in

LikeLike ΤέλειοΤέλειο

Για να μην αντιδρούν, υπνωτίστε τους!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η χαλιναγώγηση των μαζών, με την χρήση της τεχνολογίας και κάποιων «ειδικών» επιστημών, όπως π.χ. είναι η Βιοπολιτική, έχει φθάσει σε τέτοιο επίπεδο όσο ποτέ άλλωστε στην Ιστορία της ανθρωπότητος. Οι άνθρωποι ευρέθησαν κατώτεροι του εαυτού τους και πελαγοδρομούν χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι και πού πάνε. Και όλα αυτά διότι εμπιστεύθηκαν κάποιους κληρονομικούς ηγέτες που τους υποσχέθηκαν ότι δήθεν θα φροντίσουν για το καλό τους.

Όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και να μην αντιδρά κανείς. Οι αδρανοποιημένοι Έλληνες προγραμματίστηκαν να είναι αδρανοποιημένοι. Η αδρανοποίησή τους προέκυψε σταδιακά, μεθοδικά, και ύπουλα. Ένας προγραμματισμός που άρχισε με την έλευση των «εθνοσωτήρων», που η έλευσή τους συμπίπτει με την έναρξη της μεταπολιτεύσεως.

Ειδικά κατά τα τελευταία χρόνια, η προγραμματισμένη τεχνητή οικονομική κρίση οδήγησε τους Έλληνες στο να προσκολληθούν εμπαθέστερα στην τηλεόραση και στα κοινωνικά δίκτυα. Σ’ αυτά τα δύο μέσα δια των οποίων επιτυγχάνεται η ληθαργική τους αδράνεια.

Αυτά τα δύο είναι κυρίως υπεύθυνα για την κατάντια τόσο της χώρας, αλλά κυρίως, του τρόπου σκέψεως των Ελλήνων, οι οποίοι προσκολλήθηκαν σ’ αυτά μετά μανίας. Προσκολλήθηκαν σ’ αυτά τα οποία είναι εργαλεία στα χέρια κάποιων οι οποίοι εργάζονται για τον αφανισμό της Ελλάδος.
Η διαδικασία αδρανοποίησης μιας ανθρωπομάζας είναι κατορθωτή με κάποια διαδικασία.

Την διαδικασία αυτή την επινόησε, την δίδαξε και την ενέπνευσε, ο ελληνοαρμένιος Γεώργιος Γκουρτζίεφ ή Γεωργιάδης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, τώρα η πόλη ονομάζεται Γκιούμρι, της Αρμενίας. Ήταν αποκρυφιστής και πνευματιστής, δηλαδή ασκούσε την μαγεία. Δίδασκε την τέχνη του και έδινε διαλέξεις.

Υπήρξε σύμβουλος των, Χίτλερ, Στάλιν, Λόρδου Κίτσενερ, που ήταν ο Αρχιστράτηγος των άγγλων στους αποικιακούς πολέμους, κ.α. Όλοι αυτοί οι διάσημοι, που μπορούν να χαρακτηριστούν και κατά συρροή δολοφόνοι, είχαν λάβει συμβουλές από τον Γκουρτζίεφ. Ο δε Χίτλερ, είχε εμποτιστεί από τις συμβουλές του Γκουρτζίεφ «μέχρι το μεδούλι». Έτσι λένε. Ο Γκουρτζίεφ με τον Κίτσενερ είχαν πάει μαζί στο Θιβέτ και είχαν ανακαλύψει την μυστικιστική δύναμη της σβάστικας.

Δεν ήταν μόνο αυτοί συνεργάτες του. Ο Γκουρτζίεφ είχε στενή συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας, την ΜΙ-6, την Γκεστάπο της Γερμανίας και την Κα-Γκε-Μπε, τη μυστική υπηρεσία της κομμουνιστικής ΕΣΣΔ. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Γκουρτζίεφ δεν ήταν τυχαία προσωπικότητα. Είναι αυτός που καθιέρωσε το σεξ ως επωφελές μέσον για την δράση των μυστικών υπηρεσιών έναντι του εξαναγκασμού. Είναι αυτός ο οποίος είχε αναπτύξει τεχνικές προετοιμασίας πληθυσμού για πόλεμο.

Πίστευε ότι μπορούν να υπνωτιστούν οι μάζες ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια των ηγετών τους αλλά και να είναι υπάκουες. Ας δούμε πως περιέγραψε ο ίδιος ο Γκουρτζίεφ τον υπνωτισμό των μαζών σε διάλεξή του.

Ήταν ένας τσοπάνης που είχε ζώα σ’ ένα λιβάδι, αλλά δεν μπορούσε να τα ποιμάνει, να τα περιφρουρεί, και πάντα κάποια απ’ αυτά του ξέφευγαν. Σκεφτόταν τι να κάνει για να περιορίσει τις αποκλίσεις των στόχων του και τις απώλειες. Σκέφθηκε και πήρε τσοπανόσκυλα. Βελτίωσε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε αλλά και πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος. Περιόρισε τις απώλειες, αλλά πάλι του ξέφευγαν κάποια ζώα.

Σκέφθηκε τότε και έφτιαξε έναν φράκτη για να τα έχει περιορισμένα. Ελάττωσε κι άλλο τις απώλειες, αλλά πάλι του ξέφευγαν. Αυτός δεν ήθελε να χάνει ούτε ένα ζώο. Πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος. Τότε αποφάσισε και έκανε τον φράκτη πιο ψηλό και πιο στερεό. Πάλι όμως του ξέφευγαν και πάλι δεν έμενε ικανοποιημένος. Ο τσοπάνης απογοητεύθηκε πλήρως. Δεν υπάρχει λύση, σκέφθηκε, ώστε να τα μαντρώσω όλα, άρα πρέπει να συμβιβαστώ με την κατάσταση αυτή.

Έτσι όπως ήταν απογοητευμένος πάει στο καφενείο του χωριού και κάθισε να πιεί καφέ με κάποιον φίλο του. Αυτός ο φίλος του ήταν ο μάγος του χωριού. Πάνω στην συζήτηση, ο τσοπάνης εκμυστηρεύθηκε το πρόβλημά του στον φίλο του και του απεκάλυψε ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά του. Τότε ο μάγος του είπε. Και όμως φίλε μου υπάρχει λύση. Υπνώτισέ τα και θα τα κάνεις ότι θέλεις.

Έτσι περιέγραψε ο Γκορτζίεφ ότι μπορεί να επιτευχθεί η τέλεια υπακοή και αδρανοποίηση του πλήθους, διότι όπως πίστευε και διεκήρυττε «Αυτό που είναι δυνατό για κάθε άνθρωπο, είναι αδύνατο για τις μάζες». Δηλαδή, υποστήριζε την ομοιοποίηση της μάζας για να εκμηδενιστεί το άτομο. Π.χ. όλοι θα φοράτε μάσκες.

Αξίζει ν’ αναφερθούν και άλλες ρήσεις του Γκουρτζίεφ, διότι βρίσκουν εφαρμογή στις ημέρες μας και το σημαντικότερο, αιτιολογούν το «γιατί» οι άνθρωποι παραμένουν αδρανείς ενώ στην πραγματικότητα θίγεται μέχρι και η ύπαρξή τους. Φανερώνουν το μέγεθος της υπαρχούσης συλλογικής υπνώσεως.

Έλεγε ο Γκορτζίεφ: «Η συνειδητή πίστη είναι ελευθερία, η συναισθηματική πίστη είναι δουλεία και η μηχανική πίστη είναι ανοησία». Άλλο που έλεγε, «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η δουλεία του ανθρώπου μεγαλώνει και αυξάνεται. Ο άνθρωπος γίνεται πρόθυμος δούλος.

Δεν χρειάζονται πλέον αλυσίδες. Αρχίζει να λατρεύει την δουλεία του και είναι υπερήφανος γι αυτό. Και αυτό, είναι το πιο τρομερό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο». Ακόμη μία ρήση του: «Είστε στη φυλακή. Αν θέλετε να βγείτε από την φυλακή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μέσα στην φυλακή. Αν νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι, τότε δεν μπορείτε να δραπετεύσετε».

Οι αρχές του Γκουρτζίεφ εφαρμόζονται πλήρως στην Ελλάδα. Τον ρόλο υπνωτισμού των Ελλήνων τον έχει αναλάβει η τηλεόραση. Με την πλύση εγκεφάλου που ασκεί έχει καταστήσει τους Έλληνες απέλπιδες και αδρανείς. Δεν κατετάγησαν τυχαίως τα «ελληνικά» ΜΜΕ ως από τα πλέον αναξιόπιστα στην Γη. Δεν ενημερώνουν. Προπαγανδίζουν.

Η τηλεόραση δημιουργεί παραλλήλως πρότυπα ζωής και ανθρώπων και όλο αυτό το μπάχαλο συνεπικουρείται από τα λεγόμενα μέσα «κοινωνικής δικτύωσης» και έτσι ολοκληρώνεται η ύπνωση των Ελλήνων. Όπως συλλαμβάνονται τα ψάρια στα δίκτυα, έτσι συλλήφθησαν και οι Έλληνες στα δίκτυα τα τηλεοπτικά και τα κοινωνικά. Πλέον, μόνο ένα ισχυρό σοκ θα αφυπνίσει τους υπνωτισμένους Έλληνες. Ισχυρό σοκ διότι είναι βαθέως υπνωτισμένοι.

«Δύο πράγματα είναι άπειρα στην ζωή. Η ηλιθιότητα του ανθρώπου και το έλεος του Θεού». Ο Γκορτζίεφ το είπε κι αυτό. Και η Ελλάς πλέον ελπίζει στο έλεος του Θεού.

Χρήστος Μαντζιάρης

Report

What do you think?

16 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Το θεμα ειναι να βρεις τροπο και χρονο να αποδρασεις απο την φυλακη σου ..Ωραια η θεωρια περι αποδρασης φυλακης και κλπ..αλλα στον τροπο αποδρασης[ελα να μας τον πεις] ειναι που παιζεται ολο το παιχνιδι καθως και στον χρονο[να μας πεις και ποσο χρονο εχουμε ]που εχεις για να αποδρασεις .γιατι τιποτα δεν σε γ…ει[σε αγχωνει] πιο σκληρα απο οτι ο χρονος [timing]..Οταν τελειωσει ο χρονος..τελειωνει το παιχνιδι η κερδιζεις η χανεις ..Καμια μεση οδος εδω

  2. Η ΜΕΝΤΙΑ ΜΑΡΚΤ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΡΟ.

    ΧΡΙΣΤΟΙ 101 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ 33 ΦΟΡΕΣ. ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ.

  3. Πλέον, μόνο ένα ισχυρό σοκ θα αφυπνίσει τους υπνωτισμένους Έλληνες. Ισχυρό σοκ διότι είναι βαθέως υπνωτισμένοι.

    ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ…..ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΛΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΒΡΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ;

  4. AΦΟΥ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤο μεταφυσικο ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΠΝΩΣΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΧΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ). ΑΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙA ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ? ΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΛΠ ΤΡΒΗΓΜΕΝΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΑ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ 3 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ 5 ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΕς ΚΑΙ ΟΛΕς ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ. ΠΗΓΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ TOU ΘEOY, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ 190 ΗΤΑΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ…..ΧΟΤΖΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΛΟς ΙΕΡΕΑΣ ΄ αν ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΡΧΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ και ΑΥΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ…..ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΕΥΤΥΧΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ……..ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ πια. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΤΕ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙς ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ. ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ…..

    Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. φΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΝΩ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΑΡΝΙ, ΠΡΟΒΑΤΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: 79 παραβιάσεις μέσα σε μία ημέρα – Κατάληψη Εδάφους στον Έβρο. – Νωχελική και μουδιασμένη η στάση της Αθήνας

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΛΥΣΗ)