16:10 - 19/08/2019

Η συνεντευξη του υπαλληλου της Google …Μεταφρασμενη..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πρεπει να το δεις , πρεπει να γνωριζεις τι ακριβως κανουν για το μελλον σου , πρεπει να εχεις αποψη για την υποτιθεμενη ελευθερια της πληροφοριας , πρεπει να καταλαβεις οτι εχει χαθει το δικαιωμα σου προς την ελευθερη γνωση , οτι χειραγωγουν τα αποτελεσματα ποιος θα σταθει στην πληροφορια μεσα στο ιντερνετ ..ποιος θα φανει , ποιος θα βγει πρωτος … πρεπει να καταλαβεις τι σου στηνουν για το αυριο..!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Κοιτάξτε να μάθετε και κάτι άλλο τώρα, το Google reCAPTCHA το γνωρίζετε; Αυτός ο κώδικας μωρέ που εμφανίζεται σε διάφορες σελίδες για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ! Το ξέρετε ότι η Google χρησιμοποιεί και συγκεντρώνει τα δεδομένα των επιλογών που έχουμε κάνει στο recaptcha και τα τροφοδοτεί μετά στους αλγόριθμους της τεχνητής νοημοσύνης που χτίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Με λίγα λόγια χρησιμοποιεί τη δική μας δυναμική να αναγνωρίζουμε πράγματα, αντικείμενα, καταστάσεις, όρια και έτσι βοηθάει την τεχνητή νοημοσύνη να μας μοιάσει. Αν εκατομμύρια άνθρωποι μπορέσουν να επιλέξουν τις σωστές εικόνες και να βρούνε αυτό που ζητάνε οι ερωτήσεις, τότε αν μιμηθεί το μέσο όρο όλων αυτών των επιλογών μας η τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί αυτοματοποιημένα να καταλαβαίνει και να διαβάζει και αυτή το περιβάλλον χωρίς να κάνει κανένα λάθος! Αυτή η μέθοδος δεν είναι καινούργια, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν. Για παράδειγμα για να μπορεί μία τεχνητή νοημοσύνη να καταλάβει ένα αντικείμενο φορτώνουμε στη βάση δεδομένων της χιλιάδες εικόνες του ίδιου αντικειμένου με παραλλαγές. Το recaptcha είναι ένα βήμα παραπάνω! Σχεδόν κανείς δεν το συνειδητοποιεί, αλλά νομίζουν όλοι ότι υπάρχει για να καταπολεμάει μόνο τα bots και το spam στο internet.

  2. Δυστυχώς ο υπάλληλος της GOOGLE θα δολοφονηθεί σύντομα. Κι ας μην υπάρχει πλέον κέρδος για την GOOGLE να τον σκοτώσει. Θα το κάνουν απλά για παραδειγματισμό, ώστε οι υπόλοιποι υπάλληλοι στο μέλλον να φοβούνται διπλά. Πάντα έτσι γίνεται. Φυσικά θα γίνει σαν τροχαίο ατύχημα ή αυτοκτονία, ή μπορούν να διαλέξουν έναν οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να φανεί ότι πέθανε από φυσικά αίτια παρότι νέος ή ατύχημα μέσα στο σπίτι κτλ. Η αστυνομία θα αποκλείσει κάθε εγκληματική ενέργεια από την αρχή κι έτσι θα γίνεται θέμα μόνο σε κύκλους συνομωσιολογίας. Όμως αυτό αρκεί για να δοθεί το μήνυμα, αφού όλοι θα γνωρίζουν υποσυνείδητα ότι τον καθάρισαν. Δύσκολο, πολύ δύσκολο να κάνει κανείς κάτι παρόμοιο. Να χάσεις έναν τεράστιο μισθό που χτυπάει ταβάνι και μετά να χάσεις τη ζωή σου για να πεις την αλήθεια; Καλά τον αποκάλεσαν ως Καμικάζι. Όμως όταν τον σκοτώσει η μασονική GOOGLE, τότε πρέπει να την τιμωρήσουμε όλοι μας και εδώ είναι το θέμα τώρα… Μπορούμε;;; Είναι δυνατόν να της δώσουμε άκυρο;;; Να μην ξαναμπούμε στο YouTube κτλ;;; ή μήπως εθιστήκαμε για τα καλά σε μια εταιρία που στοχεύει στην υποδούλωσή μας;;;
    b.fastcompany.net/multisite_files/fastcompany/fc_files/2009/1295961-how-to-kill-your-addiction-to-google-search-and-get-more-productive-rotator.jpg

  3. Η google δήλωσε στο πεδίο επισήμως το ρόλο της…Πλέον όποιος δεν αντιδράσει απλά επικροτεί και ενισχύει τη δράση της…την αποδέχεται και δικαιώνει έτσι το σύστημα πανηγυρικά… Ή μήπως νομίζει κανείς ότι αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα στημένο από το ίδιο το σύστημα; Με συνειδητή ή ασυνείδητη συμμετοχή του νεαρού, δεν έχει σημασία…πιστεύει κανείς ότι η όποια google δεν γνωρίζει αν αυτός που προσλαμβάνει είναι εν δυνάμει”ήρωας” ή “ανόητος ιδεολόγος”; Πόσο δούλεμα τρώμε….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*