Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο


Της Mia Andrén (Nordfront) / ΚΟ
Άνδρες. Βιολογικά σχεδιασμένοι να είναι πολεμιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Έχετε μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους σας. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι τρομακτικό. Δέχεστε επιθέσεις από παντού. Σας μισούν και σας κατηγορούν για τα πάντα. Είναι μια σκληρή μάχη μπροστά σας και δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί από τις φεμινίστριες, ακόμη και αν φωνάζουν πιο δυνατά ακόμα και αν φαίνονται πιο πολύ, δεν πρέπει ποτέ να πιστέψετε ότι ο αγώνας είναι για αυτές. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτείτε τις μητέρες και τις αδελφές σας. Τις γυναίκες που δεν φαίνονται, τις γυναίκες που εργάζονται και μοχθούν για τα παιδιά τους ή για ό, τι μπορεί να κάνουν. Τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή.
Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο - Εικόνα1 Κορίτσια, νέα, αδιαμόρφωτα, ανασφαλή, δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και το μόνο πράγμα που ξέρουν είναι τα λεφτά του άνδρα ή αυτά που λένε οι φεμινίστριες. Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε που δεν γνωρίζοντας καλύτερα; Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε για την δειλία σας; Γιατί για να μιλήσουμε καθαρά, ας μιλήσουμε, γι ‘αυτό που είστε. Δειλοί φουκαράδες που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες όπως οι φεμινίστριες. Μπορώ να καταλάβω ότι αυτό είναι βολικό, αλλά η άνεση που σας αρέσει τόσο πολύ σύντομα θα είναι μόνο μια ανάμνηση.
Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο - Εικόνα2 Πρέπει να καταλάβετε ότι ο βιασμός (των Ευρωπαίων γυναικών από τους λαθροεισβολείς) δεν οφείλεται στα ρούχα που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Είναι μια πράξη πολέμου, ένας τρόπος για να ταπεινωθείτε εσείς οι άνδρες. Δεν θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις φεμινίστριες, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις γυναίκες σας, για τις μελλοντικές γενιές, για τους ανθρώπους μας, για την ελευθερία μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν αρχίσετε να υψώνετε το ανάστημά σας και να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους μας, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Θα πρέπει να ντρέπεστε που δεν κάνετε τίποτα και θα το μετανιώσετε όταν θα κρατάτε μία νεκρή κόρη στην αγκαλιά σας.
Και για εσάς τους άνδρες που θέλετε να χτυπήσετε μια γυναίκα επειδή με τα λόγια της, έβλαψε την υπερηφάνεια σας, τι αξιολύπητες δικαιολογίες είναι αυτές για άνδρες; Μπορείτε να χτυπήσετε μια γυναίκα, αλλά όχι έναν εισβολέα; Αναλάβετε τις ευθύνες σας και οι φεμινίστριες θα σας ακολουθήσουν, αλλά πιο πολύ από όλα, νοιαστείτε για τις γυναίκες και τα κορίτσια που σας χρειάζονται πραγματικά. Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί σας, οι εισβολείς είναι. Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο - Εικόνα3  Για εκείνους τους άνδρες που επέλεξαν να πολεμήσουν, έχω μόνο ένα πράγμα να πω: Σας ευχαριστούμε! Για το θάρρος σας, τη θυσία σας.

Μπορεί όλες να μην έχουν το θάρρος να το πουν, αλλά υπάρχουν πολλές που είμαστε ευγνώμονες που είσαστε εκεί. Το θάρρος σας θα ανταμειφθεί μία ημέρα. Μην τα παρατάτε ποτέ, υπάρχουν πολλές γυναίκες πίσω σας, ακόμη και αν δεν ακούγονται ότι είναι τόσες όσες οι φεμινίστριες. Είμαστε ένας λαός τραυματισμένος που πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις παλιές μνησικακίες και μαζί να αναστηθούμε από τις στάχτες και να επιστρέψουμε και πάλι στις πατρογονικές ρίζες μας. Και οι άνδρες, και οι γυναίκες. Δείξτε το δρόμο και θα ακολουθήσουμε.

Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο - Εικόνα4 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή
kokkinosouranos

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο

 1. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε και για αυτό την γνώμη μας… η γυναίκα στην εποχή μας, κάτω από ένα πλέγμα ελευθερίας καταναλωτισμού που πάλλεται μεταξύ εργατικής σκλαβιάς και σωματικής εκπόρνευσης, έχει χάσει την φύση της, και έχει χάσει την φύση της διότι ουδέποτε ήθελε να την μάθει. Το βασικό στοιχείο μέσα σε αυτό το πλέγμα καταναλωτισμού είναι η έμμεση εκπαίδευση των γυναικών από μικρή ηλικία στο να βλέπουν εχθρικά τους άντρες… στην εποχή μας το να βλέπει μια γυναίκα εχθρικά τον άντρα, αποτελεί μέρος και βασικό στοιχείο της δήθεν απελευθέρωσης της! Στην δυτικού τύπου υλική κοινωνία μας, ο άντρας έχει χάσει τον ρόλο του… και σε αυτό φταίει αυτός! Για τον κανόνα των γυναικών (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ο άντρας δεν είναι ο πολεμιστής… δεν είναι ο τίμιος δουλευταράς, ούτε είναι αυτός που έχει μπέσα κ.λ.π. ο άντρας είναι μια οικονομική επένδυση! Τώρα αν έχει και χτισμένο σώμα και μια πούτσα πάνω από 25cm ακόμα καλύτερα γιατί κατά φαντασία… θα γαμάει και καλά! Ο άντρας επί των ημερών μας είναι μια σοβαρή επένδυση που μπορεί να προσφέρει απλόχερα ένα μεγάλο σπίτι… ένα καλό έως πολύ καλό αυτοκίνητο… το τελευταίο μοντέλο iPhone κ.λ.π. Από όσους άντρες έχουν μείνει και είναι ακόμα πολεμιστές… έχω την εντύπωση κανείς δεν πρόκειται να πάει να δώσει την κωλοτρυπίδα του για να συνεχίσει να υπάρχει μια δυτικού τύπου κοινωνία και δήθεν δημοκρατία, που βασίζεται στο δίπτυχο καταναλωτής – προϊόν. Βεβαίως και είναι πράξη πολέμου ο βιασμός των γυναικών από τους μουσουλμάνους εποίκους… γιατί στους μουσουλμάνους έποικους δεν έχει επιβληθεί μια δυτικού τύπου κοινωνία (λόγο του σκληρού θρησκευτικού μοντέλου), όπου ο άντρας έχει χάσει τον ρόλο του και είναι απλά μια επένδυση! Όταν κάνουμε αναφορά στην ζωή, και στην κοινωνία αναφερόμαστε κατ’ ουσίαν στην γυναίκα… διότι η γυναίκα είναι και η κοινωνία και η ζωή. Όταν κάποιος θέλει να αλλάξει την ζωή και την κοινωνία, τότε αλλάζει τα πρότυπα της γυναίκας! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Αυτά. Υγ. Όμορφες οι άνωθεν φωτογραφίες… αλλά κάτω από άλλα κοινωνικά πρότυπα και εποχές… μου αρέσει που κάποιοι – κάποιες θέλουν και κοινωνία πολεμιστών: https://www.youtube.com/watch?v=t1V1zKy1oJk

 2. Ανώνυμος says:

  Κάτσε ντε φτοιάχνουν το μαλλί τώρα. Θυμάστε όταν είχε έρθει κάποιος από την ΤΡΟΙΚΑ και είχαν πάει γυναίκες απ’έξω από ένα Υπουργείο νομίζω να διαμαρτυρηθούν κ πέρασε ένας άντρας και τις γιούχαρε?? Για ποιον λόγο? Επειδή βρέθηκε κάποιος ( και στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο γυναίκες ) να διαμαρτυρηθούν στους δυνάστες???? Τόσο βολεμένος είναι ο συγκεκριμένος ‘κύριος’ ή τόσο ηλίθιος??? Εγώ δυστυχώς ως γυναίκα βλπεώ μεγαλύτερο αγώνα από γυναίκες και όχι από άντρες. Σε μια κοινωνία όμως που έχουν γυναικοποιηθεί κ εκείνοι τόσο τι περιμένουμε???

 3. Ιωαννης says:

  Βλακείες. Οι περισσότερες γυναίκες καταστρέφουν τους άντρες και ο σόφρων άντρας κρατά απόσταση από αυτές και δεν παρασύρεται από λαγνεία ή την μέθη του σεξ. Είναι πολύ δσκολο να βρει κάποιος γυναίκα που θα του είναι 100% αφοσιωμένη σε αυτόν.

  • δημητρα says:

   Θα πρεπει να αναρωτηθεις εαν τα κριτηρια σου στο να βρεις συντροφο που να σε αγαπαει ειναι σωστα…μια χαρα ειναι οι γυναικες και μια χαρα αγαπανε. Αμα τρεχεις πισω απο λαθος γυναικες δεν σου φταιει κανεις.

 4. dim says:

  Ο Ρολοι των 2 φυλων ειναι διαφορετικοι … Το οτι ειναι διαφορετικοι δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξισου απαραιτητοι … Καταφεραν λοιπων ατους τους διαφορετικους αλλα εξισου σημαντικους και απαραιτητους ρολους να τους παρουσιασουν ανισους και ασυμετρους με αποτελεσμα το ενα φυλλο να προσπαθει να υπερκερασει το αλλο … Απο εκει που πορευομασταν στην ζωη ως συναγωνιστες τωρα ανταγωνιζομαστε μεταξυ μας … τοσο ανουσιο και τοσο κουτο.

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ…..
  Ξέρξην δὲ εἰπεῖν λέγεται πρὸς τὰ φραζόμενα·
  Οἱ μὲν ἄνδρες γεγόνασί μοι γυναῖκες, αἱ δὲ γυναῖκες ἄνδρες.
  VΙΙΙ 88. […] Λένε πως ο βασιλιάς, παρακολουθώντας τη ναυμαχία, αντιλήφτηκε το καράβι της να καρφώνει το έμβολό του σ’ άλλο, οπότε κάποιος από τη συνοδεία του είπε: «Άρχοντά μου, βλέπεις πόσο λαμπρά αγωνίζεται η Αρτεμισία και καταβύθισε εχθρικό καράβι;». Και, πως εκείνος ρώτησε αν στ’ αλήθεια το κατόρθωμα είναι της Αρτεμισίας, κι οι άλλοι του είπαν «ναι», καθώς γνώριζαν καλά το σήμα της πλώρης του καραβιού της· κι όσο για το βυθισμένο, πίστευαν πως ήταν εχθρικό. Μάλιστα, κοντά στ’ άλλα που, όπως έχω πει, της βγήκαν σε καλό, η καλή της τύχη το έφερε να μη σωθεί κανένας απ’ το καράβι των Καλυνδίων και να βγει να την κατηγορήσει. Και λεν πως ο Ξέρξης ακούοντας αυτά είπε: «Να που μου έγιναν οι άντρες γυναίκες και οι γυναίκες άντρες». Αυτή τη φράση την αποδίδουν στον Ξέρξη.

 6. μαιρη says:

  Δεν είμαι φεμινιστρια,αλλά νομίζω πως έχετε υπερβεί τα όρια όλοι σας.δεν θα ξεχάσω 2-3 δεκαετίες πριν,όταν το σύνθημα σας ήταν παρθενα;τι να την κάνω αυτην,εγώ θα της μαθαίνω τα κολπα;είναι βαρετη.όταν της πουλατε αγαπες και λουλούδια για να σας κατσει,και μετα την παρατάτε είναι καλα ε;εσείς την αναγκασατε με τον τρόπο σας,επειδή σας αρέσει να βολευεστε,να οδηγεί, για να αράζετε εσείς και να ψωνίζει μονη.να δουλεύει για να έχετε χρόνο εσείς να λιώνετε στον καναπέ ,στα καφενεία και με τις γκομενες.εσείς αναγκασατε την γυναίκα να έχει δύο πλέον φύλλα και πάλι δεν σας αρεσει,και πάλι φταίει κάποιος αλλος.δεν σας αρεσει να βλέπετε εσας σε αυτην.αηδιάζεται για το ποιοι ειστε ετσι;αποφασίστε τι θέλετε και επιτέλους, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν

 7. Captain Harlock says:

  Σε ένα gay party, δηλαδή σε ένα πάρτυ πούστηδων, τους βουλώνει η λεκάνη και φωνάζουν έναν υδραυλικό για να την ξεβουλώσει. Μπαίνει λοιπόν ένας δίμετρος τριχωτός μυώδης παιδαράς-ο υδραυλικός-και εντυπωσιασμένοι οι πούστηδες φωνάζουν εν χορώ, «καλέ ένας άνδρας,καλέ ένας άνδρας», και γυρνάει και ο υδραυλικός παιδαράς, «καλέ πούντος, καλέ πούντος». Τέλος η πλάκα. Αντρες υπάρχουν κορίτσια. Κάποιες από εσάς όμως -και η λύση υπάγεται στο δικό σας βασίλειο,όχι στο αντρικό- σε ένα μεγάλο ποσοστό, δημιουργείτε εσωτερικές συγκρούσεις στα απλοικά μας-σε σχέση με τα δικά σας- μυαλά. Είχα διαβάσει πρίν χρόνια, «οι γυναίκες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φτιάξουν στα μέτρα τους τον άντρα τους, και στο τέλος δεν τους αρέσει αυτό που έφτιαξαν»! Αν δεν σας κάνει κάποιος, μην τον παντρευόσασταν ή μην κάνατε σχέση μαζί του στο κάτω κάτω της γραφής! Δεν λέω επ’ουδενί ότι είμαστε τέλειοι, αλλά η δικιά σας τάση του ανικανοποίητου μας βοηθάει νομίζετε? Η εκ ματαιοδοξίας-δεν αναφέρομαι στην πραγματιστική, αυτή δικαιολογείτε- ανασφάλειας σας μας βοηθάει? Η τάση του να μας βλέπετε αφ’υψηλού η προερχόμενη από την προδιαθεσή σας για έλεγχο επάνω μας? Αν κάνουμε πράγματα με τον τρόπο σας, που είναι η δικιά μας πρωτοβουλία? Θα αισθάνεστε μειονεκτικά? Σε αυτά ευθυνόμαστε εμείς?! Αυτά είναι εγγενής σας χαρακτηριστικά κι εμείς από που ως που θα πρέπει να τα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα?! Το μυαλό σας δεν σας φταίει σε τίποτε και οι άντρες είναι οι υπαίτιοι πάντα, αλλά πως περιμένετε το οτιδήποτε έτσι?! Υπό αυτές τις συνθήκες και πολλά παίρνετε γιατί όταν σχετιζόμαστε με κάποια, θέλουμε γυναίκα, όχι την πριγκίπισσα του μπαμπά της που αυτό δικαιολογείται εν μέρη μέχρι κάποια ηλικία.
  Αυτό που θέλω να πω κλείνοντας είναι ότι, αν θέλετε Άντρες, τότε να γίνεται πρώτα εσείς γυναίκες!! Μην κοροϊδεύετε ούτε τον εαυτό σας, ούτε εμάς, δεν τρώμε κουτόχορτο. Και όσοι έχουν επιείκια μαζί σας και σας δείχνουν σεβασμό, να του δείχνετε κι εσείς(θα πάθετε κάτι?!) γιατί η αγάπη για εμάς είναι πιο πολύπλοκη έννοια, ο σεβασμός όμως όχι. Αμα δίνετε σεβασμό θα παίρνετε κιόλας, αν όχι, στείλτε τον στον διάολο. Και η σχέση δεν είναι απαραίτητα παιχνίδι εξουσίας, αλλά ικανότητα μοιράσματος και από κοινού ωρίμανσης στον χρόνο. Εσείς είσαστε απολύτως σίγουρες ότι ωριμάζεται? Ποιος το πιστοποιεί, εσείς οι ίδιες?! Και η επιθετικότητα δεν βοηθάει, ούτε η κουτοπονηριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *