13:39 - 06/01/2023

Η γερμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η έρευνα για τα εμβόλια του κορωνοϊού θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία»

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Μια απίστευτη δήλωση με την βούλα της Γερμανίας και τις επίσημες αρχές της χώρας… κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες όσον αφορά το θέμα της πολιτικής για την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τις έρευνες γύρω από τις μυστήριες συνθήκες περί αυτού.

Σύμφωνα με την Αλίνα Μπούιξ, Πρόεδρο του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας, «όποιος διερευνά το ζήτημα και προσπαθεί να βρει…. άκρη με τον covid ή τα εμβόλια, είναι εχθρός της δημοκρατίας».
«Η ανάγκη για έρευνα «είναι κατανοητή, αλλά είναι απίστευτα τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Μπούιξ κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στην Die Zeit.

Φοβάται μέχρι θανάτου την ευθύνη

Τώρα που τα δεδομένα αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη ιατρική καταστροφή/απάτη όλων των εποχών, ηγετικά πρόσωπα όπως η Μπούιξ, προφανώς τρέχουν φοβισμένα μέχρι θανάτου των ερευνών και της δέουσας διαδικασίας.

«Σύμφωνα με τον Μπούιξ, όποιος ζητά μια θεμελιώδη επανεκτίμηση των πολιτικών της κατάστασης του κορωνοϊού, όποιος απαιτεί προσωπικές και, αν χρειαστεί, νομικές συνέπειες, είναι εχθρός της δημοκρατίας», σχολιάζει το Pleiteticker.de.

Αυτό είναι το επίπεδο ηθικής που βλέπουμε στη Γερμανία σήμερα. Θυμηθείτε πώς η πρώην κομμουνιστική «Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας», γνωστή και ως Ανατολική Γερμανία, συνήθιζε να ισχυρίζεται το ίδιο για την ψεύτικη δημοκρατία τους και κάθε πολιτική αντιπολίτευση.

Τεράστιες ζημιές από εμβόλια και μέτρα

Μάλλον οι ιθύνοντες ξεχνούν ότι όχι μόνο ήταν τεράστιες οι ζημιές στην οικονομική και ψυχική υγεία, αλλά οι απώλειες ζωών που προκλήθηκαν από τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ειδικά από τα εμβόλια μόνο στη Γερμανία ήταν εκατοντάδες. Οι παθόντες από τις παρενέργειες των εμβολίων ανέρχονται επίσης σε χιλιάδες. Η υπερβολική θνησιμότητα έχει ακόμη εκτοξευθεί στα ύψη.

Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο σήμερα οι υπεύθυνοι για την προώθηση και τη θέσπιση αυτών των επιζήμιων μέτρων συμπεριφέρονται τώρα πολιτικά όπως ο αλόγιστος μεθυσμένος οδηγός που ξυπνά την επόμενη μέρα συνειδητοποιώντας ότι κάτι απαίσιο έχει συμβεί και ελπίζει ότι κανείς δεν θα τα προσέξει. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η Μπούιξ.

Το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας, του οποίου είναι Πρόεδρος, χρησιμεύει για να παρέχει τους απαραίτητους «δεοντολογικούς λόγους» για να δικαιολογήσει τη γερμανική κυβέρνηση που επιβάλλει ανήθικα lockdown και πειραματικές ενέσεις ενάντια στη θέληση πολλών ανθρώπων.

Η Μπούιξ ήταν μια θερμή υποστηρίκτρια του μαζικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων. Στην πραγματικότητα, ήταν η πιο σθεναρή υπέρμαχος των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό και ήθελε να τα κλιμακώσει σταδιακά. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης πριν από ένα χρόνο, η συζήτηση στράφηκε στην «τυραννία των μη εμβολιασμένων». εκείνη τότε έγνεψε καταφατικά και δεν είπε τίποτα. Δεν πρόφερε ούτε μια λέξη για να υπερασπιστεί τους εμβολιασμένους ή ακόμη και να προτείνει ότι το ζήτημα του εμβολιασμού πρέπει να συζητηθεί.

«Η κοινωνία μας έχει μια πολύ ευρύτερη κατανόηση της ελευθερίας. Περιλαμβάνει επίσης την ελευθερία να κάνεις πράγματα, να ζεις και να ενεργείς ελεύθερα. Και για αυτό χρειάζονται προϋποθέσεις. Η προστασία της υγείας είναι ένα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση, η ελευθερία και η υγεία εξαρτώνται αμοιβαία. Από τη μία πλευρά, είναι σαφές ότι μια σοβαρή απειλή για την υγεία περιορίζει την ελευθερία. Από την άλλη, εάν είναι άρρωστοι ή υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος μόλυνσης, οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται ελεύθερα, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εξωτερικοί περιορισμοί στην ελευθερία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Καμία συγγνώμη…

Αξιοσημείωτο είναι ότι αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από όσους άσκησαν το δικαίωμά τους να μην κάνουν εμβόλιο –τους «ανεμβόλιαστους»– ενώ αντιθέτως πέρασε στην επίθεση λέγοντας:

«Η αναζήτηση ενόχων που οδηγείται από εκδίκηση και θυμό είναι επικίνδυνα απλή, οπότε δεν υπάρχει λύση, δεν βοηθάει καθόλου. «Η αναζήτηση των ενόχων πυροδοτείται συχνά από συγκεκριμένες απώλειες. Αυτή η ανάγκη είναι κατανοητή, αλλά τρελά τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι απειλή για τη δημοκρατία»

«Ας κηρύξουμε μια πανδημική αμνηστία»

Πριν από ένα μήνα, η Αμερικανίδα καθηγήτρια Έμιλι Όστερ, οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Brown, έγραψε ένα άρθρο στο The Atlantic ζητώντας: «Ας κηρύξουμε μια πανδημική αμνηστία». Αυτό που σημείωσε η Natural News για την έκκληση της Όστερ για αμνηστία ισχύει εξίσου για τη Μπούιξ και όλους εκείνους που πίεσαν για το αφήγημα του Covid παντού στον κόσμο:

«Καθώς τα ψέματα του Covid τώρα αποκαλύπτονται με εκθετική ταχύτητα, μερικοί από αυτούς είναι τόσο νευρικοί, και στην πραγματικότητα ζητούν τώρα αμνησία για το χάος που δημιούργησαν παγκοσμίως. Τα στελέχη της υγείας και της κυβέρνησης δεν έκαναν λάθος μόνο μια φορά και μετά άλλαξαν πορεία. Όχι, διπλασιάστηκαν, τριπλασιάστηκαν και τετραπλασιάστηκαν τα λάθη τους αποδεδειγμένα.

Η χορήγηση αμνηστίας σε άτομα που κάνουν λάθος από την 1η ημέρα, χωρίς ούτε μία συγγνώμη, είναι μια αβάσιμη πρόταση. Το τίμημα που έχει πληρώσει η κοινωνία είναι τεράστιο. Δεν μπορεί να υπάρξει αμνηστία για τους ωθητές του αφηγήματος του Covid-19, καθώς οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν δίκιο εξακολουθούν να διώκονται ως «διανομές παραπληροφόρησης» και η παράνομη κυβερνητική λογοκρισία συνεχίζεται απτόητη».

primenews.press

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Χρήστος 01/06/2023 @ 1:44 ΜΜ

  Μιλάνε και οι δημιουργοί του ναζισμού για δημοκρατία

 2. KALLISTRATOS FM 01/06/2023 @ 11:24 ΜΜ

  ΚΟΥΙΖ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΒΗΣΙΓΟΤΘΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΠΟΤΕ ΕΚΟΛΑΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1954 Η ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1954 Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ 12000 ΜΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑΤΕ ΩΡΕ?

 3. Μαντης ( traveller 01/07/2023 @ 11:35 ΠΜ

  Δεν μπορω να την κατηγορησω την κοπελα εκανε αυτο που επρεπε να κανει ηταν γραφτο να γινει. Επρεπε να υπαρχει το κινητρο για να κανουμε οτι καναμε ακομα κανουμε.
  Αυτο που ο θεος τιμωρει ενω ειναι γραφτο να γινει ειναι μονο σε θρησκευτικα προτυπα κι οχι σε εμας.Εγω την ευχαριστω για την βοηθεια της το ειχα δει οτι θα με βοηθουσε ξανθια.
  Ο μυθος λεει για κοκκινομαλλες εγω σχετιζομαι μονο με σκουρομαλλες και ξανθις οι σκουρομαλλες μου δειχνουν τον δρομο και οι ξανθιες με βοηθανε να τον βρω.

 4. ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑ ΑΠΑΝΧΟΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*