ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας

· Κατοχικά Νέα

Νέοι και νέες από την Γενιά της Ταυτότητας (Génération Identitaire)  αποφάσισαν να μοιράσουν ζεστή σούπα και κουβέρτες στους Γάλλους που ζουν στους δρόμους!

ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας - Εικόνα1 ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας - Εικόνα2
Στους ανθρώπους για τους οποίους το κράτος αδιαφορεί και τους οποίους τα media ποτέ δεν προβάλουν. Δεν είναι βλέπετε «μετανάστες» να αξίζουν περισσότερο.

Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένης στην Βραδιά “Generation Solidaire” (Γενιά της Αλληλεγγύης). Θα μαζευτούν ρούχα, τρόφιμα κ.α. που θα δοθούν στους άστεγους Γάλλους! 
ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας - Εικόνα3
Το 2012, ο “Bernard,” ένας Γάλλος άστεγος, πέθαινε από το κρύο στους δρόμους του Παρισιού. Ήταν ένας πρώην λεγεωνάριος, που εγκαταλείφθηκε από το σοσιαλιστικό κράτος. Θορυβημένοι από αυτή την τραγωδία, οι ακτιβιστές της Generation Identitaire ξεκίνησαν σε όλη τη Γαλλία την πρώτη εκστρατεία Γενιάς της Αλληλεγγύης: Ζεστά γεύματα, καφές, ρούχα, κάποια άνεση, ώστε να βελτιωθεί κάπως η ζωή αυτών των Γάλλος που ζουν στους δρόμους.
Οι εκστρατείες “Generation Solidaire” επαναλήφθηκαν το 2013, το 2014 και το 2015.
ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας - Εικόνα4 Η κατάσταση πλέον έχει επιδεινωθεί με την άφιξη των παράνομων μεταναστών στη Γαλλία, και τη διασπορά των ατόμων του Καλαί σε ολόκληρη την επικράτεια. Κτίρια εκκενώθηκαν για να φιλοξενήσουν τους παράνομους μετανάστες, ενώ οι διαδοχικές κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για τους γηγενείς Γάλλους: μόνο οι αλλοδαποί έχουν δικαιώματα!
ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας - Εικόνα5 Η Γενιά της Αλληλεγγύης είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ σε αυτούς τους Γάλλους στους δρόμους, θύματα της «προτίμησης στον ξένο» που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Όλο το χειμώνα, θα παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε εκείνους που οι σοσιαλιστές έχουν αφήσει να πεθάνουν στο δρόμο, καθώς είναι πολύ απασχολημένοι στο να περιθάλπουν παράνομους μετανάστες.
https://www.generation-identitaire.com/ https://www.facebook.com/GenerationIdentitaire/?ref=page_internal https://twitter.com/G_IDENTITAIRE
ΚΟ
kokkinosouranos

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο νυχτερινός ουρανός – συμβολική φωτογραφία, όχι ο δίσκος της ΝέμπραFEATURED

Ο δίσκος της Νέμπρα: Πριν από 3.600 χρόνια κάποιοι αποτύπωσαν τον ουρανό σε χαλκό και χρυσό – Τι γνώριζαν για τον χρόνο;

Αρχαία Ινδία – συμβολική φωτογραφία, όχι η στήλη του ΔελχίFEATURED

Η σιδερένια στήλη του Δελχί: Πώς οι αρχαίοι κατάφεραν να φτιάξουν μέταλλο που αντιστέκεται στη σκουριά 1.600 χρόνια;

Ελικόπτερο – φωτογραφία αρχείου δεν απεικονίζει το συγκεκριμένο περιστατικόFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σαουδική Αραβία: Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στα σύνορα με την Υεμένη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *