22:12 - 29/01/2022

Η Big Tobacco καλύπτει τη Big Pharma. Αλλάζουν ετικέτες στα ΤΣΙΓΑΡΑ για να καλύψουν θανάτους που προκαλούνται από το «τσίμπημα» Covid…

Η Big Tobacco υποστηρίζει τώρα ότι «μικρές ποσότητες» ΚΑΠΝΟΥ, ακόμη και το παθητικό κάπνισμα με κάποιο τρόπο, ξαφνικά, μπορεί να προκαλέσει…θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια, σύμφωνα με τους κατασκευαστές και διανομείς τσιγάρων.

Αυτό έρχεται ως τεράστια σύμπτωση στη χρονική του στιγμή, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έκαναν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού υποφέρουν τώρα ή έχουν πεθάνει από αυτές ακριβώς τις «παρενέργειες».

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του S.D. Wells

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι ότι ο «Μεγάλος Καπνός» (Big Tobacco) καλύπτει τον «Μεγάλο Φαρμακευτικό Οργανισμό» (Big Pharma), καθώς οι προειδοποιητικές ετικέτες των τσιγάρων προσποιούνται τώρα ότι τα τσιγάρα θα σας σκοτώσουν ή θα σας ακρωτηριάσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνουν τα εμβόλια Covid. Το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Πόσο βολικό. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, ο καπνός του τσιγάρου, ακόμα και το παθητικό κάπνισμα, αφού έχει αποδειχθεί από την επιστήμη ότι είναι εξίσου θανατηφόρο με αυτό που εισπνέει ο καπνιστής, προκαλεί τώρα άμεσα θρόμβους αίματος που σας σκοτώνουν. Σίγουρα οι μάζες θα πιστέψουν ότι αυτό είναι “επιστήμη” και ότι το CDC απλώς προσπαθεί να βοηθήσει.

Τα τσιγάρα θα γίνει ο απόλυτος αποδιοπομπαίος τράγος για τους θανάτους και τις θρομβώσεις από τα «τσιμπήματα»

Όλοι γνωρίζουν ότι τα τσιγάρα κάνουν κακό στην υγεία σας, ειδικά στους πνεύμονές σας. Το Covid τυχαίνει να είναι ένας ιός που επιτίθεται στον ανθρώπινο πνευμονικό ιστό. Έτσι, θα πρέπει να είναι εύκολο για τη φαρμακευτική βιομηχανία να κατηγορήσει τα καρκινικά στικς για σχεδόν οτιδήποτε πάει στραβά σε οποιονδήποτε, αφού το παθητικό κάπνισμα είναι εξίσου κακό.

Περπατήσατε κοντά σε έναν καπνιστή σήμερα; Ακόμα και μια ελάχιστη ποσότητα καπνού, σύμφωνα με την Big Tobacco, μπορεί να σας προκαλέσει άμεσα θρόμβους αίματος που σας σκοτώνουν επί τόπου. Αυτές οι χημικές ουσίες στα τσιγάρα είναι τόσο πτητικές, που μπορούν να σας σκοτώσουν πιο γρήγορα από τις παρενέργειες μιας τοξικής ένεσης γονιδιακής θεραπείας που δίνει εντολή στα κύτταρά σας να δημιουργήσουν δηλητηριώδεις «πρωτεΐνες» που κολλάνε μεταξύ τους μέσα στο αίμα σας.

Προειδοποιητική ετικέτα τσιγάρων τον Δεκέμβριο του 2021

Προειδοποιητική ετικέτα σε πακέτο τσιγάρων Ιανουάριος, 2022

Έχετε παρατηρήσει όλους τους αθλητές που σφίγγουν το στήθος τους στα γήπεδα και τα γήπεδα και πέφτουν στα γόνατα από κρίσεις μυοκαρδίτιδας; Αυτό δεν είναι από κάποιο καπνό τσιγάρου στις κερκίδες που έπιασε ένα αεράκι και έφτασε μέχρι το στόμα τους. Αυτοί είναι “εμβολιασμένοι” αθλητές κολεγίων και επαγγελματίες αθλητές που ήταν υγιείς σαν άλογο πριν από το εμβόλιο ή τα εμβόλια Covid.

Οι γυναίκες που είναι έγκυες και παίρνουν τα εμβόλια Covid αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα να υποστούν ακαριαία έκτρωση κατά το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο, και αυτή η φρικτή “παρενέργεια” δεν προκαλείται από “μικροσκοπικές ποσότητες” καπνού τσιγάρου που καπνίζουν οι νοσοκόμες στο διάλειμμά τους έξω από το νοσοκομείο.

Ίσως ο Μεγάλος Καπνός ξέχασε να προσθέσει την “αυθόρμητη έκτρωση” στις προειδοποιητικές ετικέτες αυτών των τσιγάρων, εκτός από τους άμεσους θρόμβους αίματος και τις καρδιακές προσβολές. Αν όλα αυτά ήταν αλήθεια, τότε όποιος καπνίζει ΚΑΙ παίρνει εμβόλια Covid έχει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης μετά την πρώτη τζούρα καπνού, αφού δράσουν τα εμβόλια που προκαλούν θρόμβους στο αίμα, τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας. Το πακέτο των τσιγάρων θα πρέπει επίσης να αναφέρει ότι όποιος καπνίζει τσιγάρα και στη συνέχεια παίρνει μια αναμνηστική ένεση Covid κινδυνεύει με άμεσους όγκους καρκίνου του πνεύμονα και πολύ πιο σοβαρή περίπτωση Covid. Αυτό θα ήταν σκόπιμο, δεδομένου ότι ο Μεγάλος Καπνός κάνει επί του παρόντος όλες τις προσφορές για τα εμβόλια θρόμβωσης της Μεγάλης Φαρμακευτικής (Big Pharma).

Τι άλλο θα χρησιμεύσει ως αποδιοπομπαίος τράγος για τη νανοπαρασιτική απάτη;

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

OurNewEarthNews.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 01/30/2022 @ 9:30 ΜΜ

    Ξέρουν από αποδιοπομπαίους τράγους αυτοί οι οποίοι σχεδίασαν την κραυγαλέα και δολοφονική απάτη του κοροϊδοϊού,καθότι ο “θεσμός” του αποδιοπομπαίου τράγου είναι της γνωστής μεσανατολίτικης προελεύσεως.Τώρα όσον αφορά το παθητικό κάπνισμα,τα τσιγάρα περιέχουν φυτοφάρμακα,αμμωνία και χλωρίνη άλλα η όλη επιχείρηση του κοροϊδοσυστήματος με τις ετικέτες ξεπερνάει απλώς κάθε όριο γελοιότητας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*