21:55 - 08/10/2021

Η κλίκα του Α. Fauci στην Αμερική έψαχνε από τον Οκτώβριο του 2019 τρόπο να εμβολιάσει όλο τον κόσμο

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ο κορωνοϊός ήταν το γεγονός που έψαχναν για να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους;
Ένα πολύ ενδιαφέρον video παρουσιάστηκε πρόσφατα στην εκπομπή του γνωστού στις ΗΠΑ ερευνητή Alex Jones.

To συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από εκδήλωση του ινστιτούτου Milken, τον Οκτώβριο του 2019, και αφορά συζήτηση για καθολικό εμβολιασμού του πληθυσμού, με το εμβόλιο της γρίπης.
Καλεσμένος μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Antony Fauci, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και μαζί ήταν ο Rick Bright, διευθυντής της Αρχής Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης του HHS (BARDA).

Σε αυτή τη συζήτηση αποσπάσματα της οποίας έπαιξαν στην εκπομπή του Alex Jones, ο Αμερικάνος αρχίατρος απαντώντας σε ερώτηση του Michael Specter, δημοσιογράφου του New Yorker και αναπληρωτή καθηγητή βιομηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford, ακούγεται να εξηγεί ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μια δεκαετία για να δοκιμαστεί και να εγκριθεί από το FDA ένα νέο, μη δοκιμασμένο εμβόλιο, όπως ένα εμβόλιο mRNA.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τότε οι έρευνες των εταιριών στρέφονταν προς την κατεύθυνση της παρασκευής ενός mRNA εμβολίου για τον ιό HIV.

Στην συνέχεια το video τον λόγο παίρνει ο Rick Bright, διευθυντής της Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) του HHS και εξηγεί ότι «ένας συναρπαστικός οργανισμός που είναι εντελώς αντισυμβατικός και δεν τηρεί τις γραφειοκρατικές οδηγίες και διαδικασίες» θα μπορούσε να το αλλάξει.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο «συναρπαστικός οργανισμός» που άλλαξε όλες τις γραφειοκρατικές οδηγίες οι οποίες απαιτούσαν δέκα χρόνια μελετών και εξαντλητικών φάσεων δοκιμών προκειμένου να ριχτεί ένα νέο εμβόλιο στην αγορά;

Μήπως ο κορωνοϊός ήταν το πρόσχημα για την ανατροπή που χρειάζονταν; Μήπως η κοινή γρίπη δεν ήταν αρκετή για να τρομάξει τους ανθρώπους και οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονταν επειγόντως ένα μεγάλο γεγονός για να πειστεί η ανθρωπότητα να συμμετάσχει σε ένα μαζικό εμβολιαστικό πείραμα;

Αν σε αυτό το Video ντοκουμέντο προσθέσουμε και κάποια παλαιότερα στοιχεία όπως ότι στην Αμερική εκείνη την εποχή λάμβαναν χώρα υπό την αιγίδα του ιδρύματος Gates ασκήσεις προσομοίωσης για μια πιθανή πανδημία αλλά και το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian που αποδεικνύει πως οι Βρετανοί προετοιμάζονταν για μια πιθανή πανδημία από το 2016, τότε μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως ο κορωνοϊός Covid19 κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Ουχάν ( όπως πρώτος κατάγγειλε ο πρόεδρος Τραμπ) από Κινέζους και Αμερικάνους του λόμπι των δημοκρατικών, για να εξυπηρετήσει τους σχεδιασμούς της ελίτ για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Δείτε το σχετικό video(από το 18ο λεπτό και μετά):

pronews.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Θα το πω. Ας πάει στα κομμάτια ο εγωισμός. Δεν με κολακεύει καθόλου το γεγονός που σηκώνονται αεροπλάνα για να με ψεκάζουν. Πάντα ήμουν ανίκανος έως άχρηστος σε αυτήν την ζωή να αυτό προστατεύομαι. Ακόμα πιο χειρότερα θα νιώθω εάν καταλαβαίνω ότι δεν με ψεκάζουν πραγματικά. Αλλά…θαυμάζω όλους αυτούς, που από συμπόνια, από άνθρωποποίησησμο και με μια σιωπηλή έκφραση αυτόθυσίας, δέχτηκαν οικειοθελώς το σπρέικασμό με την Αγα Βελόνα. Είναι θάρρος.

  2. Ναι, οι άρχοντες έχουν γνώση , ξέρουν ότι πρέπει να δυναμώσουν το κορμό και το λαιμό τους μπροστά σε αυτά που έρχονται. Ελπίζουν, μπροστά σε αυτά που έρχονται, να μείνουν όσο περισσότεροι ζωντανοί, για να μην χαθούν τα όσα διαδραματίστηκαν στη Γη. Δεν είναι έγκλημα ο εμβολιασμός, είναι ΦΌΒΟΣ. Και εδώ ένα βίντεο καθόλου αποκρυφισμό, φαίνεται καθαρά νομίζω, έχει καλή ανάλυση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*