10:52 - 06/03/2019

Η πρώτη γυναίκα – ρομπότ παρουσιάστρια στον κόσμο σε κινεζικό τηλεοπτικό κανάλι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua της Κίνας χρησιμοποιεί ρομπότ – παρουσιάστριες που μπορούν να μιμηθούν εκφράσεις του προσώπου και συγκεκριμένους τρόπους κατά την ανάγνωση των ειδήσεων.

Το θηλυκό ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο ονομάζεται “Xin Xiaomeng”, είναι η νέα τηλεπαρουσιάστρια ειδήσεων στο News Media Center του Xinhua, ανέφερε το κινεζικό δίκτυο σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του οργανισμού.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, έδωσε τις ειδήσεις αναφορικά με τους αντιπροσώπους που επισκέπτονται την ετήσια κοινοβουλευτική συνάντηση στο Πεκίνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνάδελφός της, “Xin Xiaohao”, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δελτίο ειδήσεων πέρυσι.

Και τα δύο ρομπότ αναπτύχθηκαν από το Xinhua και την κινεζική εταιρεία μηχανών αναζήτησης Sogou.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. …και τα ρομποτ εχουν συναδελφους…αμε

  2. Δουλεύουμε σκληρά για τους αντικαταστάτες μας!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*