Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:40 - 02/02/2024

Γιατί δεν υπήρξε ποτέ πανδημία Covid αλλα Ιατροκτονία – Όλα τα στοιχεία μαζεμένα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι θάνατοι κατά το «Πρώτο Κύμα» της Ψευδοπανδημίας προκλήθηκαν από την Ιατροκτονία. από τον Simon Lee, Science Officer, Anew UK.

Iatrocide – λέγεται η πράξη της θανάτωσης ενός ασθενούς με ιατρική θεραπεία. iatro- +‎ -cide , από τα ελληνικά Ιατρός (θεραπευτής) + λατινικά -cide (θανάτωση).

Τα στοιχεία δείχνουν πως ΔΕΝ υπήρχε πανδημία!

Είναι απίστευτο, παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος βίωσε πρόσφατα μια θανατηφόρα πανδημία του κορωνοϊού που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους. Υπάρχουν όμως πολλές ισχυρές ενδείξεις ότι στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για πραγματική πανδημία αλλά για ψευδοπανδημία.

Ολόκληρη η αφήγηση της πανδημίας του Covid βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: ότι στην πραγματικότητα εντοπίστηκε ένας νέος παθογόνος ιός και ότι μια δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) θα μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια τον υποτιθέμενο ιό. Εάν κάποιος από αυτούς τους πυλώνες δεν είναι σωστός, ολόκληρη η αφήγηση του Covid καταρρέει. Και η αλήθεια είναι ότι κανένα από τα δύο δεν είναι αλήθεια.

Κανένας ιός δεν απομονώθηκε και ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με την επιστημονική μέθοδο και το τεστ PCR αποδείχθηκε συνολικά ότι ήταν μια άχρηστη γεννήτρια μη ειδικών, ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα μας λένε επίσης ότι δεν υπήρξε πανδημία.

Στις 11 Μαρτίου 2020, κηρύχθηκε η «πανδημία» του κορωνοϊού, η οποία οδήγησε αρχικά σε αυξήσεις της θνησιμότητας από κάθε αιτία, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες στον δυτικό κόσμο. Αυτός ο συγχρονισμός είναι ασύμβατος με την έννοια της εξάπλωσης μιάς μεταδοτικής ιογενούς αναπνευστικής νόσου.

Αμέσως αφότου ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία και έδωσε εντολή στα νοσοκομεία να είναι έτοιμα, το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε δραματικά σε ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στις επαρχίες του Καναδά. Αυτές οι κορυφές είναι άνευ προηγουμένου ως προς την κλίμακα τους και το γεγονός ότι λαμβάνουν χώρα εκτός της συνηθισμένης εποχής της «γρίπης». Εμφανίζονται ταυτόχρονα σε γεωγραφικές περιοχές που χωρίζονται από χιλιάδες μίλια, και όχι απαραίτητα σε γειτονικές χώρες ή επαρχίες.

Οι συγκρίσεις της υπερβολικής θνησιμότητας μεταξύ των χωρών έχουν διαψεύσει ενεργά την υπόθεση της πανδημία. Ο αόρατος «ιός» δεν μπορεί να στοχεύει συγκεκριμένα τους φτωχούς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή να σέβεται τα σύνορα κάποιων χωρών. Επίσης, δεν μπορεί να περιμένει οι κυβερνήσεις να επιβάλουν αλλαγές στο στο πρωτόκολλο περίθαλψης σε ευάλωτες ομάδες προτού τις σκοτώσει. Κανείς δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να αλλάξει ξαφνικά ολόκληρη την μέχρι τότε ιατρική βιβλιογραφία για έναν άγνωστο ιό.

Πώς θα μπορούσε τότε ένας ιός να εξαπλωθεί χωρίς να επηρεάσει αισθητά τα ποσοστά θνησιμότητας και να μετατραπεί ξαφνικά στον χειρότερο δολοφόνο μετά την εντολή του ΠΟΥ;

Η γεωγραφική και χρονική κίνηση των αριθμών της θνησιμότητας δεν συνάδει με αυτό που θα περίμενε κανείς από μια μεταδοτική ασθένεια. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική θνησιμότητα στο «πρώτο κύμα» οφειλόταν στην εφαρμογή μέτρων ετοιμότητας για μια θανατηφόρο πανδημία σε όλες τις χώρες και τις περιοχές του κόσμου.

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αναφέρονται πολύ διαφορετικά τα ποσοστά θνησιμότητας σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, επίσης το αποδεδειγμένο γεγονός της αδιαφάνειας στα νοσοκομεία και των θανάτων που δηλώνονταν απο Covid ενώ δεν ήταν, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι μια διαφορετικά επιθετική θεραπεία θα μπορούσε να ευθύνεται για αυτό».

Σχετικο: Πρώην διευθυντής νοσοκομείου περιγράφει με λεπτομέρειες – πως άλλαξαν τις αιτίες θανάτου με σκοπό να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της πανδημίας Covid!

Η ιατροκτονία ήταν η πραγματική αιτία υπερβολικών θανάτων, όχι μια ιογενής πανδημία. Απάνθρωπα νέα πρωτόκολλα σκότωσαν ασθενείς σε περιοχές που τα εφάρμοσαν, αυτά τα πρωτόκολλα δημιουργήθηκαν απο το πουθενά, τους πρώτους μήνες της κηρυγμένης πανδημίας.

Ακολούθησαν επιβληθέντα κοινωνικά μέτρα καταναγκασμού, τα οποία βλάπτουν την ατομική υγεία σκορπώντας φόβο, πανικό, παράνοια, ψυχολογικό στρες, κοινωνική απομόνωση, απώλεια εργασίας, πτώχευση επιχειρήσεων κ.λπ.

Τα lockdown σκότωναν πολύ κόσμο.

«Ο κόσμος καταπολεμά έναν ιό από την Κίνα με μια πολιτική δημόσιας υγείας πάλι από την Κίνα που μεταμορφώνει σιγά σιγά τον κόσμο σαν την Κίνα». Michale Senger

Οι συνέπειες του lockdown ήταν τόσο καταστροφικές όσο και προβλέψιμες. Στις 23 Ιανουαρίου 2020, το ΚΚΚ διέταξε κλείδωμα 58 εκατομμυρίων ανθρώπων στην επαρχία Χουμπέι με βάση μόλις 18 θανάτους. Η Γουχάν, με πληθυσμό 9 εκατομμυρίων, είναι γνωστή ως «πόλη της αιθαλομίχλης» στην Κίνα, ωστόσο, η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν θεωρήθηκε ποτέ παράγοντας για αυτούς τους θανάτους.

Εμφανίστηκαν πλαστά βίντεο με ανθρώπους στη Γουχάν που υποτίθεται ότι πέφτουν νεκροί στους δρόμους, τα θυμάστε; Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Η ιταλική κυβέρνηση (με στενούς δεσμούς με το ΚΚΚ), έθεσε πρώτη σχεδόν 60 εκατομμύρια δικούς της πολίτες σε lockdown, το μεγαλύτερο lockdown στην ιστορία. Αμέσως μετά την έναρξη ισχύος του lockdown εμφανίστηκε η υπερβολική θνησιμότητα. Οι υπερβολικοί θάνατοι στην Ιταλία είχαν τεράστια ανισορροπία ως προς το μολυσμένο βόρειο τμήμα της χώρας σε αντίθεση με το νότιο, το οποίο δεν ακολούθησε τις ίδιες αυστηρές εντολες. Αν βάλουμε μέσα σε αυτά και τις αποδεδειγμένα λάθος θεραπείες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως οι θάνατοι ήταν ουσιαστικά ιατρογενείς.

Είναι σαφές ότι τα lockdown δεν είχαν καμιά επιστημονική αιτιολόγηση και πιέζονταν από ανθρώπους που είχαν πλήρη επίγνωση των αναπόφευκτων καταστροφικών συνεπειών τους. Τα lockdown ήταν εγγυημένο ότι θα σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους και όσοι τους πίεζαν το γνώριζαν ήδη αυτό.

Τα lockdown σε όλες τις χώρες προηγούνταν της υπερβολικής θνησιμότητας. 

Η Ιταλία μπήκε σε lockdown νωρίτερα από άλλες χώρες και οι υπερβολικοί θάνατοι της ήρθαν πρώτοι. Στην άλλη άκρη της κλίμακας, το Ηνωμένο Βασίλειο θέσπισε lockdown τελευταίο και ήταν το τελευταίο που είδε μια απότομη αύξηση της θνησιμότητας.

Η εικόνα είναι παρόμοια στις ΗΠΑ, όπου δεν ήταν εμφανείς υπερβολικοί θάνατοι πριν από το lockdown, αλλά μια ξαφνική άνοδος ήρθε αμέσως μετά.

Οι πολιτείες που απαγόρευσαν αυτά τα καταστροφικα μέτρα, όπως το Τέξας, είδαν τα ποσοστά των κρουσμάτων και θανάτων να πέφτουν κατακόρυφα. Η Καλιφόρνια που συνέχισε τους περιορισμούς με μάσκες και μέτρα είχε τετραπλάσιο αριθμό κρουσμάτων από τη Φλόριντα πχ, που δεν είχε κανέναν περιορισμό!

Το φαινόμενο αυτό μάλιστα έκανε τον Δρ. Φάουτσι να το χαρακτηρίσει “ανεξήγητο” χωρίς αιτιολογία. O Fauci αναρωτιέται πως γίνετε να πέφτουν τα κρούσματα στο Τέξας χωρίς τις μάσκες.

Αν πολλές απο αυτές τις πληροφορίες τις ακούτε για πρώτη φορά, είναι γιατί παρουσιάστηκαν την περίοδο που απαγορεύοταν όποιαδήποτε κριτική στην υποτιθέμενη πανδημία.

Η Ιαπωνία επέβαλε συνοριακούς ελέγχους, αλλά δεν επέβαλε lockdown. Η χώρα δεν παρουσίασε καμιά υπερβολική θνησιμότητα το 2020, παρά τα πολλά «κρούσματα» που καταγράφηκαν απο την απάτη του PCR. Οι υπερβολικοί θάνατοι έγιναν εμφανείς μόνο το 2022 και αφού ένα υψηλό ποσοστό του ιαπωνικού πληθυσμού «εμβολιάστηκε».

Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσουν οι υποστηρικτές του lockdown και οι υποστηρικτές της θεωρίας του ιού γενικότερα… για την ακρίβεια δεν το αγγίζουν καθόλου, δεν έχουν απαντήσεις.

Το ιατρικό δόγμα απέσυρε συστηματικά την φροντίδα για όλους και επιτέθηκε σε γιατρούς που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν. Σχεδόν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο, οι συνταγές αντιβιοτικών μειώθηκαν κατά 50% των ποσοστών πριν από τον Covid. Περίπου τα μισά από όλα τα πιστοποιητικά θανάτου «covid» αναφέρουν τη βακτηριακή πνευμονία ως «συννοσηρότητα».

Αν μέσα σε αυτά προσθέσουμε και ένα 50% που πέθαναν απο ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, ιδιαίτερα σε χώρες σαν την Ελλάδα, που η υγεία βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Αυτό μάλιστα το παραδέχτηκε ο Καπραβέλος δημόσια.

Οι χώρες που αντιμετώπιζαν υψηλή υπερβολική θνησιμότητα απομόνωσαν τον ηλικιωμένο πληθυσμό και τους αρνήθηκαν την ιατρική περίθαλψη. Ισπανοί στρατιώτες που πήγαν σε γηροκομεία βρήκαν τρόφιμους που είχαν εγκαταλειφθεί νεκροί στα κρεβάτια τους. Αναφέρθηκε ότι σε γαλλικούς οίκους φροντίδας «τα σώματα είχαν φτάσει στην αποσύνθεση υπνοδωμάτια». Ενώ σε ολο τον κόσμο υπάρχουν μαρτυρίες πως δεν λάμβαναν ούτε τροφή, ούτε νερό.

Η τρέλα της μάσκας

Οι μάσκες έχουν προκαλέσει αμέτρητες βλάβες στη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, έχουν επίσης προκαλέσει συγκρούσεις και διχασμό στην κοινωνία και, δυστυχώς, έχουν βλάψει δυσανάλογα την υγεία, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.

Μια ομάδα γονέων στη Φλόριντα έστειλε έξι μάσκες στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα για ανάλυση. Η ανάλυση διαπίστωσε ότι πέντε μάσκες ήταν μολυσμένες με βακτήρια, παράσιτα και μύκητες, συμπεριλαμβανομένων των τριών παθογόνων βακτηρίων που προκαλούν πνευμονία. Η εισπνοή βακτηρίων, μαζί με τις συνθήκες χαμηλού οξυγόνου και υψηλού CO2 που προκαλούνται από τη χρήση μάσκας έχει αναμφίβολα προκαλέσει πολλές περιπτώσεις βακτηριακής πνευμονίας.

«Δεν είναι παράλογο να αναρωτηθούμε εάν η λογική δεν έχει αντιστραφεί: Είναι η νόσος COVID-19 μια εσφαλμένη εκχώρηση αιτίας για αυτό που στην πραγματικότητα είναι η βακτηριακή πνευμονία;»

Δολοφονίες από Μιδαζολάμη

Το ισχυρό ηρεμιστικό Μιδαζολάμη χρησιμοποιήθηκε για τον πρόωρο τερματισμό της ζωής δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων (πιθανώς και περισσότερων) και ο θάνατός τους αποδόθηκε στον «κορονογιό». Στους ηλικιωμένους και ευάλωτους στη Βρετανία χορηγήθηκε υψηλή δόση «κοκτέιλ ναρκωτικών ευθανασίας» μιδαζολάμη και μορφίνης.

Υποστηρίχθηκε ψευδώς ότι τα νοσοκομεία κατακλύζονταν κατά τη διάρκεια του «πρώτου κύματος» της υποτιθέμενης πανδημίας. Ενώ τον Απρίλιο του 2020 η προσέλευση μειώθηκε κατά 57% και η πληρότητα των κρεβατιών μειώθηκε κατά 30% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ήταν η εποχή που πήγαιναν άνθρωποι απ ολες τις χώρες στα νοσοκομεία και τα έβρισκαν άδεια. Το προσωπικό με γιατρούς είχε ανεβάσει τότε πολλά… χορευτικά βίντεο, όπως το παρακάτω..

https://www.facebook.com/tyi/?data_id=2111817132690061&source=PROFILE_VIDEO

Ωστόσο μόνο στη μεγάλη Βρετανία, υπήρχαν 41.627 περισσότεροι θάνατοι από τον μέσο όρο της πενταετίας έως την 1η Μαΐου 2020, και οι περισσότεροι από αυτούς σημειώθηκαν τον Απρίλιο. 33.408 από αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους ανέφεραν «covid» στο πιστοποιητικό θανάτου και οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους ήταν ηλικίας άνω των 85 ετών και αφοούσαν κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων.

Τα στοιχεία του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής (ONS) δείχνουν ότι τον Απρίλιο του 2020 σημειώθηκαν 26.541 θάνατοι σε οίκους ευγηρίας, αύξηση 17.850 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της πενταετίας. Αυτό αντιπροσωπεύει το ήμισυ του αριθμού των υποτιθέμενων θανάτων από «covid» κατά την ίδια περίοδο.

Στις 19 Μαρτίου στάλθηκε μια οδηγία στο NHS, η οποία απαιτούσε να απαλλάξουν όλους τους ασθενείς που έκριναν ότι δεν χρειάζονταν νοσοκομειακό κρεβάτι (δλδ να τους εκτελέσουν). Τα καταπιστεύματα του NHS είπαν ότι «πρέπει να τηρήσουν» τη νέα οδηγία γρήγορα (εντός 2 ωρών από τη λήψη της απόφασης).

Αυτή η οδηγία σήμαινε ότι χιλιάδες άτομα που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα στο νοσοκομείο πήραν εξιτήριο σε οίκους φροντίδας. Οι περισσότεροι έλαβαν την Μιδαζολάμη και δεν επέζησαν.

Η μιδαζολάμη είναι ένα ισχυρό φάρμακο βενζοδιαζεπίνης που χρησιμοποιείται για την αναισθησία, διαδικαστική καταστολή και για τη θεραπεία σοβαρής διέγερσης. Είναι ένα φάρμακο για παρηγορητική φροντίδα σε ασθενείς που πεθαίνουν. Στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται ως ηρεμιστικό κατά τις εκτελέσεις με θανατηφόρα ένεση.

Η μιδαζολάμη χρησιμοποιείται πριν από ιατρικές διαδικασίες και χειρουργικές επεμβάσεις για να προκαλέσει νάρκωση, να ανακουφίσει το άγχος και να διαγράψει οποιαδήποτε ανάμνηση συμβάντος. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ή απειλητικά για τη ζωή αναπνευστικά προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή θάνατο. Συνεπώς, θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε νοσοκομείο ή χειρουργείο γιατρών που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων και για την παροχή γρήγορης ιατρικής θεραπείας που σώζει ζωές εάν η αναπνοή επιβραδύνει ή σταματήσει.

Η μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ασθενείς που έχουν χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και διαταραγμένη ηπατική ή καρδιακή λειτουργία. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε παχύσαρκους και ηλικιωμένους ασθενείς.

Το NHS εφοδιάστηκε με Midazolam δύο ετών απόθεμα τον Μάρτιο του 2020 και ήθελε να αγοράσει πολύ περισσότερα. Ορισμένες προμήθειες εκτρέπονταν ακόμη και από τη Γαλλία. Το NHS πρέπει να εξηγήσει, στο κοινό που το χρηματοδοτεί, γιατί αγόρασε ένα απόθεμα δύο ετών ενός φαρμάκου που σχετίζεται με αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπήγια να θεραπεύσει μια ασθένεια που φέρεται να προκαλεί αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή.

Η χρήση του για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια που φέρεται να οφείλεται σε «covid» θα μπορούσε να είναι θανατηφόρα. Το NHS δήλωσε ότι η μιδαζολάμη θα πρέπει να χρησιμοποιείται στο τέλος της ζωής της φροντίδας λόγω «covid» για να απαλύνει το φόβο, το άγχος και την ταραχή.

Ένα έγγραφο του NHS αναφέρει ότι η μιδαζολάμη πρέπει να χρησιμοποιείται για καταστολή πριν ο ασθενής χρειαστεί διασωλήνωση. Πολιτική που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία ασθενών που υποτίθεται ότι υποφέρουν από άγχος λόγω «covid», δίνει οδηγίες για τη θεραπεία αυτών των ασθενών με δόσεις που είναι υψηλότερες από τις μέγιστες συνιστώμενες για ηλικιωμένους ή αδιάθετους στις οδηγίες καταστολής.

Ο Ματ Χάνκοκ παρήγγειλε διπλάσιο ποσό συνταγογράφησης Midazolam εκτός νοσοκομείου τον Απρίλιο του 2020 σε σύγκριση με το 2019. Τον Απρίλιο του 2019 εκδόθηκαν έως και 21.977 συνταγές για Midazolam. Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2020 εκδόθηκαν 45.033 συνταγές για μιδαζολάμη που είναι μια αύξηση 104,91%. Αυτές οι συνταγές δεν εκδόθηκαν σε νοσοκομεία, εκδόθηκαν από ιατρεία γενικού ιατρού, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μόνο για «φροντίδα στο τέλος της ζωής».

Αυτή η τεράστια αύξηση στις συνταγές Midazolam εκτός νοσοκομείου, συνοδευόταν από μια τεράστια αύξηση των υποτιθέμενων θανάτων από «covid». Ένα πανομοιότυπο μοτίβο μπορεί να παρατηρηθεί τον Ιανουάριο του 2021. Οι υπερβολικοί θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο (κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων κυμάτων πανδημίας του Covid στις αρχές του 2020 και στις αρχές του 2021) συσχετίζονται σχεδόν απόλυτα με τις αυξήσεις στη χρήση Midazolam 10mg/2ml. Αυτή είναι ενέσιμη μορφή ευθανασίας και όχι αντιαγχώδης από του στόματος μορφή του φαρμάκου.

Το 60% των υποτιθέμενων θανάτων από «covid» σημειώθηκε σε όσους αντιμετώπιζαν μαθησιακές δυσκολίες και αναπηρίες. Εκείνοι με μαθησιακές δυσκολίες και σε «φροντίδα» ήταν πολύ πιο πιθανό να λάβουν εντολή DNR (Do Not Resuscitate) χωρίς να έχουν ενημερωθεί το θύμα ή η οικογένειά τους. Οι φροντιστές και το προσωπικό του NHS χρησιμοποίησαν αυτό ως δικαιολογία για να υποβάλουν το θύμα σε φροντίδα στο τέλος της ζωής του, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση μιδαζολάμης.

Σύμφωνα με δήλωση της Επιτροπής Ποιότητας Φροντίδας (CQC) τον Αύγουστο του 2020:

«Οι πάροχοι θα πρέπει πάντα να εργάζονται για να αποτρέψουν την αποφυγή βλάβης ή θανάτου για όλους όσους φροντίζουν. Τα πρωτόκολλα, οι κατευθυντήριες γραμμές και τα συστήματα διαλογής πρέπει να βασίζονται στην ισότητα πρόσβασης στη φροντίδα και τη θεραπεία. Εάν βασίζονται σε υποθέσεις ότι ορισμένες ομάδες έχουν λιγότερο δικαίωμα σε περίθαλψη και θεραπεία από άλλες, αυτό θα συνιστούσε διακρίσεις. Θα μπορούσε επίσης να παραβιάσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στη ζωή, ακόμη και αν υπήρχαν ανησυχίες ότι μπορεί να επιτευχθεί η ικανότητα νοσοκομείων ή εντατικής θεραπείας».

Η διετής προσφορά Midazolam είχε εξαντληθεί έως τον Οκτώβριο του 2020 σύμφωνα με έγγραφα του NHS. Μόλις αυτά αναπληρωθούν, τα αποθέματα εξαντλήθηκαν ξανά έως τις αρχές Φεβρουαρίου 2021.

Με πάνω από το 80% όλων των θανάτων από «covid» το 2020 να λαμβάνουν χώρα σε οίκους μακροχρόνιας φροντίδας, χωρίς αυτούς τους θανάτους δεν θα υπήρχε «πανδημία», κανένας φόβος ή πανικός και ίσως κανένα «εμβόλιο» για τον COVID-19.

Ο Βρετανός βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν έγραψε: «Μου έχουν παρασχεθεί πολλά στοιχεία από ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι συγγενείς τους πέθαναν λόγω των ιατρικών παρεμβάσεων που έγιναν ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19».

Ο πρώην επιστήμονας της Pfizer, Dr Mike Yeadon PhD, πιστεύει ότι πάνω από 100.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα κυβερνητικά πρωτόκολλα χρησιμοποιώντας μιδαζολάμη και μορφίνη.

Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι στην πραγματικότητα μας διέταξαν να μείνουμε σπίτι, όχι για να προστατεύσουμε το NHS, αλλά για να επιτρέψουμε τον πρόωρο τερματισμό της ζωής των ηλικιωμένων και ευάλωτων ατόμων, κάτι που ψευδώς αποδόθηκε στον «covid».

Θανατηφόροι Αναπνευστήρες

Στις πρώτες μέρες της «πανδημίας» γινόταν πολύς λόγος για αναπνευστήρες.Πρέπει οι εταιρείες να ξαναεργαλούν τα εργοστάσιά τους για να κάνουν περισσότερα; Αυτή η αφήγηση των μέσων ενημέρωσης δεν ήταν συνεπής με την πραγματική εικόνα της κατάστασης.

Ο αερισμός ΔΕΝ αποτελεί θεραπεία για υποτιθέμενους ιούς του αναπνευστικού. Ο μηχανικός αερισμός δεν συνιστάται, και δεν έχει γίνει ποτέ, θεραπεία για οποιουδήποτε είδους λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με τον Δρ Ματ Στράους:

«Οι αναπνευστήρες δεν θεραπεύουν καμία ασθένεια. Μπορούν να γεμίσουν τους πνεύμονές σας με αέρα όταν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Συσχετίζονται με ασθένειες των πνευμόνων και αυτή δεν είναι στην πραγματικότητα η πιο κοινή ή η πιο κατάλληλη εφαρμογή τους».

Ο Δρ Στράους συνέχισε εξηγώντας ότι:

«Δεν υπήρξε ποτέ μια τυχαιοποιημένη δοκιμή ελέγχου εικονικού φαρμάκου που να τοποθετεί τους ανθρώπους σε αναπνευστήρες αντί να τους αφήνει να δυσκολεύονται. Ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουμε, μιλώντας αυστηρά, εάν όσοι επιβίωσαν με αναπνευστήρα μπορεί να είχαν επιβιώσει ούτως ή άλλως ή αν κάποιοι πέθαναν επειδή είχαν δεσμευτεί σε έναν αναπνευστήρα».

Ο Δρ Thomas Voshaar, Πνευμονολόγος και πρόεδρος της Ένωσης Πνευματολογικών Κλινικών, ανησυχούσε επίσης:

«Όταν διαβάσαμε τις πρώτες μελέτες και αναφορές από την Κίνα και την Ιταλία, αναρωτηθήκαμε αμέσως γιατί η διασωλήνωση ήταν τόσο συνηθισμένη εκεί. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την κλινική μας εμπειρία και την ιογενή πνευμονία».

Ο ασθενής πρέπει να είναι ναρκωμένος κατά τη διάρκεια του αέρα, έτσι εκτός από το ότι δεν αναπνέει μόνος του, δεν μπορεί επίσης να φάει και να πιει. Το πολύ οξυγόνο, που χορηγείται σε πολύ υψηλή πίεση, μπορεί να προκαλέσει τελική ανεπάρκεια των πνευμόνων, όπως επισημαίνει ο Δρ Voshaar:

«Η επεμβατικός διασωλήνωση είναι θεμελιώδες κακό για τους ασθενείς. Ακόμα κι αν ο αναπνευστήρας είναι βέλτιστα ρυθμισμένος και η φροντίδα είναι τέλεια, η θεραπεία φέρνει μαζί της πολλές επιπλοκές. Οι πνεύμονες είναι ευαίσθητοι σε δύο πράγματα: την υπερβολική πίεση και την υπερβολική συγκέντρωση οξυγόνου στον αέρα που παρέχεται».

Ο ΠΟΥ, το CDC και το NHS συνέστησαν όλοι οι ασθενείς «covid» να διασωληνώνονται αντί να χρησιμοποιούν μη επεμβατικές μεθόδους. Αυτή δεν ήταν μια ιατρική πολιτική που σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει καλύτερα τους ασθενείς, αλλά μάλλον για να μειώσει την υποθετική εξάπλωση του «covid» εμποδίζοντας τους ασθενείς να εκπνεύσουν σταγονίδια αερολύματος και εμποδίζοντας το προσωπικό να τα εισπνεύσει, κάτι τελείως παλαβο.
.
Το να βάλετε κάποιον σε αναπνευστήρα που πάσχει από «γρίπη», πνευμονία, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση που περιορίζει την αναπνοή ή επηρεάζει τους πνεύμονες, δεν θα ανακουφίσει κανένα από αυτά τα συμπτώματα. Στην πραγματικότητα, σχεδόν σίγουρα θα τον σκοτώσει.

Αντί να θεραπεύουν λοιμώξεις του αναπνευστικού, οι αναπνευστήρες τις προκαλούν στην πραγματικότητα. Το αντανακλαστικό του βήχα καταστέλλεται προκειμένου να εισαχθεί ο σωλήνας του αναπνευστήρα στην τραχεία, έτσι ώστε οι νάρκωμένοι ασθενείς να μην μπορούν να καθαρίσουν τους αεραγωγούς τους. Η προκύπτουσα συσσώρευση υγρών και η ανάπτυξη βακτηρίων μπορεί τελικά να προκαλέσει σοβαρή βακτηριακή μόλυνση.

Αυτή η κατάσταση ονομάζεται «πνευμονία που σχετίζεται με τον αναπνευστήρα» (VAP), η οποία μελέτες δείχνουν ότι επηρεάζει έως και το 28% όλων των ανθρώπων που φορούν αναπνευστήρες και σκοτώνει το 20-55% των προσβεβλημένων.

Ο μηχανικός αερισμός βλάπτει επίσης τη φυσική δομή των πνευμόνων, προκαλώντας «τραυματισμό των πνευμόνων που προκαλείται από τον αναπνευστήρα», ο οποίος είναι συχνά σοβαρός και μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Η εισαγωγή και έξαγωγεί αέρα από τους πνεύμονες μπορεί να τους βλάψει ανεπανόρθωτα. Ακόμα κι αν δεν σκοτώνει ασθενείς, μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες βλάβες και σημαντικά μειωμένη ποιότητα ζωής. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι, ακόμη και μετά την ανάρρωση, το 58% των διασωληνωμένων ασθενών με αερισμό πέθαναν μέσα στον επόμενο χρόνο

Υπολογίζεται ότι το 40-50% των ασθενών με αναπνευστήρα πεθαίνουν, ανεξάρτητα από την πάθησή τους. Σε όλο τον κόσμο, μεταξύ 66 και 86% όλων των ασθενών με «covid» που φορούσαν αναπνευστήρες πέθαναν.

Αυτή η πολιτική στην καλύτερη περίπτωση ήταν εγκληματική αμέλεια αλλα τα στοιχεία μας δείχνουν πως πρόκειται για σκόπιμη δολοφονία. Η κακή χρήση των αναπνευστήρων θα μπορούσε να ευθύνεται για μέρος της αυξημένης θνησιμότητας το 2020/21. Το NHS του Ηνωμένου Βασιλείου, με το πρωτόκολλό του της 19ης Μαρτίου 2020, αποκάλεσε στην πραγματικότητα τον μηχανικό αερισμό την «προτιμώμενη» επιλογή έναντι του μη επεμβατικού αερισμού ή άλλων θεραπειών με οξυγόνο.

Μια μελέτη ασθενών με «covid» που νοσηλεύτηκαν μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 4 Απριλίου 2020 διεξήχθη από το μεγαλύτερο σύστημα υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των 2.634 ασθενών των οποίων τα αποτελέσματα ήταν γνωστά, το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας ήταν 21%, αλλά αυξήθηκε στο 88% για όσους έλαβαν μηχανικ βοήθεια. Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι ασθενείς πέθαναν αφού τοποθετήθηκαν σε μηχανικό αναπνευστήρα.

Παρά αυτά τα γεγονότα, ο Δρ Άντονι Φάουτσι πίεζε ώστε οι ασθενείς με «covid» να αντιμετωπίζονται με αναπνευστήρες και ζητούσε επιπλέον 30.000 αναπνευστήρες για τους Νεοϋορκέζους που έπασχαν από «covid».

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο επανέλαβε επίσης την ανάγκη για χιλιάδες αναπνευστήρες υποστηρίζοντας ότι «ακολουθούμε τα δεδομένα και την επιστήμη». Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα και η επιστήμη έδειξαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρα πέθαναν.

Δηλητηρίαση με ρεμδεσιβίρη

Το Remdesivir αναπτύχθηκε ως αντιικό φάρμακο από την Gilead Sciences και δοκιμάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επιδημίας «Έμπολα» το 2014. Το φάρμακο βρέθηκε ότι είχε πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας (πάνω από 50%), επομένως δεν χρησιμοποιήθηκε περαιτέρω. Τους πρώτους μήνες του 2020, ωστόσο, το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε σε δοκιμές «covid» και είχε εξίσου κακή απόδοση. Όχι μόνο το φάρμακο ήταν αναποτελεσματικό, αλλά είχε επίσης σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της νεφρικής ανεπάρκειας και της ηπατικής βλάβης.

Στις 2 Μαΐου 2020, το Remdesivir εγκρίθηκε για χρήση έκτακτης ανάγκης για τη θεραπεία του «covid» αφού ο Dr Anthony Fauci ισχυρίστηκε ότι μια μελέτη είχε βρει ότι θα μπορούσε να μειώσει τον χρόνο ανάρρωσης και να μειώσει τη θνησιμότητα.

Σύμφωνα με άρθρο της Συμμαχίας για την Έρευνα και την Προστασία του Ανθρώπου (AHRP):

«Ο Φαούτσι έχει ιδιόκτητο συμφέρον για τη Ρεμντεσιβίρη. Υποστήριξε την κλινική δοκιμή της οποίας τα λεπτομερή αποτελέσματα δεν έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους. Επιπλέον, δήλωσε ότι τα αδύναμα αποτελέσματα είναι «πολύ σημαντικά» και ανέφερε ότι το Remdesivir είναι το νέο «πρότυπο φροντίδας». Ο Fauci έκανε την διαφημιστική ανακοίνωση ενώ καθόταν σε έναν καναπέ στον Λευκό Οίκο, χωρίς να δώσει λεπτομερές δελτίο ειδήσεων. χωρίς ενημέρωση σε μια ιατρική συνάντηση ή σε ένα επιστημονικό περιοδικό — όπως είναι ο κανόνας και η πρακτική, για να επιτραπεί σε επιστήμονες και ερευνητές να αναθεωρήσουν τα δεδομένα».

Μια κινεζική μελέτη για το Remdesivir, που δημοσιεύτηκε στο The Lancet (29 Απριλίου 2020), διακόπηκε λόγω σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών σε 16 (12%) από τους ασθενείς σε σύγκριση με τέσσερις (5%) από τους ασθενείς στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Ο Fauci απέρριψε αυτή τη μελέτη ως «μη επαρκή». Η κινεζική μελέτη που δυσφημίστηκε από τον Fauci, ήταν μια τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, πολυκεντρική, αξιολογημένη από ομοτίμους, δημοσιευμένη μελέτη σε ένα «έγκριτο» περιοδικό, με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα. Αντίθετα, τα αποτελέσματα της μελέτης NIAIDGilead, στα οποία βασίστηκε η έγκριση του Remdesivir, δεν είχε δημοσιευθεί στη βιβλιογραφία με κριτές από ομοτίμους και οι λεπτομέρειες των ευρημάτων δεν είχαν κοινοποιηθεί.

Προηγουμένως υπήρχε μια κλίμακα 8 βαθμών, η οποία περιελάμβανε και τους νεκρούς ασθενείς, αλλά αυτή άλλαξε σε μια κλίμακα 3 βαθμών, αφήνοντας τους νεκρούς ασθενείς εκτός αξιολόγησης και η οποία επίσης μετρούσε μόνο το χρόνο μέχρι την ανάρρωση ή την έξοδο από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με το AHRP:

«Η αλλαγή των πρωτογενών αποτελεσμάτων μετά την έναρξη μιας μελέτης θεωρείται αμφίβολη και ύποπτη».

Η αλλαγή στα μέτρα πρωτογενούς αποτελέσματος προκάλεσε σοβαρές ανησυχίες για πολλούς επιστήμονες, αλλά αυτό αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που παπαγαλίζουν το διαφημιστικό σενάριο του Fauci.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), ο ρυθμιστής των φαρμακευτικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πραγματοποίησε ανασκόπηση ασφάλειας του Remdesivir λόγω ορισμένων ασθενών που ανέπτυξαν σοβαρά νεφρικά προβλήματα μετά τη χορήγηση του φαρμάκου.

Ο ΠΟΥ ανέφερε ότι στη δική του δοκιμή που ονομάζεται «Αλληλεγγύη» το Remdesivir όχι μόνο απέτυχε να παράγει κάποιο μετρήσιμο όφελος όσον αφορά τη μείωση της θνησιμότητας, αλλά ότι επίσης δεν μείωσε την ανάγκη για αναπνευστήρες ή τη διάρκεια παραμονής στο νοσοκομείο.

Ο Fauci αγνόησε επιμελώς και αυτή τη μελέτη. Η Gilead σχολίασε ότι «δεν είναι σαφές εάν μπορούν να εξαχθούν οριστικά ευρήματα από τα αποτελέσματα της μελέτης [Solidarity]», επειδή η δοκιμή δεν είχε αξιολογηθεί από ομοτίμους ή δεν είχε δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό. Αυτό είναι ανειλικρινές γιατί ήταν μια πολυκεντρική, παγκόσμια δοκιμή στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 11.300 ενήλικες με «covid» σε 405 νοσοκομεία σε 30 χώρες.

Ο Δρ Paul Marik, ειδικός στην πνευμονική και εντατική φροντίδα και ιδρυτικό μέλος της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» το μόνο φάρμακο που του επέτρεπαν να συνταγογραφήσει ήταν το Remdesivir. Όταν αρνήθηκε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο του Remdesivir, υποβλήθηκε σε «επανεξέταση», μια ανεπίσημη αλλά ευρέως αναγνωρισμένη διαδικασία κατά την οποία ένας «προβληματικός» γιατρός κατηγορείται για παράβαση και αναγκάζεται να εγκαταλείψει την πρακτική του. Τελικά απολύθηκε και αναφέρθηκε στην Εθνική Τράπεζα Δεδομένων Ιατρών και στο Ιατρικό Συμβούλιο.

Υπάρχουν οικονομικά κίνητρα στις ΗΠΑ να αναφέρουν γιατροί όπως ο Δρ Marik, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ πληρώνει στα νοσοκομεία 20% προσαύξηση σε ολόκληρο το νοσοκομειακό λογαριασμό εάν χρησιμοποιηθεί Remdesivir. Σύμφωνα με τον Dr Marik:

«Γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, το Remdesivir αυξάνει τον κίνδυνο νεφρικής ανεπάρκειας 20 φορές. Αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου κατά περίπου 4%. Δεν έχει θέση στην ιατρική. Ωστόσο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα δώσει στα νοσοκομεία ένα μπόνους 20% σε ολόκληρο τον λογαριασμό του νοσοκομείου, εάν συνταγογραφήσετε αυτό το τοξικό [και θανατηφόρο] φάρμακο. Έτσι, μπορείτε να δείτε πώς τα νοσοκομεία και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης είναι πλέον υποταγμένα στη βιομηχανία αντί να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για τους ασθενείς τους».

Τον Απρίλιο του 2022, ο FDA, σοκαριστικά, ενέκρινε το Remdesivir ως τη μόνη θεραπεία «covid» για παιδιά κάτω των 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων μωρών ηλικίας έως και 28 ημερών. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα το Remdesivir εγκρίθηκε επίσης για χρήση σε παιδιά εξωτερικών ασθενών, κάτι που δεν είχε προηγούμενο.

Συσσωρεύονται αγωγές που ισχυρίζονται ότι το Remdesivir σκότωσε ασθενείς «covid». Δύο γυναίκες μήνυσαν το Kaiser Permanente και το Κοινοτικό Νοσοκομείο Redlands στην Καλιφόρνια επειδή έδωσαν Remdesivir στους συζύγους τους χωρίς συγκατάθεση. Και οι δύο άνδρες πέθαναν από νεφρική και ανεπάρκεια οργάνων αφού τους χορηγήθηκε το φάρμακο.

Επίσης, στην Καλιφόρνια, έχουν υποβληθεί αγωγές για λογαριασμό τουλάχιστον 14 οικογενειών κατά ιατρικών παρόχων για τη συνταγογράφηση του Remdesivir χωρίς την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών σχετικά με αυτό, με αποτέλεσμα τον θάνατο των ασθενών.

Μια άλλη παράνομη μήνυση θανάτου κατατέθηκε στη Νεβάδα, αφού ένας ασθενής πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια και αναπνευστική ανεπάρκεια μια εβδομάδα μετά τη χορήγηση του Remdesivir.

Σύμφωνα με τον Δρ. Bryan Ardis που μίλησε στο συνέδριο Health Freedom:

«Οι άνθρωποι δεν πέθαναν από Covid-19, πέθαναν από το Remdesivir. Η ρεμδεσιβίρη έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια που οδηγεί σε πνευμονικό οίδημα. Οι αξιωματούχοι το αποκαλούν δευτερογενή πνευμονία από τον Covid, όχι δεν ήταν, κλείνουν τα νεφρά όλων με το Remdesivir, με αποτέλεσμα οι πνεύμονές τους να γεμίσουν με υγρό και τους πνίγουν μέχρι θανάτου».

Ο Δρ. Bryan Ardis συνέχισε:

«Χρησιμοποιούν το Remdesivir με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποίησαν τους θαλάμους αερίων για να σκοτώσουν ανθρώπους στη Γερμανία. Έτσι το κάνουν, και διαιωνίζουν αυτούς τους θανάτους, χρησιμοποιώντας ένα θανατηφόρο φάρμακο στα νοσοκομεία. 

Το Remdesivir δεν είναι αποκλειστικά αμερικανικό πρόβλημα, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί και στην Ευρώπη. Ο ιστότοπος του NHS ισχυρίζεται, «χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της πρώιμης μόλυνσης από COVID-19 και βοηθά στην πρόληψη πιο σοβαρών συμπτωμάτων». Σύμφωνα με το NHS, όσοι ανήκουν στην «ομάδα υψηλού κινδύνου» είναι επιλέξιμοι για Remdesivir:

Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε σε ποιες συνθήκες ένα αναποτελεσματικό, τοξικό και δυνητικά θανατηφόρο φάρμακο θα ήταν «κατάλληλο» ή «σωστό» για οποιονδήποτε. Αλλά το NHS επιμένει ότι «είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε το μάθημα» προειδοποιώντας ότι «οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του Remdesivir περιλαμβάνουν πονοκεφάλους και αίσθημα αδιαθεσίας». Ξέχασαν να αναφέρουν νεφρική ανεπάρκεια, πνευμονικό οίδημα και θάνατο.

Είναι εξωφρενικό το γεγονός ότι το Remdesivir παραμένει η κύρια θεραπεία για τον «covid», παρά την έρευνα που δείχνει ότι δεν είναι αποτελεσματικό και μπορεί να προκαλέσει υψηλά ποσοστά ανεπάρκειας οργάνων και θανάτου. Αυτό το φάρμακο δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει εγκριθεί για χρήση εξαρχής και θα πρέπει να αποσυρθεί από τη χρήση αμέσως.

Συμπεράσματα .

Οι ενέργειες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο ήταν κακόβουλες και επιβλαβείς, με αποτέλεσμα τον πρόωρο τέλος πολλών ζωών. Δεν υπήρξε πανδημία. Ήταν τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση που προκάλεσαν την υπερβολική θνησιμότητα κατά το υποτιθέμενο «πρώτο κύμα» και μετά.

Αν δεν υπήρχε πανδημική προπαγάνδα ή εξαναγκασμός και οι κυβερνήσεις και το ιατρικό κατεστημένο είχαν απλώς συνεχίσει να εργάζονται ως συνήθως, τότε δεν θα υπήρχε υπερβολική θνησιμότητα.

Τα lockdown, οι μάσκες, η μιδαζολάμη, οι επεμβατικοί αναπνευστήρες και το Remdesivir είναι όλα αποδεδειγμένα επιβλαβή και συχνά θανατηφόρα. Οι αριθμοί «περιπτώσεων» δημιουργήθηκαν από ένα τεστ PCR που απαξιώθηκε πλήρως από ανεξάρτητους επιστήμονες το 2020, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ψευδοπανδημία.

Ο διχασμός και η αηδία εξαπλώθηκαν στις κοινωνίες μας. Η ηθική αυταρέσκεια επικράτησε και υπήρχε μίσος για όποιον δεν συμβαδίζει με την «επιστήμη». Είδαμε μια άνοδο του είδους της δεισιδαιμονικής σκέψης που πολλοί από εμάς πιστεύαμε ότι είχε μείνει πίσω στον Μεσαίωνα.

Η ψυχοθεραπεία και η απόκριση του Covid ήταν μια πολυεπίπεδη και ιατρογενής επίθεση εναντίον πληθυσμών και δομών κοινωνικής υποστήριξης, που προκάλεσε όλη την υπερβολική θνησιμότητα, σε κάθε δικαιοδοσία.

Χρειαζόμαστε γνήσιες ανεξάρτητες έρευνες με συνέπειες για να προσδιορίσουμε ακριβώς ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτούς τους θανάτους και να αποτρέψουμε τους πρωτοκόλλους να σκοτώσουν ποτέ έναν ασθενή για να σώσουν υποτίθεται άλλους στο μέλλον. Οι κατηγορίες για φόνο θα φαίνονται απολύτως λογικές και κατάλληλες υπό τις περιστάσεις.

Το NHS έχει διαπράξει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας κυνικά τον φόβο, τη συμμόρφωση, την άγνοια και την εμπιστοσύνη.

anazitiseis.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. δεν υπηρξε τπτ διαφορετικό απτις προηγουμενες χρονίες , εκτος απτην αποφασιστική και μεθοδευμένη επι δεκαετίας κινηση επίθεσης εναντια του παγκόσμιου πληθισμού

    Οι ανεμβολίαστοι ειναι μερικώς νικητες γιαττι και απτην μαυρη πλευρα ο παγκόσμιος πλυθισμος πνευματικά εχει καταπέσει αρκετά και λιγοι σχετικά μετανόησαν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*