Η προπαγάνδα θέλει το τραγούδι της…

Η προπαγάνδα θέλει το τραγούδι της…

Σχόλιο : Τόσα εκατομμύρια πρόσφυγες – μετανάστες- λαθρομετανάστες στο δρόμο. Ένας πλανήτης που ψάχνει τη νομιμοποίηση… Ευρωπαίοι που δείχνουν τον ανθρωπισμό τους, αρκεί να μην πάνε στη χώρα τους.. Ε σε αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και ο “καλλιτεχνικός κόσμος”… και κάπου εκεί μεταξύ κονόμας και πόνου βγαίνει και ένα βιντεο κλικ για να σου δείξει τις δυσκολίες… Ή θα συγκινηθείς ή θα εξοργιστείς… Η επιλογή είναι δική σου!!!

Borders-vide-640x330

Στις 20 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια, με το καλλιτεχνικό όνομα M.I.A, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Borders»,δηλαδή σύνορα, το οποίο έχει έντονα πολιτικό χαρακτήρα.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το τραγούδι όπως και το βίντεο κλιπ του αναφέρεται στην προσφυγική κρίση. Στο βίντεο βλέπουμε τη Mathangi Arulpragasam, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, να σκαρφαλώνει σε φράχτες από συρματόπλεγμα μαζί με εκατοντάδες πρόσφυγες, να μπαίνει σε ασφυκτικά γεμάτες βάρκες, μέχρι και να περπατά στο νερό ώστε να περάσει τα σύνορα και να βρει μια καλύτερη ζωή. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή, όπου οι «πρόσφυγες» σχηματίζουν μια τεράστια βάρκα στο στυλ ανθρώπινης πυραμίδας.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η ίδια αφιέρωσε το βίντεο στο θείο της γράφοντας στο twitter: « Θέλω να το αφιερώσω στον θείο μου Bala, καθώς είναι το πρότυπο μου. Ο θείος μου, ήταν μετανάστης τη δεκαετία του 60′ στην Αγγλία, και ενέπνευσε αρκετό κόσμο με το θάρρος και τη δημιουργικότητα του».

Σκηνή από το βίντεο κλιπ. Πίσω από την τραγουδίστρια σχηματίζεται μια ανθρώπινη πυραμίδα.

https://youtu.be/bgCosj_Y9lw

patrisnwes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *