23:53 - 04/05/2021

Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ….!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στο δρόμο. Επειδή η ιστορία είναι τόσο άβολα, μεγάλο μέρος των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης, ο τύπος που περιγράφεται ως ανεξάρτητος, δεν βλέπει τίποτα, δεν ακούει τίποτα, δεν μιλάει τίποτα, όπως συνήθως.

Η Στέλλα Κυριακίδη, η επίτροπος υγείας που υπέγραψε τις αποτυχημένες, καθυστερημένες συμφωνίες εμβολίων της ΕΕ, φαίνεται να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς με γιγάντιες διαστάσεις.

Ορισμένοι παρατηρητές είναι ήδη βέβαιοι ότι δωροδοκήθηκε από τους κατασκευαστές εμβολίων, καθώς ο Επίτροπος Υγείας της ΕΕ και ο κοινός λογαριασμός του συζύγου της έδειξαν απροσδόκητα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο κυπριακός τύπος μιλά ήδη – κυριολεκτικά – για την παθητική δωροδοκία.

Τα χρήματα κατέληξαν στον λογαριασμό της οικογένειας του Επιτρόπου μέσω της κρατικής Κυπριακής Συνεταιριστικής Τράπεζας. Προκειμένου να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο, έγιναν προσπάθειες να συγκαλυφθεί η μεταφορά ως δάνειο.

sinomosiologos

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/zantac-26000-3.html

    zantac einai epikyndino meta apo tosa xronia .osoi tin patisan tin patisan

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh