Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:06 - 24/11/2022

Η NASA προειδοποιεί ότι αστεροειδής θα μπορούσε να προσκρούσει στη Γη σε πέντε μήνες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της NASA, ο αστεροειδής 2005 ED224 θα μπορούσε να προσκρούσει στη Γη στις 11 Μαρτίου 2023. Εκτιμάται ότι έχει διάμετρο 54 μέτρα και κανονικά, ένας αστεροειδής αυτού του μεγέθους θα καεί ή θα εκραγεί στην ατμόσφαιρα. Όμως ο ED 224 ταξιδεύει με ταχύτητα 61.000 μίλια/ώρα και αν διατηρήσει αυτή την ταχύτητα, ο αστεροειδής θα μπορούσε να διαπεράσει την ατμόσφαιρα και να φτάσει στο έδαφος.

Μια τέτοια σύγκρουση θα δημιουργούσε έναν κρατήρα πλάτους 1.000 μέτρων και θα απελευθέρωνε αρκετή εκρηκτική ενέργεια για να καταστρέψει μια ολόκληρη πόλη.
Εάν ο ED 224 αστοχήσει τον Μάρτιο, εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά για άλλες τέσσερις πιθανές συγκρούσεις το 2028, το 2029, το 2030 και το 2064. Αν και έχει μόνο 1 στις 500.000 πιθανότητες σύγκρουσης, ο ED 224 έχει καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων Sentry της NASA για την παρακολούθηση των συγκρούσεων με τη Γη, η οποία παρακολουθεί όλους τους γνωστούς αστεροειδείς που έχουν έστω και μια μικρή πιθανότητα σύγκρουσης με τη Γη. Μέχρι σήμερα, η NASA έχει παρακολουθήσει μόνο το 40% των μεγαλύτερων αστεροειδών και έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας μη εντοπισμένος αστεροειδής συγκρούστηκε με τη Γη.

Οι αστρονόμοι θεωρούν ότι ένα αντικείμενο κοντά στη Γη αποτελεί απειλή εάν θα πλησιάσει τον πλανήτη σε απόσταση μικρότερη των 4,6 εκατομμυρίων μιλίων και έχει διάμετρο τουλάχιστον 460 πόδια. Τα μεγαλύτερα αντικείμενα – 1 χλμ. ή περισσότερο – θα μπορούσαν να έχουν παγκόσμιες επιπτώσεις και να προκαλέσουν ακόμη και μαζικές εξαφανίσεις.

Προκειμένου να προστατεύσει τον πλανήτη, η NASA πραγματοποίησε την αποστολή Double Asteroid Redirection Test (DART), κατά την οποία το διαστημικό σκάφος προσέκρουσε σε έναν αστεροειδή 170 μέτρων με την ελπίδα να τον εκτρέψει σε διαφορετική τροχιά, κατευθύνοντάς τον μακριά από την τροχιά της Γης. Μετά από ένα ταξίδι δέκα μηνών, το σκάφος της NASA προσέκρουσε στον αστεροειδή, στις 26 Σεπτεμβρίου, την εορτή Rosh Hashana.

Η εμφάνιση ενός φωτεινού άστρου περιγράφεται στη Βίβλο ως σημάδι που προμηνύει την άφιξη του Μεσσία, όπως εξήγησε ο διάσημος μεσαιωνικός λόγιος Μαϊμονίδης, ο οποίος περιέγραψε την προφητεία του Βαλαάμ στη Βίβλο ως αναφορά σε αστρονομικά φαινόμενα που προμηνύουν τον Μεσσία.

Αυτό που βλέπω γι’ αυτούς δεν είναι ακόμα- αυτό που βλέπω δεν θα είναι σύντομα: Ένα αστέρι ανατέλλει από τον Γιαακώβ, ένα σκήπτρο βγαίνει από τον Ισραήλ- συντρίβει το μέτωπο του Μωάβ, το θεμέλιο όλων των παιδιών του Σετ. Αριθμοί 24:17

Οι εβραϊκές πηγές περιγράφουν ένα αστέρι που θα εμφανιστεί στο τέλος των ημερών, προκαλώντας χάος αλλά όχι καταστρέφοντας τον κόσμο, αυτό που πολλοί αναφέρουν ως Νιμπίρου.

“Πριν έρθει η μεγάλη και τρομερή ημέρα του Χασέμ*, θα θέσω προμηνύματα στον ουρανό και στη γη: Ιωήλ 3:3.

Το Ζοχάρ, η βάση της εβραϊκής εσωτερικής μάθησης, περιγράφει το Άστρο του Ιακώβ με μεγάλη λεπτομέρεια.

“Μετά από σαράντα ημέρες, όταν η στήλη ανέβει από τη γη στον ουρανό στα μάτια όλου του κόσμου και ο Μεσσίας έχει εμφανιστεί, ένα αστέρι θα ανατείλει στην ανατολή, που θα λάμπει σε όλα τα χρώματα, και επτά άλλα αστέρια θα περιβάλλουν αυτό το αστέρι. Και θα κάνουν πόλεμο εναντίον του”.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*