Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:34 - 02/03/2020

HAARP και η νέα παγκόσμια τάξη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι είναι το HAARP; Το HAARP είναι μια στρατιωτική επιχείρηση που χρησιμοποιεί τεχνολογία Tesla. ;Eχει πολλές χρήσεις αλλά χρησιμοποιείται κυρίως για να βλάψει το DNA των ανθρώπων και να χειραγωγήσει τα ανθρώπινα συναισθήματα. Χρησιμοποιεί κλιμακωτά (scalar) κύματα που εκτοξεύονται στην ιονόσφαιρα και μπορεί επίσης να χειριστεί τον καιρό και να προκαλέσει σεισμούς και άλλα συμβάντα προκαλώντας θερμότητα ή ψύξη με αυτά τα ραδιοκύματα.

HAARP, CHEMTRAILS (αεροψεκασμοί) ΣΚΑΛΑΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το σύμπαν είναι ολογραφικής φύσης και ότι τα DNA στην πραγματικότητα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοκυμάτων. Ακόμη και αν τα ανθρώπινα DΝΑ χωριστούν το ένα από το άλλο χιλιόμετρα μακριά, συνεχίζουν να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτόν τον τρόπο. Οι κεραίες του HAARP μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στοχεύσουν το DNA ενός ατόμου και να μπλοκάρουν την επικοινωνία ή να την τροποποιήσουν. Αυτό μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά να θυμάστε πως η στρατιωτική τεχνολογική γνώση είναι περίπου 40 – 100 χρόνια πέρα ​​από αυτό που γνωρίζει ο κόσμος. Διαβάστε το ακόλουθο έγγραφο: Από τον Έλικα έως το Ολόγραμμα-Ωδή του Ανθρώπινου Αξιώματος.

Η κβαντική τηλεμεταφορά μας δείχνει πως οι πολώσεις των φωτονίων του χρωμοσωματικού λέιζερ συνδέονται μη τοπικά και συνεκτικά με πόλωση ραδιοκυμάτων. Και πως το γονιδίωμα είναι ένα οιονεί ολόγραμμα φωτός και ραδιοκυμάτων που δημιουργούν το υπόβαθρο που απαιτείται για την κατάλληλη έκφραση του γενετικού υλικού. Έτσι, αν είχατε το σωστό πομπό, όπως η συστοιχία κεραιών HAARP, θα μπορούσατε να στοχεύσετε ένα άτομο χρησιμοποιώντας ένα δείγμα DNA (π.χ. από μια εξέταση αίματος) και να στοχεύσετε τη συγκεκριμένη συχνότητα στην ιονόσφαιρα κι αυτή να αναπηδήσει και να χτυπήσει το συγκεκριμένο άτομο επιφέροντας αλλαγές στο DNA του.

Προσωπικά – ξέρω αρκετά για τις συχνότητες – RF – όπως ονομάζονται στο τεχνικό κολλέγιο που παρακολούθησα – πως το παραπάνω είναι δυνατό και εφικτό. Στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος αυτής της τεχνολογίας, αν όχι όλο, είναι η ανακάλυψη του Μεγάλου Νικολά Τσέσλα, του οποίου είμαι θερμός υποστηρικτής. Αυτή η κατάχρηση της τεχνολογίας είναι αυτό που φοβόταν και γι αυτό κρατούσε πολλά από τα έργα του μυστικά και μάλλον αυτό που συνέβη σε αυτόν είναι πως η CIA ήρθε στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, απαίτησε την τεχνολογία, έπειτα τον σκότωσε και το έκανε να μοιάζει με φυσικό θάνατο. Η CIA ειδικεύεται σε κάτι τέτοια. Μερικοί βέβαια λένε πως ο Ότο Σκορζένι τον σκότωσε.

Η ραδιονική και η ψιονική είναι παλιά επιστήμη. Έχουν χρησιμοποιηθεί και καταχραστεί για χιλιάδες χρόνια. Η συστοιχία κεραιών HAARP και άλλοι σε όλο τον κόσμο εγκαταστάθηκαν πριν από 10 – 20 χρόνια. Θυμάμαι πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 παρατήρησα κάτι τρομακτικό στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω μου το οποίο εκπεμπόταν από μια εξωτερική πηγή. Στην πραγματικότητα – καθώς έχω κάποιες μεντιουμίστικες και τηλεπαθητικές ικανότητες και μια απίστευτη ικανότητα να ακούω ήχους πέρα από την ανθρώπινη ικαανότητα – μπορώ πραγματικά να ακούσω αυτούς τους ήχους. Ίσως όχι όλες τις συχνότητες, αλλά μπορώ να ακούσω την ταλάντωση Shumann της Γης, καθώς και τις συχνότητες που εκπέμπονται από ανθρωπογενείς πηγές.

Οι μπάλες,Καθημερινά ακούω περίεργους ήχους. Το χειρότερο είναι το βράδυ, όταν η κεραία HAARP φαίνεται να είναι πιο ενεργή και η έντονη υψίσυχνη ισχύς της μου τρυπά τα αυτιά και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Και με ξυπνάει σε περίεργες ώρες, ας πούμε, ακριβώς 3 μ.μ. κάθε βράδυ. Ο Edward Snowden ισχυρίζεται με σιγουριά πως το HAARP “συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα δολοφονίας και ελέγχου του νου.”

Εφαρμόζοντας τις τεχνικές μου γνώσεις για να φτιάξω ένα κλουβί Faraday, μέσα στο οποίο κοιμάμαι, έλυσε κατά πολύ το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν βοηθά τους άλλους που βομβαρδίζονται με το επιβλαβές RF στη ζώνη ELF και δεν το γνωρίζουν καν. Αναπτύσσονται καρκίνοι εξαιτίας της βλάβης στο DNA και πολλές άλλες ασθένειες Επίσης αλλοιώνει την ψυχική τους κατάσταση ή την συναισθηματική τους ευημερία χωρίς να το αντιλαμβάνονται. Το βιβλίο με τίτλο “Από το PSYOP στον πόλεμο του νου: Η Ψυχολογία της Νίκης” του Michael A. Aquino περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το EFL μπορεί να εφαρμοστεί σαν παλμική δόνηση έως 20 Hz για να επηρεάσει υποσυνείδητα την εγκεφαλική δραστηριότητα προκαλώντας στα άτομα μια αντίδραση προς τα πάντα, είτε με αναγνώριση είτε με παθητικότητα. Αυτό σε συνδυασμό με την τεχνολογία Tesla, μπορεί να εμφυτεύσει σκέψεις στο κεφάλι.

Μια νέα ιατρική επιστήμη έχει ανακαλύψει πως με την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης ραδιοσυχνότητας σε έναν οργανισμό όπως ένας ιός ή βακτηρίδιο μπορεί είτε να το σκοτώσει είτε να το αναζωογονήσει. Ονομάζεται “Rife tecnology”. Ανάλογα με τη μετατόπιση φάσης και τις αρμονικές, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό της ανθρωπότητας, αλλά κι επίσης για την αποδιοργάνωση της ανθρωπότητας. Η στρατιωτική χρήση των κεραιών HAARP μπορεί να αναζωογονήσει βακτηρίδια ή ιούς που μόλις ψέκασαν με τους αεροψεκασμούς. Ποιος θα το καταλάβει;

Αυτή η τεχνολογία που χρησιμοποιείται με τη βοήθεια αεροψεκασμών που ραντίζουν τον πλανήτη με μικροσκοπική «έξυπνη σκόνη» ή νανοτεχνολογία, για να επιτρέψει την πιο αποτελεσματική λήψη του «ολογραφικού σύμπαντος» σαν εργαλείο επιλογής μεμονωμένων στόχων – ατόμων είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να σταματήσει.

Ο στρατός χρησιμοποιεί αυτό στους ανθρώπους για να τους χαζέψει και να τους κάνει απραγείς και να αποδεχτούν την αδυναμία τους να εμπλακούν στην αλλαγή του κόσμου, δημιουργώντας συναισθηματικές αρνητικές διαθέσεις, άγχος και ψευδείς πεποιθήσεις σε μια προσπάθεια μείωσης του πολιτικού ακτιβισμού. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν την μαζική ανάπτυξη ψυχοτρονικών όπως τα μικροκύματα παλμικής δέσμης κυψελών κινητής τηλεφωνίας, τα Wi-Fi, τον νέον άκρως απόρρητο φωτισμό δρόμων , το στρατιωτικά αεροσκάφη που εκτελούν τους αεροψεκασμούς με έξυπνη σκόνη και αποτελούνται από τοξικά μαγνητισμένα νανοσωματίδια που εισπνέονται , και τελικά διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, με αποτέλεσμα μετά να μπορούν να ενεργοποιούνται για να προξενήσουν τα επιθυμητά εγκεφαλικά πρότυπα και να ελέγχουν μαζικά τους πολίτες.

Σύμφωνα με το έγγραφο που εκπόνησε η ομάδα Bilderburg με τίτλο “Σιωπηλά Όπλα για Ήρεμους Πολέμους”, η χρήση στρατιωτικών όπλων υψηλής τεχνολογίας σε αθώους ανυποψίαστους πολίτες είναι ένα έγκλημα το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί από το Παγκόσμιο Δικαστήριο τώρα!

Πολλοί άνθρωποι σαν εμένα έχουν στοχευθεί σαν μια μορφή Ηλεκτρονικής Παρενόχλησης λόγω του ακτιβισμού με τον οποίο ασχολήθηκα στο παρελθόν, καθώς επίσης και των απόψεών μου ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη. Αν δεν ξέρετε τι είναι η Ηλεκτρονική Παρενόχληση, καλύτερα να μάθετε, καθώς αυτοί έχουν το δικό τους τρόπο, που θα εφαρμοστεί σε οποιονδήποτε που επιλέγουν με δικτατορικό τρόπο. Για να αντιμετοπίσω την Ηλεκτρονική μου Παρενόχληση, έπρεπε να κρυφτώ για να προστατέψω την τοποθεσία μου και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κινητά τηλέφωνα καθώς χρησιμοποιούνται σαν συσκευές παρακολούθησης για να βρουν τον οποιονδήποτε. Μετά από πολλές δυσκολίες, ανακάλυψα πως αν δεν μπορούν να σας εντοπίσουν στη Γη, δεν μπορούν να σας στοχεύσουν.

Αυτή η τεχνολογία στα χέρια των εγκληματιών της νέας παγκόσμιας τάξης είναι το πιο κακό, ανήθικο και καταστροφικά επιζήμιο γεγονός στην καταγεγραμμένη ιστορία. Η ίδια η ύπαρξή μας βρίσκεται σε κίνδυνο στα χέρια αυτών των λίγων τρελών ψυχοπαθών που αποτελούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Πρέπει να τους σταματήσουμε με κάθε κόστος.

Email ΑναγνωστηΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. παρα πολυ σωστα …τα ελεγα απο το 2000 αλλα πηρα και γω το παρασημο του ”γραφικου συνομο/γου”τωρα ρωτουν ολοι που και πως…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*