in

Γιατί ο Tομ Κρουζ πούλησε όλα τα υπάρχοντά του;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στο παρακάτω βίντεο, λέγετε ότι ο Tομ Κρουζ πούλησε όλα τα υπάρχοντά του. Το ερώτημα είναι γιατι;;; Γιατί άτομα σαν τον Κρουζ πουλάνε τα υπάρχοντά τους; Είναι η έλλειψη χρημάτων; Έχουν πεσει στα ναρκωτικά και δεν τους φτάνουν για να πάρουν την πρέζα τους;
Μάλλον η πιθανότερη αιτία, είναι κατι άλλο, οπότε πρέπει να υπάρχει ένας σοβαρός λόγος.

Στο ίδιο βίντεο αναλύουν το γεγονός ότι στις ΗΠΑ η αλυσίδα σουπερμάρκετ, Wal-Mart, χρησιμοποιείται ως βιτρίνα και κατω από τα σουπερμάρκετ υπάρχουν συστήματα τούνελ που διακλαδώνονται κάτω από μεγάλα τμήματα της Αμερικής. Αναφέρονται για ένα σύστημα σηράγγων που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει αμέτρητα φορτηγά με εμπορεύματα τα οποία όλα βγήκαν άδεια!!

Εκατοντάδες καταστήματα, Wal-Mart έκλεισαν επίσημα στην Αμερική, και άλλα κανουν ακόμη και καποιου είδους ανακαινίσεις, ενώ πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι κατω από τα σουπερμάρκετ υπάρχουν σήραγγες που δημιουργήθηκαν για κάποιο σοβαρο σκοπό.

Ένα άλλο ερώτημα που θέτουμε είναι, πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι η Χίλαρι στο παρελθόν, ήταν για πολλά χρόνια μελος του διοικητικού συμβουλίου του Wal-Mart και τωρα είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ;

https://www.youtube.com/watch?v=LzAq-Kke_HI

koraks

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Ο Τομ Κρούζ θα γίνει Ιερέας στην Θρησκεία της Σαηεντολογίας. Πουλάει τα πάντα λοιπόν για να αφιερώσει την ζωή του περισσότερο στην οργάνωση.

    Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν, είτε τον πιάσανε πλήρως κορόιδο και θα του τα φάνε όλα (έτσι τόσα χρόνια ο αρχηγός τους ζει σαν βασιλιάς). Είτε επειδή έχει καλές σχέσεις με τον αρχηγό, μπορεί να έχει βλέψεις να γίνει αυτός ο νέος αρχηγός (σε αυτό το σενάριο ίσως ήδη έχει βρεί τρόπο για το πως θα τον σκοτώσει).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πώς οι σκέψεις μας αλλάζουν τον εγκέφαλο, τα κύτταρα & τα γονίδιά μας!

Ο σεισμός στην Εύβοια δεν ήταν σεισμός αλλά …