ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Γκάφα ;; on air για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sainsbury’s!!

· Κατοχικά Νέα

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Το ροιτερς και η καθημερινη σε αναπαραγωγη αρθρου βγαζουν αυτο το θεμα ως “γκαφα”…αλλα ειναι ετσι τελικα; … μας εχουν συνηθισει στο τρολαρισμα οι επικυριαρχοι …στο να μας λενε ακριβως ποιοι ειναι οι στοχοι και οι σκοποι…ισως με αυτους τους ακομψους τροπους να εχουν την δικαιολογια σε αυτους που επιτηρουν και ειναι δικαιοι…ωστε να πουν τι; εμεις τους τα εχουμε πει ολα οσα καναμε ..!!!

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής αλυσίδας Sainsbury’s ο οποίος συνελήφθη να τραγουδά στον αέρα ένα τραγούδι με περίεργο «συμβολισμό».

Ο Μάικ Κουπ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στο ITV για την εξαγορά της ASDA (πρόκειται για η θυγατρική της Walmart στη Βρετανία) από την Sainsbury’s, ένα deal ύψους 10 δισ. δολαρίων.

Προφανώς χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι βρίσκεται στον «αέρα» άρχισε να τραγουδά ένα τραγούδι από το μιούζικαλ «42nd Street» ένα ρημέικ κινηματογραφικής ταινίας που είχε γυριστεί στα χρόνια της μεγάλης μεσοπολεμικής κρίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι στίχοι του λένε περίπου τα εξής: «Είμαστε ματσωμένοι, ο ήλιος λάμπει, ας το δανείσουμε (το χρήμα), ας το ξοδέψουμε, ας το κυκλοφορήσουμε».

Απολογούμενος, ο Κουπ περιέγραψε το σκηνικό ως μια «απρόσεκτη στιγμή μίας αγχώδους μέρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν μία ατυχής επιλογή τραγουδιού, από το μιούζικαλ 42nd Street, το οποίο είδα πέρυσι και ζητώ συγγνώμη εάν προσέβαλλα κάποιον.

Πάντως το Unite, το μεγαλύτερο βρετανικό συνδικάτο που ανησυχεί ότι από τη συγχώνευση θα υπάρξουν απώλειες εργασίας, πόσταρε το επίμαχο βίντεο στο λογαριασμό του στο twitter, σχολιάζοντας: «Ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο της συγχώνευσης»;

Για την ιστορία, το «We’re in the money» ακούστηκε για πρώτη φορά στην ταινία «Gold Diggers» του 1933 και θεωρείται ότι οι στίχοι του απέπνεαν την αισιοδοξία ότι η μεγάλη ύφεση γρήγορα θα έφτανε στο τέλος της.

Πηγή: Reuters

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο Τραμπ ζητά από την Ευρώπη να επιστρέψει στις ΗΠΑ το κόστος της στρατιωτικής βοήθειας στην ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ζητά από την Ευρώπη να επιστρέψει στις ΗΠΑ το κόστος της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία

Πέθανε στα 92 της η Γκλόρια Στάινεμ, εμβληματική μορφή του σύγχρονου φεμινισμούΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στα 92 της η Γκλόρια Στάινεμ, εμβληματική μορφή του σύγχρονου φεμινισμού

Σίδνεϊ: Πέντε ελεγκτές υψηλού κινδύνου κόπωσης στη σχεδόν σύγκρουση δύο αεροσκαφώνΔΙΕΘΝΗ

Σίδνεϊ: Πέντε ελεγκτές υψηλού κινδύνου κόπωσης στη σχεδόν σύγκρουση δύο αεροσκαφών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά