Η Ινδική Πολεμική Αεροπορία σε συναγερμό μετά από διάφορες εμφανίσεις UFO στο νέο αεροδρόμιο του Δελχί: «κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει»

new-delhi
Η Ινδική Πολεμική Αεροπορία σε συναγερμό μετά από διάφορες εμφανίσεις UFO στο νέο αεροδρόμιο του Δελχί: «κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει»

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Διεθνές Αεροδρομίου Ίντιρα Γκάντι, στο Νέο Δελχί, είναι σε επιφυλακή. Τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν πολλά ιπτάμενα αντικείμενα πάνω και γύρω από το αεροδρόμιο.

Την περασμένη Παρασκευή αναφέρθηκε οτι τουλάχιστον τρεις φορές επισημάνθηκαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω απο το αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πηγές η ινδική Πολεμική Αεροπορία έστειλε και ένα ελικόπτερο για να εντοπίσει τα ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Ο πιλότος μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Vistara ανάφερε οτι τον ενόχλησε μια «δέσμη λέιζερ» όταν θέλησε να προσγειωθεί την περασμένε Τετάρτη το βράδυ. Ο πιλότος βρισκόταν μερικά χιλιόμετρα μακριά από το διάδρομο όταν είδε την ακτίνα λέιζερ.

Την Παρασκευή τα ιπτάμενα αντικείμενα παρατηρήθηκαν από έναν αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας. Γύρω στις 10.44 είδε ένα αντικείμενο που πάνω από τον αεροδιάδρομο. Και γύρω στις 10:50 μ.μ. και 10.55 είδε δύο ιπτάμενα αντικείμενα, αυτή τη φορά λίγο πιο έξω από τα σύνορα του αεροδρομίου.

Βίντεο:

Loading...

2 thoughts on “Η Ινδική Πολεμική Αεροπορία σε συναγερμό μετά από διάφορες εμφανίσεις UFO στο νέο αεροδρόμιο του Δελχί: «κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει»

 1. ανωνυμος says:

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΟΡΑΞ….Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ…ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΥΦΟ….Η΄΄ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ …ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ …ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ…ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…ΑΠ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ–
  —ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ….ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ….

  ΕΥΧΗ ΜΟΥ …ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ ΚΑΛΟΨΥΧΑ ΟΥΦΟ ΄΄….

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *