in

H Μις Καναδάς ( Κινέζα, καναδή υπήκοος) μιλάει για τις αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα και προσπαθούν να την σιωπήσουν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

είμαι εθελοντής στους γιατρούς κατά της βίαιης αφαίρεσης οργάνων (DAFOH) που συμβαίνει στην Κίνα μαζικά και οργανωμενα από τον κρατικό μηχανισμό της σε κρατούμενους συνείδησης!

(Κρατούμενοι συνείδησης: χριστιανοί, ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ, Θιβετιανοί και Οιγούροι.)

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε για το θέμα, η Μις καναδάς, Αναστασία Λιν (Κινέζα, καναδή υπήκοος) η οποία μιλάει παγκοσμίως για το θέμα από πέρυσι προσπαθούν να την σιωπήσουν. Είναι πολύ επίκαιρο γιατί στις 18 Δεκεμβρίου που είναι οι τελικοί του Μις Κόσμος στην Ουάσινγκτον οι κινέζοι που χορηγούν τον διαγωνισμό προσπαθούν από τώρα να μην την αφήσουν να μιλήσει για τα εγκλήματα που διαπράτουν στην χώρα τους επειδή φοβούνται να τα αντιμετωπίσουν.

Σας στέλνω ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους με την παρουσίαση της για το θέμα στο Oslo freedom forum

Και 2 άρθρα φετινά για να καταλάβετε ακριβώς τι γίνεται αυτήν την στιγμή.

http://www.bostonglobe.com/opinion/2016/12/13/miss-world-promotes-beauty-with-purpose-but-not-that-purpose-upsets-china/l8ZZOZZUQOs6SuNUbV9PVK/story.html?event=event25

Αν μπορείτε να δημοσιεύσετε κάτι έτσι ώστε ο κόσμος να μάθει για το θέμα θα ήταν ένα χέρι βοηθείας ανθρωπιστικό. Έτσι βοηθάτε και εσείς να σωθούν άνθρωποι που πεθαίνουν στο ”άουσβιτς” της Κίνας.
Θα ήταν κρίσιμο για την ύπαρξη μας να κατανοήσουμε ότι επειδή μας επιχορηγεί η Κίνα οικονομικά δεν σημαίνει ότι θα μας απειλεί την ελευθερία λόγου, κριτικής σκέψης και συνείδησης όπως κάνει στην χώρα της. Εμείς έχουμε γεννήσει αυτούς τους όρους: Ελευθερία, δημοκρατία και κριτική σκέψη και ως έλληνες όπου και να γίνεται κακό στον κόσμο είναι στο γονίδιο μας να το κατακρίνουμε. Και πιό σημαντικό γνωρίζοντας ο κόσμος τα γεγονότα θα ξέρει καλά με ποιόν έχει η Ελλάδα μας φιλίες. Απλά και μόνο επειδή έχουμε συνείδηση και καρδιά φιλόξενη για όλο τον κόσμο σας στέλνω αυτό το εμαιλ και εύχομαι ότι καλύτερο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Για όποιες απορίες είμαι στην διαθεσή σας

Με εκτίμηση,

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Όποιος διαφέρει από τις απόψεις του Κινέζικου Κόμματος συλλαμβάνεται ως επαναστάτης. Μετά σίγουρα του γίνεται εξέταση αίματος και μελέτη DNA, κι αν κριθεί συμβατός… φροντίζουν στο βασανισμό του να τον σκοτώσουν ώστε να του πάρουν όλα τα όργανα από το σώμα. Κλασσική Κινέζικη Μαφία δηλαδή που έχει τον μανδύα της κυβέρνησης και την ταμπέλα της εξουσίας. Τέρατα που ελέγχουν τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η FEMA αποθηκεύει ξηρές τροφές στα στρατόπεδα ενώ Βρετανία ΗΠΑ, Ρωσία και άλλες

Χάρης Ο Σοφός…