Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:22 - 19/01/2022

Γιατρός πρώτης γραμμής Δρ Σάιντ Χάιντε: «Αυτές είναι οι θεραπείες για τον COVID-19» – Στην Ελλάδα εξακολουθούν να πεθαίνουν στις ΜΕΘ χωρίς θεραπεία…!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Δρ Σάιντ Χάιντερ έχει περιθάλψει περισσότερους από 4.000 θετικούς στον COVID-19 ασθενείς μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις πέντε κατέληξαν σε νοσοκομείο και κανένας δεν πέθανε.

Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί βιταμίνη D, ιβερμεκτίνη, φλουβοξαμίνη, υδροξυχλωροκίνη, βιταμίνη C, κερσετίνη, ψευδάργυρο. Αυτά στις Η.ΠΑ. Στην Ελλάδα, τα φαρμακεία έχουν συνεχώς μεγαλύτερες ελλείψεις στοιχειωδών φαρμάκων, ενώ αν δεν έχεις «τσιμπηθεί» ή αν δεν είσαι «κάποιος», πεθαίνεις στις ΜΕΘ αβοήθητος, ενώ ο ίδιος ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς ομολόγησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει 8 θεραπείες, τις οποίες όμως θα τις χρησιμοποιήσουν αφού πρώτα εξαντληθούν τα εμβόλια…! Κατάλαβες Έλληνα…;

 

Πηγή: The Epoch Times

Του Zachary Stieber

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ενώ η παραλλαγή Omicron του  ιού του ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας)  φαίνεται να προκαλεί λιγότερο σοβαρή ασθένεια από την παραλλαγή Delta, εξακολουθεί να προσγειώνει μερικούς ανθρώπους στα νοσοκομεία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματική θεραπεία πριν προχωρήσουν τα κρούσματα σε αυτό το στάδιο, ένας γιατρός πρώτης γραμμής λέει.

Ο Δρ Σάιντ Χάιντερ έχει περιθάλψει περισσότερους από 4.000 θετικούς στον COVID-19 ασθενείς μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις πέντε κατέληξαν σε νοσοκομείο και κανένας δεν πέθανε.

Ο γιατρός είπε ότι οι θεραπείες που προτιμά περιλαμβάνουν πολλά φάρμακα εκτός ετικέτας μαζί με βιταμίνες και συμπληρώματα.

«Η βιταμίνη D είναι πολύ σημαντική, η ιβερμεκτίνη είναι σημαντική, η φλουβοξαμίνη, η υδροξυχλωροκίνη επίσης λειτουργούν, απλά πολλοί άνθρωποι έχουν πειστεί ότι δεν είναι σε αυτό το σημείο και φοβούνται να το δοκιμάσουν», είπε ο Haider στο « Capitol Report » του NTD. .» «Αλλά προτιμώ την ιβερμεκτίνη, τη φλουβοξαμίνη, τη βιταμίνη D, τη βιταμίνη C, την κερσετίνη, τον ψευδάργυρο».

Η Ιβερμεκτίνη είναι ένα αντιπαρασιτικό που είχε μικτά αποτελέσματα κατά του COVID-19 σε κλινικές δοκιμές και δεν συνιστάται από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία της νόσου. Η φλουβοξαμίνη είναι ένα αντικαταθλιπτικό που κερδίζει δημοτικότητα για χρήση κατά του COVID-19. Η υδροξυχλωροκίνη είναι ένα κατά της ελονοσίας που έχει δείξει κάποια επιτυχία στη θεραπεία της νόσου. Η κερσετίνη είναι μια φυτική χρωστική ουσία που δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστή ως θεραπεία για τον COVID-19.

Ο Haider συνέστησε επίσης το έλαιο σπόρων λιναριού.

«Ένα πολύ εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι απλώς να ακολουθήσει τις οδηγίες σε ένα μπουκάλι υπεροξείδιο του υδρογόνου, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το κατάστημα, να το αραιώσετε στο 1 τοις εκατό. στάξτε το στη μύτη σας ή χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα neti για να ξεπλύνετε τη μύτη σας. Και δεν είναι άβολο, δεν πρέπει να καίει, αν καίει, θα θέλατε να το αραιώσετε λίγο περισσότερο, και αυτό σκοτώνει τον ιό κατά την επαφή», είπε.

Η λίστα του Haider διαφέρει από τις πρόσφατα ενημερωμένες συστάσεις θεραπείας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας για μη νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19.

Ο οργανισμός συνιστά τη χρήση του χαπιού COVID-19 της Pfizer, γνωστό ως paxlovid. Το χάπι Merck, που ονομάζεται μολνουπιραβίρη. Θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων της GlaxoSmithKline, sotrovimab. ή ρεμδεσιβίρη της Gilead Sciences, χορηγούμενη ενδοφλεβίως για πολλές ημέρες.

Οι συστάσεις προέρχονται από μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών σκευασμάτων, ανέφερε ο οργανισμός.

Ο Haider, ωστόσο, δεν συμφωνεί με τη σύσταση remdesivir, σημειώνοντας ότι δεν έχει λάβει ποτέ έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ότι έχει την παρενέργεια να προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια.

Ο ιός που προκαλεί το COVID-19, είπε, είναι «πολύ, πολύ εύκολα θεραπεύσιμος» εάν η έγκαιρη θεραπεία γίνει με φάρμακα εκτός ετικέτας, τόνισε ο Χάιντερ.

Συμβουλεύει τους ανθρώπους να προετοιμαστούν έγκαιρα.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη και να λάβουν φάρμακα στη διάθεσή τους προτού αρρωστήσουν», είπε ο Δρ Σάιντ Χάιντερ στο « Capitol Report ».

Ενώ το Omicron εκδηλώνεται συχνά ως κακό κρυολόγημα, ακόμη και ορισμένα άτομα που θεωρούνται ότι διατρέχουν χαμηλό κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια θα καταλήξουν σε σοβαρές περιπτώσεις, είπε ο γιατρός. Επιπλέον, τα αναδυόμενα δεδομένα δείχνουν ότι η προστασία που παρέχεται τόσο από τον εμβολιασμό όσο και από τη φυσική ανοσία δεν είναι τόσο καλή έναντι της Omicron, τονίζοντας την ανάγκη να είμαστε έτοιμοι.

Σ.σ. Ελλήνων Αφύπνιση: Στην Ελλάδα, τα φαρμακεία έχουν συνεχώς μεγαλύτερες ελλείψεις στοιχειωδών φαρμάκων, ενώ αν δεν έχεις «τσιμπηθεί» ή αν δεν είσαι «κάποιος», πεθαίνεις στις ΜΕΘ αβοήθητος, ενώ ο ίδιος ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς ομολόγησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει 8 θεραπείες, τις οποίες όμως θα τις χρησιμοποιήσουν αφού πρώτα εξαντληθούν τα εμβόλια…!

Όπως έχουμε δει, εκτός από παράνομος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν εξυπηρετεί τον στόχο του περιορισμού του κορωνοϊού.

Εν τούτοις, αποτελεί στόχο της ελληνικής (και όχι μόνο) κυβέρνησης, και οι ανεμβολίαστοι εκβιάζονται να εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ωθούνται σε επιπλέον δόσεις.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είπε, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στις 22/11/2021, ότι έχει προκριθεί το σχέδιο του εμβολιασμού έναντι της προμήθειας φαρμάκων για τους άρρωστους από κορωνοϊό, τουλάχιστον μέχρι το 2023, μιας και μέχρι τότε έχουν αγοραστεί δόσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Μάλιστα είχε πει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ με εννέα διαφορετικές θεραπείες, που είναι ελεγμένες κι εγκεκριμένες πλέον από την Ε.Ε. Πριν κάποιος ρωτήσει εύλογα (αυτό που όλως περιέργως δεν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι του Σκάι) «και γιατί δεν έχει ήδη σπεύσει η ελληνική κυβέρνηση να αγοράσει εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις από αυτές τις θεραπείες, όταν κάθε μέρα πεθαίνουν από 100 συνάνθρωποί μας κι έχει καταρρεύσει το ΕΣΥ;»….ο Ευρωπαίος επίτροπος έδωσε τη χαριστική βολή στην κοινή λογική: «Ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο μαζικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτών των θεραπευτικών ουσιών, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει όταν πια πηγαίνουμε στο τέλος των εμβολίων, όχι στην αρχή της προσπάθειας, όπως βρισκόμαστε τώρα».

Κατάλαβες Έλληνα…;Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΠάνοςΓέριμου 01/19/2022 @ 8:37 ΠΜ

    Καί τά εμβόλια δέν θά σταματήσουν ποτέ. Πιθανόν νά επιτρέψουν αυτά τά φάρμακα όταν πιά θά είναι αργά λόγω εμβολίων ήτοι αφού σού κόψουν τό πόδι νά σού συνστήσουν γύψον. Εάν κάνεις αυτές τίς θεραπείες δέν σού δίνουν πιστοποιητικόν αντισωμάτων. Ψάξε λίγο καί πιές μία κούπα μέ διάφορα βότανα, έχουν όλες αυτές τίς προληπτικές ιδιότητες. Τό paxlovid απλά σημαίνει πάν/pax romana που λέγαμε = παξ/πάς love ID ΙΔιώτης ιδιωτικής εταιρείας που έχει πολλές έδρες καί κυριότερη τό βατικανό = από τό βατεύω,

  2. ΠάνοςΓέριμου 01/19/2022 @ 8:38 ΠΜ

    πώς καί δέν κατανόησαν μέ ψάξιμον ποτέ αυτόν οί Ιταλοί;…

  3. ΠάνοςΓέριμου 01/19/2022 @ 8:39 ΠΜ

    Συνάμα οί ΕΕΕ συνστήνουν νόμους σέ χαρτιά καί ηλεκτρονικά χαρτιά, αλλά απέξω επιτρέπουν ή προωθούν καί διατάσσουν νόμους υπονόμους που βολεύει τήν εξόντωση τών σκλάβων τούς όπως οί καταραμένοι σατανιστές μάς θεωρούν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*