Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Μάλιστα αυξάνει και την ασφάλεια στον χώρο

Η Πινακοθήκη που είναι και Εθνική αποφάσισε να επαναφέρει τα βλάσφημα “έργα” στς προθήκες του για να δείξει στο ελληνικό κοινό ότι αυτές οι “αλλόκοτες” εικόνες είναι έργα τέχνης που θα πρέπει να βλέπουν και να λένε ωραίο.

Μάλιστα με αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα επιστρέψουν, στις αρχές Μαΐου, τα τέσσερα “έργα” του Χριστόφορου Κατσαδιώτη από την έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου».

Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, Συραγώ Τσιάρα, στο περιθώριο της παρουσίασης της αναδρομικής έκθεσης του Παναγιώτη Τέτση με τίτλο «Η εμμονή του βλέμματος», που εγκαινιάζεται σήμερα.

Η κ. Τσιάρα ανακοίνωσε επίσης πως η επανέκθεση των έργων θα συνοδεύεται από μια διεπιστημονική ημερίδα την οποία θα απασχολήσει το φλέγον ζήτημα της λογοκρισίας στην τέχνη το οποίο τα τελευταία χρόνια, όπως και η ίδια επισήμανε, λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Η Εθνική Πινακοθήκη επαναφέρει τα βλάσφημα «έργα» από την έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek