15:07 - 03/08/2021

Η συχνότητα εμφάνισης μετεμβολιακής μυοκαρδίτιδας σε εφήβους/νέους ηλικίας 16-25 ετών παρατηρήθηκε στο Ισραήλ ότι είναι 1 προς 6000!

Η συχνότητα εμφάνισης μετεμβολιακής μυοκαρδίτιδας σε εφήβους/νέους ηλικίας ηλικίας 16-25 ετών παρατηρήθηκε στο Ισραήλ ότι είναι 1 προς 6000.

Σημειωτέον ότι το Ισραήλ εμβολιάζει μόνο με Pfizer που διαφημίστηκε ως το πιο ασφαλές φανταστείτε τι κάνουν τα υπόλοιπα.

Μας έλεγαν για να καθησυχάσουν κάθε φορά που ένας θάνατος ή μια σοβαρή παρενέργεια έσπαζε το φράγμα του τύπου κι έβγαινε στην επιφάνεια ότι υπάρχει μόνο μια περίπτωση στο 1.000.000 να πάθει κανείς κακό από το εμβόλιο αυτό.

Τώρα τι έχουν να πουν όταν είναι παιδιά και νέοι που κινδυνεύουν με αυτή τη συχνότητα;;

Αξίζει τον κόπο να ρισκάρεις την υγεία τόσων μαθητών εφήβων και νέων φοιτητών όταν η μυοκαρδίτιδα αποδεικνύεται πλέον κι επιστημονικά τρέχον νόμισμα για το υπερτιμημένο Pfizer;;

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh