Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:52 - 09/03/2023

Η ώρα της αλήθειας για την προέλευση της Covid-19> Ξεκίνησαν οι πρώτες καταθέσεις στο Κογκρέσο και είναι όλες κατά του Anthony Fauci

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Κορυφαίοι επιστημονικοί σύμβουλοι κατέθεσαν στο αμερικανικό Κογκρέσο την Τετάρτη ότι υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία ότι η COVID-19 διέρρευσε από το εργαστήριο της Γουχάν και κατηγόρησαν τον Dr Anthony Fauci ότι προσπάθησε να καλύψει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς επειδή δεν ταίριαζαν με το αφήγημα του.

Εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων ενός πρώην υπαλλήλου του Biden και του διευθυντή των CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) του Donald Trump, κατέθεσαν στην υποεπιτροπή της Βουλής που διερευνά την προέλευση της COVID ότι η έρευνα Gain-of-Function (κέρδους-λειτουργίας), που χρηματοδοτήθηκε από τους Αμερικανούς φορολογούμενους, πιθανότατα προκάλεσε τον ιό ο οποίος τελεικά προήλθε από την κινεζική εγκατάσταση ιολογίας.

Ο Dr Jamie Metzl, ένας αυτοπροσδιοριζόμενος Δημοκρατικός που εργαζόταν για τον Πρόεδρο Biden όταν ήταν στη Γερουσία, κατέθεσε ότι είναι υπέρ της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής επειδή «η κινεζική κυβέρνηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της» προκειμένου να περιορίσει τις έρευνες.

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Jim Jordan επιτέθηκε επίσης στον Dr. Anthony Fauci επειδή «προσπάθησε να καλύψει την πλάτη του» σχετικά με τους ισχυρισμούς της διαρροής από εργαστήριο και ο διευθυντής των CDC επί προεδρίας Trump, Robert Redfield, ισχυρίστηκε ότι ο σύμβουλος του Biden για την COVID αγνόησε τις ανησυχίες του επειδή «ήθελαν μια ενιαία αφήγηση και εγώ είχα διαφορετική άποψη».

Robert Redfield

Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις έρχονται μετά τη δημοσιοποίηση της εκρηκτικής έκθεσης του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ πριν από δύο εβδομάδες ότι ο ιός -υπεύθυνος για τα lockdown και τους αυστηρούς περιορισμούς- πιθανότατα διέρρευσε από το εργαστήριο. Επίσης, ο διευθυντής του FBI, Christopher Wray επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία του πιστεύει το ίδιο.

«Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τύπος στην κυβέρνησή μας που παίρνει κάθε είδους χρήματα για να μας πει πράγματα που δεν είναι ακριβή», τόνισε ο Jordan. «Οι αμερικανικοί φόροι πήγαν σε ένα εργαστήριο στην Κίνα, ένα εργαστήριο που δεν ήταν ενημερωμένο για τον κώδικα, ένα εργαστήριο που έκανε έρευνες Gain-of-Function (κέρδους-λειτουργίας) και από εκεί προήλθε σίγουρα αυτό το πράγμα και ο Dr Fauci δεν μπορούσε να επιβεβαιώσεο όλα αυτά».

Ο Metzl ανέφερε ότι η Κίνα είχε «κίνητρο» να βρει το ζώο από το οποίο προήλθε η Covid-19 ενώ προωθούσε τη θεωρία της μετάδοσης από ζώο σε άνθρωπο, αλλά δεν τα κατάφερε. «Δεδομένου ότι η κινεζική κυβέρνηση είχε όλα τα κίνητρα να βρει τον ενδιάμεσο ξενιστή του ιού, είναι πολύ σημαντικό ότι δεν βρέθηκε», τόνισε ο Metzl. «Νομίζω ότι είναι πολύ ενδεικτικό ότι μετά από τρία χρόνια δεν βρέθηκε».

Ωστόσο, ο Dr Paul Auwaerter, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες, προσκεκλημένος από τους Δημοκρατικούς στην επιτροπή, επεσήμανε ότι χρειάστηκαν χρόνια για να βρεθούν οι ενδιάμεσοι ξενιστές μετά τα κρούσματα του SARS και του MERS.

Επιστρέφοντας στην κατάθεση του Dr Jamie Metzl, ο ίδιος τόνισε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προέλευση που σχετίζεται με την έρευνα παραμένει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα, αν και πολύ ξεχωριστή πιθανότητα. Μπορεί να μην υπάρχει “καπνισμένη κάννη” (αποδείξεις), συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής, αλλά διαρκώς αυξανόμενο στοιχεία και δεδομένα δείχνουν ότι αυτό το “όπλο” είναι τουλάχιστον ζεστό στην αφή», ανέφερε ο Metzl.

Ο βουλευτής Brad Wenstrup, πρόεδρος της επιτροπής, τόνισε ότι δεν υπάρχει «καπνισμένη κάννη» που να αποδεικνύει ότι ο ιός διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV) αλλά και ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Covid μεταδόθηκε από ζώο». Τόνισε την έλλειψη πρακτικών ασφαλείας στο εργαστήριο της Γουχάν καθώς ο Robert Redfield ανέφερε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ και το Υπουργείο Άμυνας χρηματοδότησαν την έρευνα Gain-of-Function.

Ο Redfield ζήτησε ένα μορατόριουμ για παρόμοιες έρευνες έως ότου υπάρξει «συναίνεση» σχετικά με το όφελος για την κοινωνία.

Ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις του ιού ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019 και ανέφερε τρία αποχαρακτηρισμένα πλέον «πολύ ακανόνιστα» ευρήματα που υποδεικνύουν τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής: Oι ερευνητές διέγραψαν αλληλουχίες, άλλαξαν τη διοίκηση και τον έλεγχο του εργαστηρίου της Γουχάν από πολιτική σε στρατιωτική και επέτρεψαν σε έναν εργολάβο να φτιάξει ξανά τον εξαερισμό στο εργαστήριο, στοιχία που ο Redfileld χαρακτήρισε «πραγματικά ενδεικτικά».

Ο βουλευτής James Comer, πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας, ρώτησε και τους τέσσερις μάρτυρες σχετικά με το έγγραφο Proximal Origins που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές του 2020. «Ναι ή όχι υπήρχαν διαθέσιμα επιστημονμικά στοιχεία τότε προκειμένου να γίνει μια τόσο ξεκάθαρη δήλωση ενάντια στην πιθανότητα της εργαστηριακής διαρροής στις αρχές Φεβρουαρίου;» ρώτησε ο Ρεπουμπλικανός του Κεντάκι.

Robert Redfield

Οι τρεις μάρτυρες απάντησαν αρνητικά, ο Δημοκρατικός Auwaerter ανέφερε ότι δεν είχαν «επαρκή» στοιχεία για να το υποστηρίξουν.

Αναφερόμενος στον ρόλο του Fauci και του διευθυντή του NIH, Francis Collins, όσον αφορά τις εγκρίσεις της έρευνας Gain-of-Function, ο Comer τόνισε ότι το ζευγάρι «πιάστηκε με το χέρι στο βάζο με τα μπισκότα. Πιάστηκαν να υπερτροφοδοτούν έναν ιό σε ένα μη ασφαλές κινεζικό εργαστήριο». «Ήταν τόσο απασχολημένοι με το αν μπορούσαν ή όχι που δεν σκέφτηκαν αν θα έπρεπε», ανέφερε ο Comer.

Στην κατάθεση του, ο Redfield ανέφερε επίσης ότι ως διευθυντής των CDC αποκλείστηκε από τις συνομιλίες υψηλού επιπέδου αφόρου είπε στον Dr Anthony Fauci στις αρχές του 2020 ότι δεν πίστευε ότι η φυσική διάχυση του ιού ήταν «επιστημονικά εύλογη». Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετικά σημαντική μελέτη Proximal Origins που πάρουσιάστηκε δημοσίως τον Φεβρουάριο του 2020 για την προέλευση της COVID και που όπως αποδεικνύεται τώρα ήταν προϊόν χειραγώγησης του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, Dr Anthony Fauci.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη μελέτη, ο Redfield είπε: «Ήταν αντίθετη με την επιστήμη. Η επιστήμη περιλαμβάνει συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, σχολίων. Εκείνοι κατέστρεψαν τη συζήτηση».

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος John Joyce σημείωσε ότι η Βουλή πρόκειται να ψηφίσει για τον αποχαρακτηρισμό των ευρημάτων του FBI και του Υπουργείου Ενέργειας που τους οδήγησαν να ανακοινώσουν ότι ο κορωνοϊός πιθανότατα προήλθε από εργαστήριο και ρώτησε πόσο σημαντικό είναι να αποχαρακτηριστούν αυτές οι πληροφορίες.

«Δεν νομίζω ότι θα έρθουν απαντήσεις από την επιστημονική κοινότητα. Νομίζω ότι θα προέρθουν από την κοινότητα των πληροφοριών» τόνισε ο Redfileld. «Νομίζω ότι ο αποχαρακτηρισμός είναι πολύ σημαντικός», πρόσθεσε. «Υπάρχουν κάποια ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να παλέψετε», ανέφερε.

Ο Redfield είπε ότι ο Fauci πήρε τη θέση της φυσικής προέλευσης επειδή «αυτό συνέβη τόσο με τον SARS και όσο και με τον MER», αλλά αυτοί οι ιοί εμφανίστηκαν πριν από το 2012, όταν οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε έρευνα Gain-of-Function. Ο Redflield κατέθεσε ότι προσπάθησε να εξηγήσει στον Fauci ότι ο ιός έδειχνε πολύ πιο προσαρμοσμένος στη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο σε σχέση με τον SARS και τον MERS. «Είπα αμέσως, “Περίμενε λίγο, αυτό δεν φαίνεται φυσιολογικό”».

Τρεις επιτροπές του Κογκρέσου -Εποπτεία, Δικαιοσύνη και Ενέργεια και Εμπόριο, έχουν ανοίξει τις δικές τους έρευνες για την προέλευση της Covid-19 και την απάντηση της κυβέρνησης στην πανδημία. Ο ίδιος ο Fauci, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, δεν έχει κληθεί ακόμη να καταθέσει, εν μέρει λόγω των ανταγωνιστικών δικαιοδοσιών της έρευνας κάθε επιτροπής.

kourdistoportocali.com

Σας Ενδιαφερουν:

Επανακτήστε πλήρως την όρασή σας χωρίς να τυφλωθείτε
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SPOT CLEANER Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Είναι δυνατόν να μαγειρεύετε για όλη την οικογένειά σας κάθε μέρα και ταυτόχρονα να χάνετε βάρος! Έχ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Έχετε πλακουτσωτή μύτη; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές πριν καταλήξετε στην πλαστική χειρου...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Θεραπεία των κιρσών στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*