Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:00 - 22/07/2021

Γιατροι και παλικαρια εγιναν μαλια κουβαρια …

Από Katerina Doukoumopoulou (που την ευχαριστώ δημοσίως για όλο τον κόπο που κάνει να βρίσκει πηγές και στοιχεία προς ενημέρωση όλων μας)
Για όλα τα παρακάτω παρατίθενται πηγές.
Σε όλα τα παρακάτω συγκλίνουν οι απόψεις κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίου κύρους πλην των Βασιλακόπουλου, Γώγου, Καπραβέλου, Παγώνη, Αδωνι, Κούλη και των λοιπών τηλεοπτικών βοθροειδημόνων και λυματοαναλυτών …
Όσοι εμβολιάστηκαν, καλό θα ήταν να μην τα διαβάσουν. Όλοι ελπίζουμε να μην ισχύουν…
Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι κανείς δε γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα δεν είναι αποδεκτή. Τέλος.
Πριν λοιπόν κάνει αυτή την ένεση υποχρεωτική, αυτός ο ανώμαλος αλήτης για πρωθυπουργός και η διορισμένη από δαύτον δολοφονική τεχνοκρατική κομπανία βοθροηθικής η οποία δεν περιλαμβάνει ούτε έναν γιατρό (!!!), να βγει να τα διαψεύσει αντιπαραθέτοντας τις αδιαμφισβήτητες έρευνες που διαθέτουν
Μην τα λέμε συνέχεια…
Οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με αναμφισβήτητο δόλο.
Αυτοάμυνα η μόνη λύση.
Τι, όχι ;;;🤔
Ακολουθεί η μετάφραση του αγγλικού κειμένου :
“ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» COVID ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025!!!
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάνει ένα πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025. Τα στοιχεία είναι πλέον διαθέσιμα για να τα δουν όλοι !!!
Χάρη στους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό το πρώτο ανθρώπινο πείραμα με γονιδιακή θεραπεία mRNA, οι οποίοι παραπλανήθηκαν στο να πιστέψουν ότι ήταν ένα «εμβόλιο» για μια ψευδή «πανδημία» που υποτίθεται ότι προκλήθηκε από τον ιό COVID-19 που δεν απομονώθηκε ποτέ, τώρα γνωρίζουμε τα ακόλουθα με βάση την έρευνα μετά το εμβόλιο η οποία στηρίζεται σε γεγονότα:
1.) Δεν είναι εμβόλιο. Το εμβόλιο COVID-19 mRNA δεν παρέχει ανοσία στον Covid ή στις παραλλαγές του, επομένως μπορείτε ακόμα να κολλήσετε τον Covid και να τον μεταδώσετε σε άλλους. Πιθανότατα θα χρειαστείτε ενισχυτική δόση κάθε 6 μήνες, οπότε ετοιμαστείτε να ανασηκώνετε το μανίκι σας κάθε 6 μήνες μόλις αρχίσει να εφαρμόζεται αυτό το σύστημα
[www.bustle.com]
2.) Η αποτελεσματικότητα 95% είναι το RRR (Σχετικός κίνδυνος μείωσης) όπου το απόλυτο ποσοστό μείωσης ARR (Absolute Reduction Risk) είναι μικρότερο από 2% σύμφωνα με αυτήν την επιστημονική μελέτη του Lancet.
[www.thelancet.com]
Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν προστατεύεστε καθόλου, όπως θα’θελαν να πιστέψετε οι αρχιτέκτονες αυτής της ψεύτικης πανδημίας
3.) Τα νανοσωματίδια λιπιδίων στα εμβόλια δεν παραμένουν στην ενδομυϊκή περιοχή του δελτοειδούς μυός. Διαρρέουν στο καρδιαγγειακό σύστημα και μολύνουν ολόκληρο το σώμα με την ακίδα πρωτεΐνης. Κάτι που οι κατασκευαστές είπαν ότι δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά όμως συμβαίνει και γι ‘αυτό οι παρενέργειες αυτής της ένεσης είναι τόσο άσχημες
[www.sciencedirect.com]
4.) Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδα είναι τοξική και αποτελεί μέρος της παθολογίας της νόσου που προκαλεί φλεγμονή, απορρύθμιση ACE2 και ανοίγει ανοσοποιητικές οδούς. Αυτό σημαίνει ότι η μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς), η εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου) και η ηπατομεγαλία (φλεγμονή του ήπατος) αποτελούν τεράστιους κινδύνους και επιβεβαιώνονται από τις πολλές παρενέργειες που αναφέρθηκαν στο VAERS και στο EuroVigilance.
[www.ahajournals.org]
[www.salk.edu]
[www.news-medical.net]
[pubmed.ncbi.nlm.nih.gov]
[www.jimmunol.org]
Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η πρωτεΐνική ακίδα αρκεί για να βλάψει το καρδιαγγειακό σύστημα και τα όργανα, μερικά από τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επιβλαβή γεγονότα στο μέλλον, και είναι σαν να εγχύεις σε κάποιον τον Covid-19 προκαλώντας βλάβες στο εσωτερικό του σώματος αντί των πνευμόνων.
5.) Η ίδια η συνθετική ακίδα-πρωτεΐνη έχει σφάλματα κωδικοποίησης και ένα μοτίβο 5 GxxxG που την τοποθετεί στην κατηγορία των prions (νανοσωματίδια) που μπορούν να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμο κίνδυνο νευρολογικών εκφυλιστικών ασθενειών
link to www.longdom.org]
[link to ijvtpr.com]
[link to www. newstarget .com]
[link to www. nature .com]
[link to www.preprints.org]
[link to www. nature .com]
[link to www.biorxiv.org]
6.) Τα νανοσωματίδια των λιπιδίων μετά την ένεση συσσωρεύονται σε μεγάλο βαθμό στις ωοθήκες και στον μυελό των οστών. Ο δρ.  Robert Malone, ο εφευρέτης του mRNA περιγράφει αυτά τα ευρήματα με απλούς όρους για αδαή άτομα που δεν μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν επιστημονικά δεδομένα.
[www.bitchute.com]
Η άποψη του Συντάκτη Hal Turner
Χάρη στους ανόητους και αφελείς ηλίθιους που έσπευσαν να κάνουν μια πειραματική ένεση γονιδιακής θεραπείας, η οποία παρέκαμψε όλες τις πραγματικές, ουσιαστικές δοκιμές που θα είχαν παρουσιάσει τα παραπάνω ευρήματα, έχουμε τώρα αυτά τα δεδομένα και τα στοιχεία από τους ανθρώπινους εργαστηριακούς αρουραίους που τριγυρνούν χαρούμενοι και πανηγυρίζουν, όντες ανίδεοι για την ένεση Ευγονικής που έκαναν, και όντες εντελώς τυφλοί απέναντι στις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες στις οποίες συγκλίνουν όλα αυτά τα δεδομένα:
Οι περισσότεροι από αυτούς θα πεθάνουν από μία ή περισσότερες από τις καταστάσεις που περιγράφονται στις παραπάνω αναφορές και οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους θα συμβούν έως το έτος 2025.
Απολαύστε την επιβλαβή πρωτεΐνη ακίδα που δεν θα βγει ποτέ από το σώμα σας και τους μακροπρόθεσμους νευρολογικούς εκφυλιστικούς  κινδύνους, οι οποίοι μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε μη θεραπεύσιμες θανατηφόρες νευρολογικές ασθένειες καθώς ο εγκέφαλός σας εκφυλίζεται σταδιακά και επιδεινώνεται από τα σωματίδια που προκαλούν πρωτεΐνική αναδίπλωση που θα καταστρέφει τους νευρώνες σας με την πάροδο του χρόνου.
Η θυσία σας για την «ασφάλεια των άλλων», η οποία είναι πιθανό να σκοτώσει τους περισσότερους από εσάς, βασίστηκε στην άγνοιά σας, στην αποτυχία σας να κάνετε τη δική σας έρευνα και στην προθυμία σας να αποδεχτείτε απλώς αυτά που σας είπαν άλλοι (αδαείς) άνθρωποι – όπως οι πολιτικοί.
Ακολουθεί ένας παγκόσμιος πληθυσμός 500 εκατομμυρίων στην γη όπως προτείνουν οι Georgia Guide Stones, και το οποίο το πήραν στην κυριολεξία οι ψυχωτικοί μανιακοί που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκδιωχθούν από τον πλανήτη.
Γιατί δεν κατηγορούμε τους πραγματικούς ένοχους που δημιούργησαν εξαρχής όλο αυτό;
Τον Fauci που ενώ η με μοναδικό σκοπό το κέρδος έρευνά του απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ, αυτός τη μετέφερε στο εργαστήριο της Wuhan
Τον Μπιλ Γκέιτς με την ατζέντα του για μείωση πληθυσμού και τους δεσμούς του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν
Το CDC / WHO / Ίδρυμα Rockefeller και το John Hopkins, που ηγήθηκαν της προσομοίωσης Event 201, Spars, Lockstep, και σχεδίασαν όλα αυτά τα προς όφελος της παγκοσμιοποιητικής Νέας Τάξης Πραγμάτων
https://principia-scientific.com/most-who-took-covid-vaccines-will-be-dead-by-2025/

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Α ρε Νικολα, τα αρθρα σου το ενα μετα το αλλο ΦΩΤΙΑ !!!
  Ενα ακομα μεγαλο ευχαριστω για τη σωτήρια γνωση ολα αυτα τα χρονια !!!

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/22/2021 @ 9:32 ΜΜ

 3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/23/2021 @ 8:33 ΠΜ

  Οι χώρες όπου ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός
  Mapping Tyranny: The Countries Where COVID-19 Vaccination is Now Mandatory
  .
  https://humansarefree.com/2021/07/countries-where-covid-19-vaccination-is-mandatory.html

  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*