ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Γελάς; Ντροπή σου φασίστα

· Chris_

Ένα άρθρο που η ίδια η σελίδα που το ανάρτησε μετά την κατακραυγή των αναγνωστών για τα όσα παράλογα η αρθρογράφος κατέθεσε εκεί, έπρεπε να λογοκριθεί. Ο λόγος ήταν ότι το εν λόγω άρθρο με τίτλο «Γέλιο: το νέο σύμβολο της ακροδεξιάς» έγινε viral (ταχύτατη ιντερνετική αναμετάδοση) με τη κακή έννοια. Τα κλικ και οι αναμεταδόσεις δεν σταματούσαν αλλά γινόντουσαν για τους λάθος λόγους.

H “Lucy Brown” κατάφερε να τρόλαρει το πολιτικά ορθό αλλά και αριστερό Medium.com στο να αναρτήσει ένα άρθρο της στο οποίο καταφαίρονταν εναντίον της ακροδεξιάς λέγοντας ότι το χιούμορ είναι το νέο τους όπλο. Απαριθμούσε πάμπολλες ιντερνετικές προσωπικότητες από κεντροδεξιά και πέρα αλλά έφτανε ακόμα και σε δεκατετράχρονες youtuber και εν τέλει κατέληγε στο «ήρθε ο καιρός να παραδεχθούμε ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε πραγματικά εναντίον της ακροδεξιά είναι τους σκοτώσουμε όλους». Προσθέτοντας, «τότε και μόνο τότε, θα απελευθερωθούμε από το μίσος τους.»

Η ανάρτηση στο Medium εμείνε αρκετά ώστε να προλάβει να γίνει virar, να σωθούν αντίγραφα και εν τέλει να το ρίξουν για να σταματήσει το δούλεμα. Στο tweeter της Lucy είναι καρφιτσωμένο ως τρόπαιο το αντίγραφο του άρθρου της στη Wayback Machine.

https://www.youtube.com/watch?v=5XTUGpoV2Jw

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος λοιπόν δεν συμφωνεί με τα 185 φύλα ΛΟΑΤΚΙ και τα ανοιχτά σύνορα στο παγκόσμιο διαδίκτυο και τα κριτικάρει με χιούμορ, είναι ακροδεξιός και πρέπει να πεθάνει.

Το αντίγραφο του ξεκαρδιστικού άρθρου

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Tech

HELIX: Το νέο σύστημα της Secret Service ενώνει κάμερες, αναγνώριση προσώπου και πινακίδες σε μία οθόνη

Tech

Οι «ανιχνευτές κατασκοπείας» απέτυχαν να βρουν το 59% των κρυφών συσκευών – Η αγορά των καμερών που μοιάζουν με φορτιστές και ρολόγια

ΔΙΕΘΝΗ

ΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ; Η «αίθουσα χορού» έκρυβε από κάτω στρατιωτικό συγκρότημα και καταφύγιο

Μία απάντηση στο “Γελάς; Ντροπή σου φασίστα”

  1. είναι οι τα ίδια “μυαλά” που θελουνε με την καθολικη λαθροεισβολη και αντικατάσταση των μιαρών λευκών με την αφροασια αλλά και με την απατη του γκλομπαλ γουορμινγκ και ρίχνουν αβέρτα τα αλουμίνια και τα βάρια…. ειναι τραγικο… ενα μεγάλο ποσοστό των ηπαπαρεων και γενικά των αγγλοσαξονων χρειάζονται επείγοντος ηλεκτροσόκ και εάν δεν πιάσει μετά ευθανασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά