Η Ιταλία δεν έδωσε άδεια για να χρησιμοποιηθεί η βάση του ΝΑΤΟ στη Σικελία

0
331

H κυβέρνηση της ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι τις περασμένες ημέρες δεν έδωσε την αναγκαία άδεια για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί η ΝΑΤΟϊκή βάση Σιγκονέλα – η οποία βρίσκεται στην Σικελία – για επιχειρήσεις που συνδέονται με τον πόλεμο στο Ιράν, αποκάλυψε σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο δεν έδωσε την συγκατάθεσή του για να μπορέσουν αμερικανικά αεροσκάφη να προσγειωθούν στην βάση Σιγκονέλα και στην συνέχεια να κατευθυνθούν προς την Μέση Ανατολή.

Αιτία της άρνησης, όπως διέρρευσε, είναι ότι δεν ζητήθηκε εγκαίρως η προαπαιτούμενη άδεια των ιταλικών αρχών και ότι το σχέδιο πτήσης ανακοινώθηκε όταν τα αεροσκάφη είχαν ήδη απογειωθεί. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για στρατιωτικά αεροσκάφη με άμεση εμπλοκή στις πολεμικές επιχειρήσεις, περίπτωση για την οποία απαιτείται ειδική άδεια από μέρους της Ιταλίας.

real.gr

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροΝομισματική κρίση στην Τουρκία: 60 τόνοι χρυσού εξαφανίστηκαν σε δεκαπέντε ημέρες
Επόμενο άρθροΟ Γκράχαμ καλεί τον Τραμπ να μεταφέρει τις αμερικανικές βάσεις από την Ισπανία
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ