Η NASA προσπάθησε να μετρήσει την ταχύτητα επέκτασης του σύμπαντος και τα αποτελέσματα είναι πολύ παράξενα

Σύμφωνα με τα έως σήμερα δεδομένα της φυσικής, της αστρονομίας και γενικότερα των επιστημών που μελετούν το σύμπαν, αυτό διαστέλλεται από το Big Bang και μετά.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η NASA επιχείρησε να υπολογίσει την ταχύτητα με την οποία το σύμπαν επετείνεται. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της μέτρησης κάθε άλλο παρά αναμενόμενα ήταν.

Για την ακρίβεια, η μέτρηση αυτή ίσως οδηγήσει σε νέους κανόνες φυσικής, καθώς διαπιστώθηκε ότι όσο πιο ακριβής είναι η μέτρηση της λεγόμενης σταθεράς του Hubble, τόσο αυτή διαφοροποιείται.

Στην ουσία, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ανάλογα με την μέτρηση τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά, γεγονός που το αποδίδουν είτε στην σκοτεινή ύλη, είτε σε άγνωστες ιδιότητες της σκοτεινής ενέργειας είτε ακόμα και σε άγνωστο σωματίδιο.

Καθώς οι έρευνες πλέον στρέφονται προς άλλους δρόμους, οι επιστήμονες έχουν μείνει με την απορία, τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την ταχύτητα διαστολής του σύμπαντος από μέτρηση σε μέτρηση και το μέλλον φαντάζει μυστηριώδες και άκρως ενδιαφέρον.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


pentapostagma

One thought on “Η NASA προσπάθησε να μετρήσει την ταχύτητα επέκτασης του σύμπαντος και τα αποτελέσματα είναι πολύ παράξενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *