H Μις Καναδάς ( Κινέζα, καναδή υπήκοος) μιλάει για τις αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα και προσπαθούν να την σιωπήσουν

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

είμαι εθελοντής στους γιατρούς κατά της βίαιης αφαίρεσης οργάνων (DAFOH) που συμβαίνει στην Κίνα μαζικά και οργανωμενα από τον κρατικό μηχανισμό της σε κρατούμενους συνείδησης!

(Κρατούμενοι συνείδησης: χριστιανοί, ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ, Θιβετιανοί και Οιγούροι.)

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε για το θέμα, η Μις καναδάς, Αναστασία Λιν (Κινέζα, καναδή υπήκοος) η οποία μιλάει παγκοσμίως για το θέμα από πέρυσι προσπαθούν να την σιωπήσουν. Είναι πολύ επίκαιρο γιατί στις 18 Δεκεμβρίου που είναι οι τελικοί του Μις Κόσμος στην Ουάσινγκτον οι κινέζοι που χορηγούν τον διαγωνισμό προσπαθούν από τώρα να μην την αφήσουν να μιλήσει για τα εγκλήματα που διαπράτουν στην χώρα τους επειδή φοβούνται να τα αντιμετωπίσουν.

Σας στέλνω ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους με την παρουσίαση της για το θέμα στο Oslo freedom forum

Και 2 άρθρα φετινά για να καταλάβετε ακριβώς τι γίνεται αυτήν την στιγμή.

http://www.bostonglobe.com/opinion/2016/12/13/miss-world-promotes-beauty-with-purpose-but-not-that-purpose-upsets-china/l8ZZOZZUQOs6SuNUbV9PVK/story.html?event=event25

Αν μπορείτε να δημοσιεύσετε κάτι έτσι ώστε ο κόσμος να μάθει για το θέμα θα ήταν ένα χέρι βοηθείας ανθρωπιστικό. Έτσι βοηθάτε και εσείς να σωθούν άνθρωποι που πεθαίνουν στο »άουσβιτς» της Κίνας.
Θα ήταν κρίσιμο για την ύπαρξη μας να κατανοήσουμε ότι επειδή μας επιχορηγεί η Κίνα οικονομικά δεν σημαίνει ότι θα μας απειλεί την ελευθερία λόγου, κριτικής σκέψης και συνείδησης όπως κάνει στην χώρα της. Εμείς έχουμε γεννήσει αυτούς τους όρους: Ελευθερία, δημοκρατία και κριτική σκέψη και ως έλληνες όπου και να γίνεται κακό στον κόσμο είναι στο γονίδιο μας να το κατακρίνουμε. Και πιό σημαντικό γνωρίζοντας ο κόσμος τα γεγονότα θα ξέρει καλά με ποιόν έχει η Ελλάδα μας φιλίες. Απλά και μόνο επειδή έχουμε συνείδηση και καρδιά φιλόξενη για όλο τον κόσμο σας στέλνω αυτό το εμαιλ και εύχομαι ότι καλύτερο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Για όποιες απορίες είμαι στην διαθεσή σας

Με εκτίμηση,

Loading...

3 thoughts on “H Μις Καναδάς ( Κινέζα, καναδή υπήκοος) μιλάει για τις αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα και προσπαθούν να την σιωπήσουν

  1. Κωδικός 1984 says:

    Όποιος διαφέρει από τις απόψεις του Κινέζικου Κόμματος συλλαμβάνεται ως επαναστάτης. Μετά σίγουρα του γίνεται εξέταση αίματος και μελέτη DNA, κι αν κριθεί συμβατός… φροντίζουν στο βασανισμό του να τον σκοτώσουν ώστε να του πάρουν όλα τα όργανα από το σώμα. Κλασσική Κινέζικη Μαφία δηλαδή που έχει τον μανδύα της κυβέρνησης και την ταμπέλα της εξουσίας. Τέρατα που ελέγχουν τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *