Η σημαία του ΝΑΤΟ υψώθηκε στα Σκόπια

Κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, παρουσία του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ, υψώθηκε στην έδρα της κυβέρνησης της πΓΔΜ η σημαία του ΝΑΤΟ.

Από την πρόσοψη του κτιρίου έχει ήδη αφαιρεθεί η ονομασία «Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας» και το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί η επιγραφή «Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

Αυτό αναμένεται να γίνει πράξη μετά την αποστολή της ρηματικής διακοίνωσης, εκ μέρους του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία θα κοινοποιείται και επισήμως η υλοποίηση όλων των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών της πΓΔΜ, οι δύο χώρες θα στείλουν κοινή επιστολή στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες, στην οποία θα ενημερώνουν τη Βορειοατλαντική Συμμαχία για την έναρξη της ισχύος της Συμφωνίας.

Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Церемонија на подигнување на знамето на НАТО пред Владата.

Gepostet von Zoran Zaev am Dienstag, 12. Februar 2019

crashonline.gr

Loading...

One thought on “Η σημαία του ΝΑΤΟ υψώθηκε στα Σκόπια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *