Γιβλαρτάρ, νέα ένταση: Ισπανικό πολεμικό παιανίζει τον εθνικό ύμνο;

Σοβαρή ισπανική πρόκληση στο Γιβραλτάρ καταγγέλλουν οι Βρετανοί. Η ισπανική κορβέτα Infanta Elena, κλάσης Descubierta, έπλευσε στα όρια των βρετανικών υδάτων παιανίζοντας τον ισπανικό εθνικό ύμνο.

Το βρετανικό ΥΠΕΞ επιβεβαίωσε το συμβάν. «Όπως σε κάθε παραβίαση βρετανικό σκάφος προσέγγισε και το ισπανικό αποχώρησε», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Ωστόσο, εκφράζονται αμβιβολίες για την όλη υπόθεση και κυρίως για το αν ακουγόταν ο ισπανικός εθνικός ύμνος. Το πλήρωμα του βρετανικού σκάφους που προσέγγισε ανέφερε πως δεν άκουσε τίποτα. Από την άλλη πλευρά και ο κυβερνήτης του Γιβραλτάρ έκανε λόγο για παραβίαση την οποία χαρακτήρισε «μη επαγγελματική, παιδιάστικη πρόκληση χωρίς νόημα».

Η Ισπανία διεκδικεί το Γιβραλτάρ για πάνω από 300 χρόνια. Οι Βρετανοί κατέλαβαν τον στρατηγικής σημασίας βράχο το 1713 κατά τον Πόλεμο της Ισπανικής Διαδοχής. Οι κάτοικοι πάντως έχουν δύο φορές απορρίψει την υπαγωγή τους σε ισπανική κυριαρχία.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


defence-point.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *