in

Η σωτήρια για τον πλανήτη επερχομένη συμφορά στην Καλιφόρνια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όπως όλα σχεδόν τα επικίνδυνα φίδια έχουν δυο μεγάλα δόντια από τα οποία βγαίνει το θανατηφόρο φαρμάκι τους, έτσι και ο ιοβόλος σιωνιστικός όφις έχει δύο δόντια από τα οποία βγαίνει δηλητήριο, ολοένα και τοξικότερο, για τον πλανήτη. Ας είναι καλά κάποιοι λαοί οι οποίοι έχουν αντίδοτο και πρώτος απ’ όλους ο ελληνικός. Ο σιωνιστικός όφις, σημειωτέον, έχει την κεφαλή του στις ΗΠΑ, την καρδιά του στην Ελβετία, και μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Γη, θα θρονιασθεί στην Ιερουσαλήμ.
Τα δύο θανατηφόρα «δόντια» του σιωνιστικού όφεως ευρίσκονται στην Καλιφόρνια, στην απομονωμένη γεωγραφικά Καλιφόρνια. Φυσικά αυτό δεν προέκυψε τυχαία διότι οι σιωνιστές δουλεύουν με πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη εμμονή τους στον σκοπό τους πάση θυσία χωρίς να υπολογίζουν χρήμα, χρόνο και ζωές.

Τα δύο αυτά «δόντια» είναι το Χόλλυγουντ και η Σίλικον Βάλεϊ. Ας τα δούμε ένα – ένα, με πρώτο το Χόλυγουντ.

Το Χόλυγουντ είναι η πρωτεύουσα του κινηματογράφου, ενός κινηματογράφου που οφείλει πάρα πολλά στο ξεκίνημά του στον Έλληνα Σπύρο Σκούρα. Εκεί στο Χόλλυγουντ, δεν ενδιαφέρονται ούτε για την τέχνη ούτε για το χρήμα. Αυτά είναι «δήθεν», τα χρησιμοποιούν ως μέσα ή όπλα, και μας τα παρουσιάζουν ως αποτέλεσμα της «προόδου» του κινηματογράφου. Αυτό το κάνουν διότι έτσι δικαιολογούνται ευκολότερα στα γκόϊμς, που δεν αντιλαμβάνονται και πολλά – πολλά, τα οποία χρόνο με τον χρόνο υποβαθμίζονται πνευματικώς και ο κυριότερος παράγων γι αυτό είναι το Χόλυγουντ.

Ο ρόλος του Χόλυγουντ είναι καθαρά προπαγανδιστικός. Διαμορφώνει αντιλήψεις, πρότυπα, συμπεριφορές, μόδα, δηλαδή συρμό, μεταλλάσει το ήθος, και πολλές άλλες καταστάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες στο να δημιουργήσουν έναν πειθαρχημένο και άβουλο συρφετό υπηκόων σ’ όλον τον πλανήτη ώστε ούτε να επαναστατεί αλλά, κυρίως, να μην σκέφτεται. Θέλουν ένα συρφετό δουλαρίων, χειραγωγήσιμο με στρατιωτική υπακοή στους παγκοσμιοποιητές. Δουλάρια που θα ντύνονται το ίδιο, θα φέρονται το ίδιο, θα μιλάνε το ίδιο, και κυρίως, θα σκέφτονται το ίδιο.

Το Χόλυγουντ έχει κατορθώσει να δεσμεύει την σκέψη των ανθρώπων, εκμεταλλευόμενο την δύναμη της εικόνος, ώστε όλοι σχεδόν να έχουν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης ή τρόπο μη σκέψης. Όταν τα μάτια καθηλώνονται στην εικόνα ο εγκέφαλος, αδρανοποιημένος πλέον, «γράφει» ότι βλέπει χωρίς καμία διάκριση. Κοιτάξτε γύρω σας τους θεατές όταν βρεθείτε μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Γι αυτό και φρόντισαν, μέσω της τεχνολογίας, να εισβάλει το Χόλυγουντ στα σπίτια.

Όταν λοιπόν καθηλώνουν τον θεατή με την εικόνα μπορούν να βομβαρδίζουν, κυριολεκτικά, με ότι θέλουν και να τον εκπαιδεύουν καταλλήλως.

Επίσης, όταν μας παρουσιάζουν κάποιες μελλοντικές καταστάσεις ή γεγονότα στις ταινίες βλέπουμε ότι αυτά γίνονται αργότερα πραγματικότητα, οπότε ο όχλος τα εκλαμβάνει ως φυσική συνέπεια προγενεστέρων καταστάσεων. Ο όχλος κάνει λάθος! Οδηγούν την σκέψη των ανθρώπων μαζικά σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για να μην σκέφτεται ο καθένας ιδιαιτέρως, καθόσον αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για την «δημοκρατία» όσο και για την κάθε μορφή εξουσίας στον πλανήτη. Οδηγούν την σκέψη εκεί που ήδη έχουν προετοιμάσει το πεδίο (υλικό και «πνευματικό») δράσης τους.

Αυτό είναι γενικώς το δηλητήριο που εκχέει το ένα «δόντι» του σιωνιστικού όφεως που βρίσκεται στην Καλιφόρνια και το οποίο έχει καταστρέψει γενεές ανθρώπων αλλά και έθνη.

Το άλλο «δόντι» με δηλητήριο, είναι η Σίλικον Βάλεϊ. Η Κοιλάδα της Σιλικόνης. Εκεί είναι η πηγή όλων των ηλεκτρονικών ανακαλύψεων. Όλων αυτών των μηχανών οι οποίες έχουν κατακλύσει την υφήλιο και τείνουν να μεταλλάξουν τον άνθρωπο. Και οι οποίες σιγά – σιγά θα τις τοποθετήσουν μέσα στο σώμα των ανθρώπων. Όλα τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και συσκευές υψηλής ηλεκτρονικής τεχνολογίας έχουν πατρίδα την Σίλικον Βάλεϊ στην Καλιφόρνια.

Ουδείς γνωρίζει μέχρι που έχουν φθάσει τα επιτεύγματά τους, διότι δεν μας τα παρουσιάζουν όλα, και απ’ αυτά άλλα θα τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι παγκοσμιοποιητές και άλλα η απολύτως σκλαβωμένη σ’ αυτούς ανθρωπομάζα.

Θα πληροφορηθήκατε φαντάζομαι όλα τα φοβερά και τρομερά που είπε η Μέρκελ πριν από λίγες ημέρες στο Τόκυο για το μέλλον των ανθρώπων. Είχε πει ότι θα μπορούν σε λίγο με την τεχνολογία και το τσιπάκι που θα βάλουν, αν προλάβουν, στο μυαλό των ανθρώπων, όχι μόνο να διαβάζουν τις σκέψεις τους, αλλά και ο καθένας «δικτυομένος» θα μπορεί να «μπαίνει και να διαβάζει» τις σκέψεις οποιουδήποτε ανθρώπου θέλει! Γι αυτόν τον λόγο άρχισαν να μιλάνε ήδη για Αστυνομία Σκέψης. Αυτό θέλουν να το επιτύχουν με το δίκτυο 6G, που θα είναι και το τελικό G.

Τυχαίο σας φαίνεται το «6», αλλά και το “G”, ως τελική αλλά και τέλεια εφαρμογή δικτύωσης ανθρώπων και μηχανών;

Αν υπάρχουν κάποιοι που τους φαίνεται τυχαίο, πρέπει να ‘ναι πολύ «αητοί».

Η παράλογη κατάσταση που υπάρχει τώρα στον πλανήτη με τα κινητά και άλλες παρόμοιες απάνθρωπες συσκευές, που τις εφηύραν για το καλό μας ας μην το ξεχνάμε αυτό, θα μοιάζει σε λίγο με… προϊστορική τεχνολογία.

Πλην όμως όταν και αυτοί κάνουν σχέδια ο Θεός γελά. Εξ άλλου, υπάρχουν και άλλων ειδών νόμοι που οι δυστυχείς παγκοσμιοποιητές δεν μπορούν να παραβλέψουν και γι αυτόν τον λόγο προσπαθούν να τους παρακάμψουν με την άμεση ή έμμεση συγκατάθεσή μας σε ότι κάνουν.

Η ταρακουνημένη από σεισμούς Καλιφόρνια αρχίζει να νοιώθει τα αποτελέσματα όλων αυτών που γίνονται εκεί. Μαζί με την ενεργοποίηση, ξανά, του Ελληνικού DNA, (κάποιοι ήδη το βλέπουν γύρω τους και κάποιοι άλλοι το αντιλαμβάνονται και οι εχθροί μας το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό) ενεργοποιούνται και οι άγραφοι νόμοι σωτηρίας των ανθρώπων. Όπως τότε στα Σόδομα και τα Γόμορα ήρθε η εξ ουρανού τιμωρία λόγω της ηθικής πτώσης και μέχρι σήμερα η θάλασσα είναι νεκρά, έτσι και τώρα η Καλιφόρνια, ως τόπος μισανθρώπων δράσεων, θα υποστεί ανάλογη συμφορά τόσο ο τόπος όσο και οι οικούντες εκεί.

Η Καλιφόρνια ταρακουνιέται κι ο πλανήτης χαίρεται, έστω και αν οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν.

Χρήστος Μαντζιάρης

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 Comments

Leave a Reply
 1. Ερχεται η ωρα Της Θειας Δικης..Της Νεμεσης,για τους εωσφοριστες παγκοσμιοποιητες..Η πλειοψηφια πλεον της ανθρωποτητος εκουσια ,δονηται και συνταυτιζετε με την με την ανθρωποκτονα αδηφαγα, ιδιοσυχνοτητα ,του εωσφορου..Κατι που επιφερει αναποφευκτα Την Θεια τιμωρα ,παρομοια αυτης των Σοδομων και Γομορων..Κατακλυσμος δια πυρος,,3ος παγκοσμιος πολεμος και γεωφυσικες καταστροφες χωρις προηγουμενο..Εμεις ομως ως Ελληνες εχουμε το καλυτερο πυρηνικο καταφυγιο στο κοσμο!Την Αγια μας Ορθοδοξια,με την Υπεραγια μας θεοτοκο και πανω απο ολα Το Αναστασιμο Ζων Φως Του Κυριου Μας Ιησου Χριστου Μας Το μονο που τρεμουν τα εκτελεστικα οργανα του εωσφορου οι δαιμονες..Εχουμε ως Ελληνες το μοναδικο προνομιο εκ Θεου να εχουμε εναν μοναδικο παραστατη προστατη φορεα Του Ζωντος Φωτος ,Τον νεοφανη Αγιο Πατερ Παισιο!!Πατερ Παισιε πρεσβευε υπερ ημων,και προφυλαξε το εθνος των Ελληνων απο τα επερχομενα δεινα!!

 2. Καλά το πήγαινες… Μέχρι που μπερδέψες τον Θεό τιμωρό δηλαδή τον Γιαχβέ και τα έκανες μαντάρα. Όσο για το ελληνικό “εκλεκτο” DNA… εκεί το γάμησες και ψοφησε.

  • Καλημέρα! Διαβάζοντας το κείμενο δεν είδα πουθανά ν’αναφέρεται ο Θεός ειναι τιμωρός όπως σχολιαζετε. Το μόνο που αναφέρεται είναι οτι ο Θεός γελά! Το ότι ο Θεός γελά, δεν σημαίνει οτι ο ίδιος ο Θεός είναι τιμωρός. Διότι ο Θεός δεν είναι τιμωρός! Όσοι είναι υπο την σκέπη του έχουν την προστασία του, όσοι επιλέγουν την άλλη πλευρά, θερίζουν τις ενέργειές τους. Πολύ απλό και πολύ κατανοητό. Ο Θεός λοιπόν γελά όπως έλεγαν οι παλιοί,όχι διότι ο ίδιος είναι τιμωρός αλλά επειδή γνωρίζει εκ των προτέρων τ’αποτελέσματα των ενεργειών των ανθρώπων που επιλέγουν να μην είναι μαζί του…
   Ο Θεός είναι αγάπη! Αυτό άλλωστε ήρθε να διδάξει ο Ιησούς Χριστός στη γή.
   Όσο για το ελληνικο DNA, είναι ελεύθερος ο καθε ανθρωπως, αφυπνισμένος ή μη, να πιστεύει ότι θέλει…
   Άλλωστε η αφύπνιση, είναι κάτι που βιώνεται και δεν περιγράφεται ετσι απλά…

 3. ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA”? ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ? ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΠΡΑΜΜΑΤΑ 1.ΕΠΛΗΓΕΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

 4. ωραιο κολπο για τη συγκομιδη φτανεις τη τεχνολογια στη φαση σκλαβιας και μετα ερχετε ο καλος θεουλης τα γαμαει ολα και καλα για να σε γλυτωσει κανει τη συγκομηδη και ολα καλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ! ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;

Ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμια έκτακτη κατάσταση για την υγεία την έξαρση του Ebola στο Κονγκό