Η λεπτομέρεια πριν το δυστύχημα με το τρένο που συγκλονίζει

Η λεπτομέρεια πριν το δυστύχημα με το τρένο που συγκλονίζει

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το σοκαριστικό δυστύχημα στην Ολλανδία με το τρένο που χτύπησε τα παιδάκια. Πριν την σύγκρουση με το τρένο, συνέβη το εξής συγκλονιστικό περιστατικό που δημιουργεί πολλές απορίες. Η κοπέλα που οδηγούσε το μοιραίο όχημα που σκοτώθηκαν 4 παιδιά, φώναξε ξαφνικά ότι δεν λειτουργούσαν τα φρένα του ηλεκτρικού οχήματος που τα μετάφερε, παρόμοιο με αυτό στην εικόνα .

Δηλαδή η απόσταση από το σχολείο προς τον παιδικό σταθμό ή άγνωστο προορισμό, πρέπει να ήταν μερικές δεκάδες μέτρα αν όχι 200-500 μέτρα. Τα φρένα είχαν ήδη δοκιμαστεί και λειτουργήσει διαφορετικά δεν θα είχε φτάσει λίγα μέτρα πριν τις γραμμές. Είναι αδύνατον να μην είχε φρενάρει μερικές φορές μέχρι να φτάσει την διάβαση του τρένου, γιατί απλώς δεν θα έφτανε αλλά θα είχε προσκρούσει κάπου αλλού και όχι στην διάβαση του τρένου.
Όταν έφτασε τις γραμμές του τρένου προσπάθησε να φρενάρει διαπιστώνοντας ότι τα φρένα ξαφνικά δεν λειτουργούσαν και φώναξε πριν την μοιραία στιγμή ότι δεν λειτουργούσαν τα φρένα…

Όσο για τα νούμερα του τραγικού δυστυχήματος βλέπουμε ότι τέσσερα παιδιά (4 έως 11 ετών) που σκοτώθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Oss, δίνουν νούμερα που παρατηρούμε συνέχεια σε τέτοιου είδους δυστυχήματα. Είναι περιττό να σας αναφέρουμε ότι ο μαύρος και άλλες σκοτεινές οντότητες καραδοκούν και επεμβαίνουν στον υλικό κόσμο για να αρπάξουν τις αθώες ψυχούλες.

koraks

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *