Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image

ΓΕΡΜΑΝΙΑ …Παραμένει κράτος-καραγκιόζης και στο Κατάρ !!!…

…Στο τέλος καί τον «αντιρατσισμό» θα τον μετατρέψουν σε «ρατσισμό» !!!

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τη Γερμανία και τους Γερμανούς, είναι τρομερό. Ό,τι και να πιάσουν στα «χέρια» τους είναι σε θέση να το καταστρέψουν, ακόμα κι όταν έχουν τις πιο καλές προθέσεις. Μιλάμε για πραγματική «κατάρα», η οποία οφείλεται στη νοοτροπία τους …Στην κακή νοοτροπία τους, η οποία δεν τους επιτρέπει ποτέ να ξεπεράσουν τον εγγενή φασισμό τους …Στη νοοτροπία αυτή, η οποία προέρχεται από την «υβριδική» καταγωγή τού προτεσταντοκαθολικού Πρωσοβαυαρικού κρατικού μορφώματος. Αυτή η άσχημη νοοτροπία τους «αποτυπώνεται» απόλυτα στη συμπεριφορά τού κράτους τους …Του καταστατικά —για λόγους επιβίωσης— άθεου κράτους τους. Ό,τι άσχημο μπορεί να χαρακτηρίζει ένα νεοταξίτικο κράτος στον «βόθρο» τού Κλάους Σβαμπ, είναι «αποτυπωμένο» επάνω στο γερμανικό «καλούπι». Οι Σιωνιστές νεοταξίτες χειρίζονται τη Γερμανία ως ιδιοκτησία τους και τη βάζουν να υποστηρίξει όποιες πολιτικές ευνοούν τη Νέα Τάξη εις βάρος των λαών …και βέβαια εις βάρος τού γερμανικού λαού !!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν …Το κράτος αυτό, του οποίου οι πολιτικές στοίχησαν εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών, σήμερα «πουλάει» κοινωνική ευαισθησία με τον γνωστό γερμανικό τρόπο …Με τον τρόπο που προσβάλει τους άλλους, προβάλλοντας στην πραγματικότητα ΜΟΝΟΝ την «ανωτερότητα» εκείνων που τον υιοθετούν. Πήγαν μέσα στο Κατάρ να «προσβάλουν» τους πάντες με τη δήθεν «ευαισθησία» τους απέναντι στους ΛΟΑΤΚΙ. Το αποτέλεσμα ήταν να «θυμηθούν» οι λαοί πιο πολύ τη γερμανική νοοτροπία παρά να πάρουν το «μήνυμα» που έστελναν. Είδαμε δηλαδή ξανά τη Γερμανία με τα γνωστά «περιβραχιόνια» που την ξεχωρίζουν από τους άλλους …Μετά τα περιβραχιόνια των ΝΑΖΙ ήρθαν και τα περιβραχιόνια των ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία έχουν ακριβώς την ίδια ρατσιστική λειτουργία στο όνομα του «καλού» …όπως βέβαια αυτό το αντιλαμβάνονται οι Γερμανοί …Οι γνωστοί Γερμανοί, οι οποίοι ακόμα και τον αντιρατσισμό μπορεί να τον μετατρέψουν σε ρατσισμό …Αρκεί να διαφέρουν από τους άλλους, για να μπορούν να τους προσβάλουν.

Από τον αρχηγό τής γερμανικής ομάδας Νόιερ μέχρι την επικεφαλής τής Γερμανικής Αποστολής Υπουργό Εσωτερικών —η οποία περιφέρεται με το περιβραχιόνιο των ΛΟΑΤΚΙ στο χέρι με την περηφάνια ενός Χίτλερ στους Ολυμπιακούς τού Βερολίνου. Αυτοί οι «αρχηγοί» έχουν σχεδόν μετατρέψει το περιβραχιόνιο των ΛΟΑΤΚΙ σε νέο εθνικό σύμβολο της Γερμανίας …Της Γερμανίας, που αποτελεί ονείρωξή της η «ανωτερότητα», αλλά στην κυριολεξία δεν ξέρει εάν θα τη «βγάλει» τον χειμώνα. Το κράτος αυτό, το οποίο δεν αποζημίωσε κανένα από τα θύματά της πέραν των Εβραίων, κατόρθωσε το ακατόρθωτο …Να έχει έναν λαό «μπατίρη» …Το μοναδικό μεγάλο ρεκόρ τής Γερμανίας …Παγκόσμιο ρεκόρ. Λεηλάτησε ολόκληρη την Ευρώπη, για να κάνει πάμπλουτους τους Εβραίους τής Γερμανίας. Κατέστρεψε ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία και ο θεόφτωχος λαός της δεν μπορεί να «βγάλει» έναν «ακριβό» χειμώνα.

Περί αυτού πρόκειται. Οι Γερμανοί, παρ’ όλο που έχουν επιβάλει ληστρικά «Μνημόνια» σε όλους τους λαούς τής Ευρώπης δεν έχουν «κεραμίδι» να βάλουν επάνω από το κεφάλι τους. Δεν αποζημίωσαν κανένα από τα θύματά τους και δεν έχουν χρήματα ούτε για την απλή επιβίωσή τους. Παραμένουν φτωχοί, γιατί απλά έχουν πλούσια αφεντικά, τα οποία τους κάνουν ό,τι θέλουν. Οι Σιωνιστές έχουν μετατρέψει τη Γερμανία σε μια «αποικία» χρέους. Οι Αγγλοαμερικανοί ανατίναξαν τους ζωογόνους «αγωγούς-ανάσα» για τη Γερμανία και η γερμανική εξουσία κάνει το κορόιδο, για να μην δυσαρεστήσει τα αφεντικά. Οι Γερμανοί πολιτικοί εγκατέλειψαν τον λαό τους στο έλεος του χειμώνα και τώρα «πουλάνε» ευαισθησία στο Κατάρ. Έχουν πάρει μια ΆΠΟΨΗ —όποια κι αν είναι αυτή— επάνω σε ένα κοινωνικό θέμα και την έχουν μετατρέψει σε επίσημη κρατική πολιτική …κι αυτό είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ τού φασισμού. Είναι ο απόλυτος ορισμός, γιατί έτσι νομιμοποιούνται σε κάποια στιγμή να χρησιμοποιούν τα κρατικά μέσα, για να «κυνηγάνε» τους «διαφωνούντες» σαν «ψεκασμένους» κλπ. …Εύκολο είναι και μάλιστα μετά την αλλαγή των νόμων λόγω της Πανδημίας, στην οποία και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν ως οι φανατικότεροι των «ευαίσθητων» για την υγεία τής κοινωνίας μας.

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image


Τώρα κάνουν παγκόσμια προπαγανδιστική εκστρατεία «ευαισθησίας» στο Κατάρ, επιστρατεύοντας τους πολυεκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές. Εκμεταλλεύονται ένα δημοφιλές αθλητικό γεγονός, για να «προβάλουν» την κρατική τους πολιτική, η οποία είναι θέμα χρόνου να εμφανίσει τα «δόντια» της. Μεγάλη τους ελπίδα είναι μια εθνική «διάκριση», για να «δουλέψουν» και πάλι την «πλέμπα» των «μπυραριών» με μια νέα εθνική «επιτυχία». Η παγωμένη Γερμανία τής πεινασμένης πλέον «πλέμπας» κρέμεται τώρα από τα «σώβρακα» της πολυεθνικής «εθνικής» ων εκατομμυριούχων. Στόχος είναι να «βλέπει» η πλέμπα εκεί όπου της «δείχνει» η εξουσία και όχι εκεί όπου τη λεηλατούν. Στόχος είναι να «αποθεώσει» τους νέους «Χίτλερ» τής νέας παγγερμανικής «εκστρατείας», για να «σώσουν» τον Κόσμο. Για άλλη μία φορά θέλει η Γερμανία να «εξάγει» τα εσωτερικά της προβλήματα στο όνομα του «πολιτισμού» …όπως βέβαια τον αντιλαμβάνεται η ίδια. Θέμα χρόνου είναι ν’ αντιδράσουν οι λαοί στον νέο γερμανικό φασισμό …Ο ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΣ δεν θα «περάσει» !!!

Παναγιώτης Τραϊανού

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. oi japonezoi tous tripisan 2:1

  2. Και καλά του έκαναν των..πρωταθλητών του ναζισμού με το προσωπείο του νεωτερισμού…

  3. ο ναζισμος δεν υπαρχει,ηττηθηκε το ’45!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*