Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:27 - 10/12/2022

Η Κίνα αγοράζει την παγκόσμια ποσότητα ΧΡΥΣΟΥ για να ρίξει το δολλάριο

Η Κίνα αγοράζει χρυσό σε εξωφρενικές ποσότητες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Κίνα αγοράζει την παγκόσμια ποσότητα ΧΡΥΣΟΥ προετοιμάζοντας το νέο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που έχει σχεδιαστεί για να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το ΔΟΛΑΡΙΟ

Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο αγόρασαν 87,7 τόνους χρυσού. Αυτό αυξήθηκε στους 186 τόνους για το δεύτερο τρίμηνο και το τρίτο τρίμηνο αγοράστηκαν 399,3 τόνοι. Συγκλονιστικά, 300 τόνοι χρυσού αγοράστηκαν μόνο από την Κίνα, αναφέρει το συντηρητικό οικονομικό ιστολόγιο Ζίρο Χέτζ (ZeroHedge), επιβεβαιώνοντας αυτό που υποψιαζόμασταν εδώ και καιρό (παρόλο που η αγορά της Κίνας καλύπτεται σκόπιμα από μυστικότητα).

Αυτό σημαίνει ότι η Κίνα αγοράζει το διαθέσιμο χρυσό στον κόσμο με ρυθμό που ξεπερνά όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη. Γιατί το κάνει αυτό η Κίνα; «Η Κίνα πιστεύεται ότι αποθηκεύει χρυσό για να μειώσει την εξάρτηση της στο δολλάριο», αναφέρει η Νικέϊ Εζια (Nikkei Asia), η οποία συνεχίζει λέγοντας ότι αυτός ο χρυσός πιθανότατα αγοράστηκε από τη Ρωσία:

«Η Κίνα πιθανότατα αγόρασε σημαντική ποσότητα χρυσού από τη Ρωσία», δήλωσε ο αναλυτής της αγοράς Ιτσούο Τοσίμα (Itsuo Toshima – ανεξάρτητος επενδυτικός σύμβουλος με έδρα το Τόκιο και πρώην εκπρόσωπος της Ιαπωνίας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού.).

Η Κίνα έχει κάνει παρόμοιες κινήσεις στο παρελθόν. Αφού έχει κρατήσει καλά κρυμμένα τα χαρτιά της από το 2009, το Πεκίνο κατέπληξε την αγορά το 2015, αποκαλύπτοντας ότι είχε ενισχύσει τα αποθέματα χρυσού κατά περίπου 600 τόνους. Δεν έχει αναφέρει καμία δραστηριότητα από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας πιθανότατα αγόρασε ένα μέρος των αποθεμάτων χρυσού της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας άνω των 2.000 τόνων, δήλωσε ο Toshima.

Ουσιαστικά, η Ρωσία πουλάει χρυσό στην Κίνα για να μπορέσουν και τα δύο έθνη να ξεφορτωθούν το δολλάριο. Και 100+ άλλα έθνη είναι πιθανό να συμβαδίσουν μαζί τους, με αποτέλεσμα την κατάρρευση της παγκόσμιας ηγεμονίας του δολλαρίου.

Προετοιμασία για την κυκλοφορία του νέου παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος που υποστηρίζεται από χρυσό και άλλα προϊόντα
Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τυπώνουν τρισεκατομμύρια δολλάρια «τρελού χρήματος» και διεξάγουν πόλεμο με τη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας που λειτουργεί ως πληρεξούσιος τους, η Κίνα αποθηκεύει χρυσό σε πραγματικά εκπληκτικά επίπεδα. Τα κράτη BRICS, εν τω μεταξύ, ετοιμάζονται να λανσάρουν το νέο τους παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του δολλαρίου και θα τερματίσει την παγκόσμια εξάρτηση από το σύστημα SWIFT (το οποίο έχει οπλιστεί από την Δύση εναντίον της Ρωσίας). Μόλις συμβεί αυτό, η άμπωτη της παλίρροιας θα παρασύρει όλα τα έθνη που έχουν κολυμπήσει στα ανοιχτά–δηλαδή δεν έχουν αρκετά αποθέματα χρυσού για να υποστηρίξουν την δημιουργία νομισμάτων τους–και θα καταλήξουν να πεταχτούν στον σωρό των σκουπιδιών της ιστορίας.

Αυτό είναι η επόμενη μέρα για το δολλάριο, φυσικά. Η εποχή της παγκόσμιας ηγεμονίας του δολλαρίου, που δεν υποστηρίζεται από τίποτα και έχει λησμονηθεί, πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της. Το καθεστώς Μπάιντεν δεν μπαίνει καν στον κόπο να προσποιηθεί ότι μπορεί να ενδιαφέρεται να σταματήσει την ανεξέλεγκτη εκτύπωση χρημάτων. Αντίθετα, ανεβάζουν με περισσότερη φόρα τις εκτυπωτικές μηχανές νομισμάτων και σε πρωτοφανή επίπεδα, ενώ στην συνέχεια λεηλατούν τις ΗΠΑ χρηματοδοτώντας την Ουκρανία και βάζοντας την σε κενά παιχνίδια και συστήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα χρήματος δηλαδή) που κάνουν τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών να μοιάζουν πως παίζουν μπίλιες.

Ακολουθεί το τρέχον βάρος χρέους για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μέσω του USdebtclock.org:

Όσοι ξέρουν τι έρχεται αποκτούν φυσικό χρυσό και ασήμι

Δεν είναι μόνο η Κίνα που αποκτά χρυσό όμως. Οι φυσικές αναλήψεις από τα ασημένια θησαυροφυλάκια της Κόμεξ (COMEX – η κύρια αγορά μετάλλων για χρυσό, ασήμι, χαλκό και αλουμίνιο) έχουν φτάσει σε υψηλά ρεκόρ, όπως αναφέραμε τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα της βιομηχανίας πολύτιμων μετάλλων Άντι Σέκτμαν (Andy Schectman):

Ο Andy Schectman προειδοποίησε ότι η αγορά ασημιού εξαντλείται από τα φυσικά της αποθέματα αργύρου, με περίπου 285 εκατομμύρια ουγκιές (Moz) να εξαφανίζονται τους τελευταίους μήνες.

Οι πλούσιοι, επίσης, προμηθεύονται χρυσό και ασήμι, γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που δεν αγγίζεται από τις ανόδους και τις πτώσεις εθνών. Να το θυμάστε αυτό όταν οι κυβερνήσεις (και οι κεντρικές τράπεζες) σας λένε ότι ο χρυσός είναι άχρηστος ενώ αγοράζουν εκατοντάδες τόνους από αυτόν, συχνά ενώ προσπαθούν να κρύψουν μυστικά τα αποκτήματά τους.

Ο τυπικός Αμερικανός επενδυτής πιστεύει ψευδώς ότι έχει επιτύχει «διαφορετικότητα» κρατώντας ένα καλάθι με μετοχές και ομόλογα, ωστόσο όλες αυτές οι επενδύσεις ανήκουν στην ίδια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων (μετοχές) και εξαρτώνται από τη συνεχιζόμενη κυριαρχία του δολλαρίου. Όταν το δολλάριο πέσει στην άβυσσο, όλες οι μετοχές που εξαρτώνται από το δολλάριο θα έχουν παρόμοια μοίρα. Αληθινή ποικιλομορφία σημαίνει μετακίνηση περιουσιακών στοιχείων που δεν εκφράζονται σε δολλάρια και επιδίωξη διατήρησης του πλούτου με μέσα που δεν έχουν κίνδυνο αντισυμβαλλομένου.

Όλα τα νομίσματα φίατ (fiat – χωρίς αντίκρισμα χρυσού) έχουν κίνδυνο αντισυμβαλλομένου. Μπορούν να καταρρεύσουν χωρίς προειδοποίηση, καθώς ο κόσμος χάνει την πίστη του στην διαφθορά της κυβέρνησης που τους υποστηρίζει. Εάν οι κεντρικές τράπεζες πίστευαν πραγματικά στην διατήρηση της ισχύος των νομισμάτων fiat, δεν θα αγόραζαν καθόλου χρυσό. Θα μπορούσαν απλώς να υποστηρίξουν νομίσματα με άλλα νομίσματα. Ωστόσο, το γεγονός ότι αγοράζουν τόσο πολύ φυσικό χρυσό και ασήμι αποκαλύπτει την αληθινή γνώση και την πρόθεσή τους. Όταν τα εθνικά νομίσματα καταρρεύσουν, χώρες όπως η Κίνα σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν χρυσό για να επιτύχουν την εμπιστοσύνη του κοινού στα νομίσματα αντικατάστασής τους, τα οποία προφανώς θα υποστηρίζονται από χρυσό, ασήμι και άλλα φυσικά μέταλλα.

Ο κόσμος, φαίνεται, έχει βαρεθεί να εμπιστεύεται ένα νόμισμα fiat που δεν υποστηρίζεται από τίποτα παρά το οποίο εκμεταλλεύεται μια μανιώδης αυτοκρατορία που χρησιμοποιεί νόμισμα και χρέος για να παρασύρει τα έθνη του κόσμου σε συναίνεση. Οι μέρες του όπλου του δολλαρίου έναντι του κόσμου πλησιάζουν γρήγορα στο τέλος τους και όσοι έχουν μείνει κρατώντας δολλάρια αντί για χρυσό (ή ασήμι) θα βρεθούν με άδεια χέρια.

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή: Natural NewsΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*