08:41 - 23/05/2019

Γελάς; Ντροπή σου φασίστα

Ένα άρθρο που η ίδια η σελίδα που το ανάρτησε μετά την κατακραυγή των αναγνωστών για τα όσα παράλογα η αρθρογράφος κατέθεσε εκεί, έπρεπε να λογοκριθεί. Ο λόγος ήταν ότι το εν λόγω άρθρο με τίτλο «Γέλιο: το νέο σύμβολο της ακροδεξιάς» έγινε viral (ταχύτατη ιντερνετική αναμετάδοση) με τη κακή έννοια. Τα κλικ και οι αναμεταδόσεις δεν σταματούσαν αλλά γινόντουσαν για τους λάθος λόγους.

H “Lucy Brown” κατάφερε να τρόλαρει το πολιτικά ορθό αλλά και αριστερό Medium.com στο να αναρτήσει ένα άρθρο της στο οποίο καταφαίρονταν εναντίον της ακροδεξιάς λέγοντας ότι το χιούμορ είναι το νέο τους όπλο. Απαριθμούσε πάμπολλες ιντερνετικές προσωπικότητες από κεντροδεξιά και πέρα αλλά έφτανε ακόμα και σε δεκατετράχρονες youtuber και εν τέλει κατέληγε στο «ήρθε ο καιρός να παραδεχθούμε ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε πραγματικά εναντίον της ακροδεξιά είναι τους σκοτώσουμε όλους». Προσθέτοντας, «τότε και μόνο τότε, θα απελευθερωθούμε από το μίσος τους.»

Η ανάρτηση στο Medium εμείνε αρκετά ώστε να προλάβει να γίνει virar, να σωθούν αντίγραφα και εν τέλει να το ρίξουν για να σταματήσει το δούλεμα. Στο tweeter της Lucy είναι καρφιτσωμένο ως τρόπαιο το αντίγραφο του άρθρου της στη Wayback Machine.

Όποιος λοιπόν δεν συμφωνεί με τα 185 φύλα ΛΟΑΤΚΙ και τα ανοιχτά σύνορα στο παγκόσμιο διαδίκτυο και τα κριτικάρει με χιούμορ, είναι ακροδεξιός και πρέπει να πεθάνει.

Το αντίγραφο του ξεκαρδιστικού άρθρου

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/23/2019 @ 1:52 ΜΜ

    είναι οι τα ίδια “μυαλά” που θελουνε με την καθολικη λαθροεισβολη και αντικατάσταση των μιαρών λευκών με την αφροασια αλλά και με την απατη του γκλομπαλ γουορμινγκ και ρίχνουν αβέρτα τα αλουμίνια και τα βάρια…. ειναι τραγικο… ενα μεγάλο ποσοστό των ηπαπαρεων και γενικά των αγγλοσαξονων χρειάζονται επείγοντος ηλεκτροσόκ και εάν δεν πιάσει μετά ευθανασία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh