ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Η Γερμανία ενέκρινε την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία- παρά την εισβολή στη Συρία

· Κατοχικά Νέα

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας, απαντώντας σε επερώτηση του βουλευτή του Αριστερού Κόμματος, Σεβίμ Νταγκελέλε, ανέφερε ότι η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε την παροχή στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία- παρά την στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας στη βόρεια Συρία.

Σύμφωνα με το κείμενο, έξι εβδομάδες μετά τις 9 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η τουρκική εισβολή, το υπουργικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως στις εξαγωγές όπλων στην Τουρκία, ύψους 3,09 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass.

Στις 12 Οκτωβρίου ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας διαβεβαίωσε ότι οι γερμανικές αρχές «δεν θα εκδώσουν νέες άδειες για τον εξοπλισμό της Τουρκίας, τον οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στη Συρία».

Η απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης σε αυτήν τη δήλωση ήταν ότι «τα στρατιωτικά υλικά που αποστέλλονται στην Τουρκία δεν σχετίζονται με εκείνα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στη Συρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν προσδιορίζονται, ωστόσο, ποια είναι αυτά, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

echedoros-a.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Διαδήλωση για τη στεγαστική κρίσηΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Χιλιάδες κατασκηνώνουν σε πλατείες για τη στεγαστική κρίση – Πίεση για πάγωμα εξώσεων και ενοικίων

Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας στο ΌσλοΔΙΕΘΝΗ

Νορβηγία: Το κοινοβούλιο ανοίγει δημόσιες ακροάσεις για τις σχέσεις πολιτικών και διπλωματών με τον Jeffrey Epstein

Δικαιοσύνη και φυλακή στις ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μπλόκαρε την τελευταία στιγμή η εκτέλεση της Christa Pike στο Τενεσί

Μία απάντηση στο “Η Γερμανία ενέκρινε την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία- παρά την εισβολή στη Συρία”

  1. Η Γερμανία είναι φίλη μας χαχαχα πότε ήταν για να είναι της αποζημίωσης πρώτα στην Ελλάδα που κάνει των Κινέζο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *