10:06 - 12/02/2024

Η εκρηκτική σχέση μεταξύ των εμβολίων COVID και των αυξημένων ποσοστών καρκίνου σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες

Διαφημίσεις

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε σιωπηλά από την υπηρεσία της βρετανικής κυβέρνησης, γνωστή ως Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS), αποκαλύπτει με συγκλονιστικό τρόπο ότι τα άτομα ηλικίας 18 έως 49 ετών που έχουν λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου COVID-19 έχουν έως και 318% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία σε σχέση με τα ανεμβολίαστα άτομα ηλικίας 18 έως 49 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε βρει την αιτία που οι υπερβολικοί θάνατοι είναι τόσο υψηλοί σε όλη τη Δύση και οι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με εκρηκτικό ρυθμό.

Το σύνολο δεδομένων του ONS, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ONS εδώ, περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τους θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού από την 1η Απριλίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2023. Η ανάλυσή μας επικεντρώθηκε στα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2023 μεταξύ των κατοίκων της Αγγλίας ηλικίας 18 έως 39 και 40 έως 49 ετών και αυτό που βρήκαμε είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Οι αρχικές παρατηρήσεις των δεδομένων αποδεικνύουν ότι τα άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών που είχαν λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου COVID-19 παρουσίαζαν υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε σύγκριση με τους αντίστοιχους ανεμβολίαστους.

Σε κάθε μήνα, οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες που είχαν εμβολιαστεί με τέσσερις δόσεις είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Το ίδιο ισχύει και για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες που εμβολιάστηκαν με μία δόση, καθώς και για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις τον Φεβρουάριο του 2023.

Η διαφορά στα ποσοστά θνησιμότητας ήταν τόσο έντονη που οι ανεμβολίαστοι κατάφεραν να φτάσουν μόνο σε ποσοστό θνησιμότητας 31,1 ανά 100.000 άτομα-έτη τον Ιανουάριο, ενώ οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις κατάφεραν να φτάσουν σε ένα συγκλονιστικό ποσοστό θνησιμότητας 106 ανά 100.000 άτομα-έτη τον ίδιο μήνα.

Οι εμβολιασμένοι με μία δόση τα πήγαν επίσης πολύ χειρότερα από τους ανεμβολίαστους με ποσοστό θνησιμότητας 53,3 ανά 100.000 ανθρωποέτη τον Ιανουάριο του 2023.

Για τους υπόλοιπους μήνες, το ποσοστό θνησιμότητας ανεμβολίαστων εφήβων και νεαρών ενηλίκων παρέμεινε εντός των 20-κάτι ανά 100.000 ανθρωποέτη. Ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας των εμβολιασμένων με τέσσερις δόσεις εφήβων και νεαρών ενηλίκων έπεσαν μόνο τον Απρίλιο στο χαμηλό επίπεδο των 80,9 ανά 100.00 και παρέμειναν μεταξύ 85 και 106 ανά 100.000 για τους υπόλοιπους μήνες.

Ο μέσος όρος θνησιμότητας από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο ανά 100.000 ανθρωποέτη ήταν 26,56 για τους ανεμβολίαστους εφήβους και νεαρούς ενήλικες και συγκλονιστικό ποσοστό 94,58 ανά 100.000 για τους εμβολιασμένους με τέσσερις δόσεις εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο, οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις είχαν 256% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους με βάση τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 άτομα.

Ένα παρόμοιο μοτίβο ανακαλύφθηκε επίσης μεταξύ των ατόμων ηλικίας 40 έως 49 ετών.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι τόσο οι εμβολιασμένοι με μία δόση όσο και οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις ενήλικες ηλικίας 40-49 ετών είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους ενήλικες της ίδιας ηλικίας σε κάθε μήνα από τις αρχές του 2023.

Ο Ιανουάριος ήταν ο χειρότερος μήνας και για τις δύο εμβολιασμένες ομάδες, καθώς καταγράφηκε θνησιμότητα ανά 100.000 411,3 στους εμβολιασμένους με μία δόση και 258,5 θνησιμότητα ανά 100.000 στους εμβολιασμένους με τέσσερις δόσεις.

Ενώ μεταξύ των ανεμβολίαστων καταγράφηκε θνησιμότητα μόλις 144,5 ανά 100.000.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει με μεγαλύτερη σαφήνεια πώς οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις και μία δόση ξεπέρασαν δραματικά τους ανεμβολίαστους 40-49χρονους όσον αφορά τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 άτομα.

Δείχνει ότι τα μέσα ποσοστά θνησιμότητας από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο ήταν 132,08 ανά 100.000 μεταξύ των ανεμβολίαστων, 264,14 ανά 100.000 μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και 225,2 ανά 100.000 μεταξύ των εμβολιασμένων με τέσσερις δόσεις. Δηλαδή, κατά μέσο όρο, οι εμβολιασμένοι με μία δόση είχαν 100% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους και οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις είχαν 71% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν.

Ωστόσο, μια ανάλυση ανά μήνα δείχνει ότι τον Μάρτιο, οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις είχαν 104% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους 40-49χρονους με βάση τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000.

Ενώ τον Ιανουάριο, οι εμβολιασμένοι με μία δόση είχαν 185% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους 40-49χρονους.

Επειδή τα στοιχεία αυτά είναι ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι οι αριθμοί είναι εξαιρετικά ανησυχητικοί, ιδίως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι περιλαμβάνουν και τους θανάτους από το εμβόλιο Covid-19.

Τα στοιχεία αυτά εξηγούν γιατί οι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο με εκρηκτικό ρυθμό.

Από την εξάπλωση των εμβολίων COVID-19, παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου αύξηση των θανάτων νέων ανθρώπων μεταξύ 2021 και 2022 από καρκίνο με ταχείες μεταστάσεις και καρκίνο σε τελικό στάδιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS).

Τα στοιχεία που παρέχονται από το ONS σχετικά με το ποσοστό των θανάτων από καρκίνο πάνω από το ιστορικό πρότυπο το 2022 για τις ηλικίες 15-44 στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν:

Αύξηση κατά 28% των ποσοστών θανατηφόρου καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.
Αύξηση κατά 80% των θανάτων από καρκίνο του παγκρέατος στις γυναίκες και κατά 60% στους άνδρες.
Αύξηση κατά 55% μεταξύ των ανδρών στους θανάτους από καρκίνο του παχέος εντέρου και αύξηση κατά 41% στις γυναίκες.
Αύξηση κατά 120% των θανατηφόρων μελανωμάτων στους άνδρες και κατά 35% στις γυναίκες.
Αύξηση 35% στους θανάτους από καρκίνο του εγκεφάλου μεταξύ των ανδρών και 12% στις γυναίκες.
Αύξηση κατά 60% των θανάτων από καρκίνο μεταξύ των ανδρών σε καρκίνους “χωρίς προσδιορισμό της περιοχής” και αύξηση κατά 55% μεταξύ των γυναικών.
Μια πλήρη ανάλυση των ποσοστών καρκίνου μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι τόσο σοκαριστικά όσο και εξαιρετικά ανησυχητικά, αποδεικνύοντας ότι ο εμβολιασμός COVID-19 αυξάνει το ποσοστό θνησιμότητας ενός ατόμου, γεγονός που με τη σειρά του αποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός COVID-19 σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες εφήβους, νεαρούς ενήλικες και μεσήλικες.

expose-news.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*