Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Ενώ η Κίνα ετοιμάζεται για πόλεμο, η δύση στέλνει όλον τον εξοπλισμό της στην Ουκρανία.. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και όποιος δεν το βλέπει αυτό, θέλει ..ιδιαίτερα μαθήματα αντιληπτικότητας.. Και εδώ δεν έχουμε μόνο την υπερσύγχρονη οπλική τεχνολογία που διαθέτει η Κίνα, αλλά και τον τεράστιο στρατό της.. Που φτάνει σε κάποια εκατομμύρια…

Αν τώρα συνδέσουμε αυτόν τον στρατό, ή εάν το προτιμάτε τον ενώσουμε με τον στρατό της Ρωσίας, αλλά και άλλων μεγάλων χωρών που έχουν ήδη ενταχθεί στην συμμαχία της SCO και στους Brics, καταλαβαίνουμε σε πόσο δύσκολη θέση έχουν έρθει το ΝΑΤΟ και τα κράτη μέλη του.. που ήδη δημιουργούν σεισμικές αποφάσεις, όπως αυτή του Ούγγρου προέδρου Όρμπαν να απολύσει τους ΝΑΤΟικούς αξιωματικούς του..

Για να δούμε όμως τι γίνεται τώρα στην Κίνα

Ψήφισαν αθόρυβα τον Νόμο για την Εφεδρική Στρατιωτική Υπηρεσία, ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ στις 3/1/2023. Όποιος είναι 18 ετών και άνω υποχρεούται να καταταγεί αφού προκηρυχθεί επιστράτευση εθνικής άμυνας.

Η ειδοποίηση, που φαίνεται παραπάνω, καθοδηγεί τους πολίτες της Κίνας :  “Μετά τη λήψη της ειδοποίησης κλήσης, οι έφεδροι πρέπει να παρουσιαστούν στον καθορισμένο χώρο την καθορισμένη ώρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Αφού το κράτος εκδώσει την εντολή κινητοποίησης, το εφεδρικό προσωπικό που δεν έχει λάβει η ειδοποίηση κλήσης δεν εγκαταλείπει τον εφεδρικό χώρο εγγραφής χωρίς την έγκριση των  στρατευμάτων και των οργάνων στρατιωτικής θητείας του εφεδρικού τόπου εγγραφής· εάν έχουν φύγει,επιστρέφουν αμέσως ή βρίσκονται σε ετοιμότητα στον ίδιο χώρο».

Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ….

Οι γυναίκες πρέπει επίσης να υπηρετήσουν, εκτός από το χρονικό διάστημα της εγκυμοσύνης τους, την άδεια μητρότητας και τον θηλασμό.Ο συντομότερος χρόνος υπηρεσίας είναι 4 χρόνια.!!!

Οι απλοί έφεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για απόλυση μετά τη συμπλήρωση των 30 ετών. Οι αξιωματικοί πρέπει να υπηρετήσουν μέχρι τα 45-60, ανάλογα με τους βαθμούς τους.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;;; Πόλεμο και μάλιστα πολύ σύντομα.. Και όχι έναν απλό πόλεμο, αλλά παγκόσμιο.. Κάτι που βγαίνουν και το αναφέρουν πια όλο και περισσότεροι από τους πρωτοκλασάτους στον κόσμο, όπως έκανε και ο Έλον Μασκ..

Ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση και ας μην προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε, μήπως και το αποφύγουμε.. Δεν πρόκειτε να αποφύγουμε τίποτα.. Έρχεται, όπως έρχεται και το παγκόσμιο οικονομικό κραχ.. Και αυτό δεν το λέμε για να τρομοκρατήσουμε.. Όχι!!!! Να προετοιμάσουμε θέλουμε για όσα έρχονται και να σκεφτούμε ότι ίσως μόνο έτσι έπρεπε να γίνει για να πέσει επιτέλους αυτό το σαθρό και βρώμικο οικοδόμημα των παγκοσμιοποιητών του Νταβός και της λέσχης Μπίλντεμπεργκ..

Μόνο με τα όπλα θα μπορούσε να γίνει και αυτό θα γίνει.. Γίνεται ήδη με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία..

lumi-news.grΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*