό σας παιδί να μην έχει ποτέ την τύχη της Μυρτούλας!

Είπατε κάτι; Πιο δυνατά δεν σας άκουσα! Μας κούφαναν τα Μνημόνια! Κι εσείς νοιάζεστε μόνο για τα αναδρομικά σας!

Μακάρι να έχω λάθος και να ανακαλέσω! Έχω και το θάρρος και την παρρησία αναγνωρίσεως του λάθους μου! Εσείς;;

egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*