Η NASA προσπάθησε να μετρήσει την ταχύτητα επέκτασης του σύμπαντος και τα αποτελέσματα είναι πολύ παράξενα

Σύμφωνα με τα έως σήμερα δεδομένα της φυσικής, της αστρονομίας και γενικότερα των επιστημών που μελετούν το σύμπαν, αυτό διαστέλλεται από το Big Bang και μετά.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η NASA επιχείρησε να υπολογίσει την ταχύτητα με την οποία το σύμπαν επετείνεται. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της μέτρησης κάθε άλλο παρά αναμενόμενα ήταν.

Για την ακρίβεια, η μέτρηση αυτή ίσως οδηγήσει σε νέους κανόνες φυσικής, καθώς διαπιστώθηκε ότι όσο πιο ακριβής είναι η μέτρηση της λεγόμενης σταθεράς του Hubble, τόσο αυτή διαφοροποιείται.

Στην ουσία, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ανάλογα με την μέτρηση τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά, γεγονός που το αποδίδουν είτε στην σκοτεινή ύλη, είτε σε άγνωστες ιδιότητες της σκοτεινής ενέργειας είτε ακόμα και σε άγνωστο σωματίδιο.

Καθώς οι έρευνες πλέον στρέφονται προς άλλους δρόμους, οι επιστήμονες έχουν μείνει με την απορία, τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την ταχύτητα διαστολής του σύμπαντος από μέτρηση σε μέτρηση και το μέλλον φαντάζει μυστηριώδες και άκρως ενδιαφέρον.Κυρίαρχοι της Επίγνωσης

Το ουσιαστικότερο θεμέλιο της ελευθερίας και της ευτυχίας του ανθρώπου είναι η επίγνωση – το μυστικό κλειδί για να αλλάξουμε τα πρότυπα των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς που μας καθηλώνουν υλικά και πνευματικά. Όταν κυριαρχούμε στον νου και την καρδιά, μέσω της πειθαρχίας και της συνειδητότητας, θεραπεύουμε τα τραύματά μας και παραδινόμαστε στον αγνό αληθινό εαυτό μας.

ΤΙΜΗ 14,50€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

pentapostagma

Detoxic

To Detoxic είναι μια αξιόπιστη μέθοδος κατά των παράσιτων!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Η NASA προσπάθησε να μετρήσει την ταχύτητα επέκτασης του σύμπαντος και τα αποτελέσματα είναι πολύ παράξενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *