Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:49 - 19/11/2022

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΓΟΥ ΡΥΘΜΟΥ

Αύξηση κατά 40% πέρα του φυσιολογικού σε όλο τον κόσμο μετά τα «εμβόλια» κορωνοϊού.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αύξηση κατά 40% πέραν του φυσιολογικού σε όλο τον κόσμο μετά τα «εμβόλια» κορωνοϊού.

Ο μαθηματικός Ίγκορ Τσούντοβ (Igor Chudov) διεξήγαγε μια αξιολόγηση δύο τελείως διαφορετικών συνόλων δεδομένων που περιελάμβαναν δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους από τις οποίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σχετικός κίνδυνος θανάτου για τα άτομα που «εμβολιάστηκαν» για τον κοροναϊό της Γουχάν (κορωνοϊός-19) είναι 40% υψηλότερο από των μη εμβολιασμένων.

Σε όλο τον κόσμο όπου εξαπολύθηκαν τα εμβόλια Φάουτσι (Fauci) κατά της γρίπης λέει ο Τσούντοβ, ο ρυθμός της θνησιμότητας πέραν του φυσιολογικού έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αυτή είναι μια πληροφορία που πολλοί γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αλλά αυτό τεκμηριώθηκε από ένα συνονθύλευμα δεδομένων από εδώ και από εκεί – όχι αρκετά μεγάλο για να πείσει κάποιους, με άλλα λόγια, αλλά στην πραγματικότητα λαμβάνει χώρα μια μαζική μείωση πληθυσμού.

Λοιπόν, ο Τσούντοβ το επισημάνει αυτό πραγματοποιώντας μια εκτενή ανάλυση πολλών συνόλων δεδομένων για να αποδείξει επιστημονικά ότι οι εμβολιασμοί κορωνοϊός σκοτώνουν πάρα πολλούς ανθρώπους, παρόλο που χαρακτηρίζονται ως η «θεραπεία» για τα κινέζικα μικρόβια. (Σχετικό: Όσο περισσότερα εμβόλια κάνει ένα άτομο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές του να πεθάνει.)

«Πολλές χώρες αντιμετωπίζουν υπερβολική θνησιμότητα», γράφει ο Τσούντοβ. «Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η υπερβολική θνησιμότητα σχετίζεται με το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊός… Διάφορες χώρες έχουν πολύ διαφορετικά ΠΟΣΟΣΤΑ εμβολιασμού κατά του κορωνοϊός μεταξύ των πληθυσμών τους – και υπάρχουν διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για την θνησιμότητα».

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πληθυσμός χωρίζεται σε πεμπτημάδες στέρησης με διαφορετικά επίπεδα εμβολιασμού, ενώ παρατηρείται υπερβολική θνησιμότητα… Ανέλυσα την υπερβολική θνησιμότητα ανά χώρα καθώς και την υπερβολική θνησιμότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά πεμπτημόριο στέρησης». Η λειτουργία Γουάρπ Σπιντ (Ταχύτητα Φωτός ή Warp Speed) ​​οδήγησε σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ πέραν του φυσικού θνησιμότητα, όχι λιγότερη.

Ο Τσούντοβ επισημαίνει δύο διαφορετικά άρθρα, το ένα που δείχνει υπερβολική θνησιμότητα ανά χώρα και το άλλο που την δείχνει χρησιμοποιώντας το πεμπτημόριο στέρησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Παραδόξως, οι αναλύσεις και των δύο αυτών τελείως διαφορετικών συνόλων δεδομένων, παράγουν τα ίδια αποτελέσματα. Αν σας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη μαθηματική μεθοδολογία που χρησιμοποιούσε ο Τσούντοβ στη σελίδα του Σάμπτρακ (Substack).

Ένα από τα πράγματα που αποκάλυψε ο Τσούντοβ είναι ένα «φαινόμενο έλξης προς τα εμπρός» στην τομή Υ του διαγράμματος γραμμικής παλινδρόμησής του. Εν ολίγοις, το φαινόμενο έλξης προς τα εμπρός δείχνει ότι εάν τα λεγόμενα «εμβόλια» ήταν πραγματικά αποτελεσματικά στην καταστολή της πανδημίας, τότε θα υπήρχε αρνητική υπερβολική θνησιμότητα μετά την απελευθέρωσή τους. Στην πραγματικότητα συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

«Μια θλιβερή έκβαση των δύο πρώτων ετών της πανδημίας του κορωνοϊός είναι ότι ο κορωνοϊός σκότωσε άτομα με «συννοσηρότητες», δηλαδή τους πολύ ηλικιωμένους και αυτούς που έχουν άλλα νοσήματα και ούτω καθεξής», εξηγεί ο Τσούντοβ. «Αν δεν είχε συμβεί η πανδημία, η θνησιμότητα θα ήταν η ίδια κάθε χρόνο. Ωστόσο, ο κορωνοϊός προκάλεσε τον ατυχή πρόωρο θάνατο ανθρώπων που ήταν πιθανό να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια».

«Επομένως, εάν η πανδημία σταματούσε και τα εμβόλια δεν επηρέαζαν την θνησιμότητα, θα περιμέναμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ υπερβολική θνησιμότητα – απλώς και μόνο επειδή οι άνθρωποι που ήταν πιθανό να πεθάνουν το 2022 πέθαναν ήδη το 2020. Η αρνητική τομή Υ δείχνει αυτό το αποτέλεσμα έλξης προς τα εμπρός, που συζητήθηκε στο λεπτομέρεια από τον Ηθικό Σκεπτικό (Ethical Skeptic)».

Αν και ομολογουμένως είναι «εξαιρετικά εικασιακό», η τελευταία μελέτη του Τσούντοβ χρησιμεύει ως πραγματική τροφή για σκέψη – ειδικά επειδή βασίζεται σε δύο εντελώς διαφορετικά και άσχετα σύνολα δεδομένων που όμως τον οδήγησαν στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα.

Μια αύξηση 40% στη θνησιμότητα είναι κάθε άλλο παρά μικρή, προειδοποιεί ο Τσούντοβ, αναφερόμενος σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και εταιρικά μέσα ενημέρωσης που συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι από εμβόλια κορωνοϊού είναι «σπάνιοι».

Λάβετε υπόψη ότι, σε αυτό το πλαίσιο, μια αύξηση της θνησιμότητας κατά 40% σημαίνει ότι ένα «πλήρως εμβολιασμένο» άτομο θα ζήσει πλέον για πολύ λιγότερο χρόνο από ό,τι διαφορετικά, δηλαδή αν δεν είχε κάνει τα εμβόλια κορωνοϊού.

«Για παράδειγμα, ένας 40χρονος αναμενόταν να ζήσει μέχρι τα 80 περίπου», εξηγεί ο Τσούντοβ. «Αν η θνησιμότητα αυξηθεί κατά 40%, ο ίδιος 40χρονος θα αναμένεται να ζήσει μόνο μέχρι τα 64. Αυτή δεν είναι μια ακριβής εκτίμηση – σκοπός του είναι να δείξει μόνο ότι η υπερβολική θνησιμότητα είναι ένα σοβαρό ζήτημα».

Πηγή: Natural News

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

 

 

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Και στο όλο ζήτημα, ταυτόχρονα με το 40% είναι ότι ό χρόνος τρέχει
    Το ζήτημα τώρα είναι τα φυσικά φαινόμενα,
    Το ζήτημα τώρα είναι τά ανθρώπινα φαινόμενα,
    Και οι Γέφυρες Πέφτουν,,,

    • Οι ξαφνικίτιδες θα αυξηθούν γιατί τώρα βλέπουμε τους θανάτους. Όταν όμως οι καρκίνοι γίνουν 4ου σταδίου και οι άνθρωποι με χαλασμένο ανοσοποιητικό “αρρωστήσουν” από μια γρίπη ή κάτι άλλο… τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα πιο γρήγορα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*