Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:23 - 18/02/2022

Φρικιαστικό! Ελαστικοί και σκουληκόμορφοι θρόμβοι εμφανίζονται σε πτώματα εμβολιασμένων!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Oι πιστοποιημένοι διευθυντές κηδειών και ταριχευτές έρχονται να διηγηθούν ιστορίες τρόμου με εμβολιασμένα σώματα με φλέβες και αρτηρίες φραγμένες με παράξενους, ελαστικούς, σκουληκόμορφους θρόμβους.

Ο Richard Hirschman, ένας διευθυντής κηδειών και ταριχευτής από την Αλαμπάμα, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα, δήλωσε σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο μέχρι περίπου τα μέσα του 2021, αφού άρχισαν οι μαζικές ενέσεις των πειραματικών εμβολίων COVID. Λέει ότι οι συνάδελφοί του στον τομέα αυτό βλέπουν το ίδιο πράγμα, και οι αριθμοί αυξάνονται.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Hirschman είπε στον Steve Kirsch, τον εκτελεστικό διευθυντή του Ερευνητικού Κέντρου Εμβολίων, ότι τον Ιανουάριο του 2022, 37 από τα 57 σώματα (65%) είχαν αυτούς τους ύποπτους θρόμβους.

Πριν από τα εμβόλια, ο Hirschman είπε ότι παρατηρήθηκαν θρόμβοι αίματος σε ασθενείς που πέθαναν από COVID, αλλά φαίνεται ότι ήταν πιο τυπικοί και όχι στους ανησυχητικούς αριθμούς που βλέπει τώρα.

Από τη στιγμή που ο Hirschman δημοσιοποίησε τις πληροφορίες του, ο Cary D. Watkins, ένας συνάδελφος από την Αλαμπάμα με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας ως υπεύθυνος κηδειών και ταριχευτής, εμφανίστηκε για να επιβεβαιώσει την ιστορία του, και η Anna Foster, ταριχευτής από το Μιζούρι με 11 χρόνια εμπειρίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι το 93% των τελευταίων 30 περιπτώσεων της πέθαναν λόγω ασυνήθιστων θρόμβων που γέμισαν πλήρως τα αγγειακά τους συστήματα.

Ο υπεύθυνος κηδειών John O’Looney από το Milton Keynes της Αγγλίας, ξεσπά επίσης για την ανησυχητική αύξηση του αριθμού των θανάτων από θρόμβωση. Ο O’Looney δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν πρόκειται απλώς για “μια αύξηση δύο ή τριών φορές – πρόκειται για μια αύξηση περίπου 500 ή 600 τοις εκατό” και ότι εννέα στις δέκα από αυτές τις περιπτώσεις ήταν εμβολιασμένες.

“Μου τηλεφωνούν γιατροί και αστυνομικοί, νοσηλευτές, και όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Είναι ένα απόλυτο ψέμα. Στα μέσα ενημέρωσης μας, λένε ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από μη εμβολιασμένους. Αυτό είναι μια ολοκληρωτική κατασκευή. Είναι το αντίθετο. Εννέα στους δέκα ασθενείς εκεί μέσα, γεμάτοι θρόμβους αίματος, είναι οι εμβολιασμένοι. Το έχω ακούσει αυτό από τόσους πολλούς επαγγελματίες που έχω χάσει το μέτρημα. Οπότε, είτε επιλέξετε να το πιστέψετε είτε όχι, αυτό δεν το κάνει χειρότερο. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα άλογο στο νερό, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε να πιει”, δήλωσε ο O’Looney σε συνέντευξή του στα τέλη του περασμένου μήνα.
Ο Hirschman δήλωσε στον Daniel Horowitz του Blaze στο podcast του Conservative Review την Τετάρτη, ότι δίσταζε να βγει μπροστά, επειδή κάθε πληροφορία που αμφισβητεί την αφήγηση της κυβέρνησης υπέρ των εμβολίων χλευάζεται και γελοιοποιείται και η φήμη του θα μπορούσε να υποφέρει.

Αλλά όπως τόνισε ο Kirsch, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτό που συμβαίνει.

“Λίγο πολύ πρέπει να πρόκειται για ένα νέο ενέσιμο προϊόν, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021, το οποίο οδηγεί σε θρόμβους στο αίμα και χορηγείται με ένεση σε πολύ περισσότερο από το 50% του πληθυσμού. Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση: τα εμβόλια COVID”, έγραψε στο Substack του.

Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων επιβιώνει από τις ενέσεις, το ερώτημα αν ένα εμβολιασμένο άτομο πεθαίνει ή όχι είναι πιθανότατα ένας συνδυασμός του πόσο καλά “προσλαμβάνει και αναπαράγει το mRNA, πόσο επικίνδυνη είναι η παρτίδα και άλλων παραγόντων”, έγραψε ο Kirsch.

Εξήγησε γιατί οι πληροφορίες του Hirschman είναι “εκρηκτικές”.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το πραγματικό ποσοστό θανάτων που προκαλούνται από εμβόλια είναι το 40 τοις εκατό όλων των θανάτων (το οποίο είναι μικρότερο από το ποσοστό 65 τοις εκατό που βλέπει ο Hirschman).

Το CDC λέει ότι περίπου 65.000 άνθρωποι πεθαίνουν την εβδομάδα. Αυτό θα σήμαινε λοιπόν ότι 26.000 άνθρωποι την εβδομάδα σκοτώνονται από το εμβόλιο. Άρχισε να παρατηρεί αυτούς τους θανάτους τον Μάιο (θα μπορούσαν να έχουν αρχίσει νωρίτερα), οπότε ας πούμε ότι συνέβησαν μόνο τους τελευταίους 6 μήνες για να είμαστε συντηρητικοί.

26 εβδομάδες *26.000 θάνατοι/εβδομάδα=676.000 θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Ο Hirschman είπε στον Horowitz ότι έχει συζητήσει το φαινόμενο με 15 συναδέλφους του, και όλοι τους έχουν δει τα ίδια πράγματα με αυτόν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν δημόσια.

Ο Hirschman, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά συνέντευξη από την Dr. Jane Ruby στα τέλη Ιανουαρίου, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τους παράξενους ινώδεις θρόμβους που εξήχθησαν από ανθρώπους που φέρονται να πέθαναν από καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και ανευρύσματα.

Σε πολλές περιπτώσεις, λέει ο Hirschman, οι φρικιαστικά μεγάλοι θρόμβοι αρχίζουν να φαίνονται αρκετά τυπικοί στο ένα άκρο και στη συνέχεια γίνονται λευκοί, ινώδεις και σκουληκόμορφοι. Το παρακάτω δείγμα, το οποίο διχάζεται προς το τέλος, φέρεται να ελήφθη από την περιοχή της βουβωνικής χώρας ενός ατόμου και είχε σχεδόν το μήκος του ποδιού του.

Ο Hirschman ξέπλυνε τα λευκά, ινώδη τμήματα των θρόμβων από ένα άτομο και έβαλε τα υλικά που έμοιαζαν με σκουλήκια σε ένα μπολ.
“Αυτό το λευκό, ινώδες υλικό δεν είναι φυσιολογικό”, είπε ο Hirschman στον Dr. Ruby. “Συνήθως ένας θρόμβος αίματος είναι λείος -είναι αίμα που έχει πήξει- αλλά αν τον πιέσετε, ή τον αγγίξετε, ή προσπαθήσετε να τον μαζέψετε, γενικά διαλύεται”, εξήγησε. “Αλλά αυτό το λευκό, ινώδες υλικό είναι αρκετά ισχυρό. Δεν είναι καθόλου αδύναμο. Μπορείτε να το χειριστείτε, είναι πολύ εύπλαστο, δεν είναι σκληρό – δεν είναι φυσιολογικό”, επέμεινε ο ταριχευτής. “Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να ζήσει με αυτό μέσα του”.

Ο Hirschman είπε ότι έχει δει τους ανώμαλους θρόμβους αίματος κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους, αλλά επισήμανε ότι οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να αποτεφρώνονται στις μέρες μας, οπότε δεν βλέπει αυτές τις περιπτώσεις.

Σημείωσε επίσης ότι έχει δει τους περίεργους θρόμβους μόνο σε μία περίπτωση μη εμβολιασμένου ατόμου – σε ένα άτομο που είχε λάβει μετάγγιση αίματος – οι συνέπειες της οποίας είναι τρομακτικές.

Ακολουθούν διάφορα βίντεο με τον Hirschman να λέει την ιστορία του σε πολλές συνεντεύξεις τις τελευταίες εβδομάδες, ξεκινώντας από τις συνεντεύξεις βόμβα του Dr. Ruby.

Τον περασμένο μήνα, ένας διευθύνων σύμβουλος ασφαλιστικής εταιρείας με έδρα την Ινδιανάπολη ανακοίνωσε ότι το ποσοστό θανάτου μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας στην πολιτεία είχε αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με τα προ της πανδημίας επίπεδα, παρέχοντας περαιτέρω στοιχεία ότι οι εντολές για τα εμβόλια αρρωσταίνουν τους ανθρώπους.

Ο δικηγόρος Thomas Renz, μέλος της νομικής ομάδας των America’s Frontline Doctors, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από μερικές εβδομάδες ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγνοεί αρκετές ανησυχητικές ενδείξεις για την ασφάλεια των εμβολίων μεταξύ των εμβολιασμένων μελών του στρατού. Ο Renz αποκάλυψε ότι τα δεδομένα του Υπουργείου Άμυνας έδειξαν μαζικές αυξήσεις σε καρκίνο, αποβολές, πνευμονικές εμβολές, παράλυση Bell και νευρολογικές βλάβες μετά τον εμβολιασμό. Οι πληροφορίες δόθηκαν από τρεις στρατιωτικούς γιατρούς που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα εμβολιασμού.

Αργότερα το Politifact έκρινε ότι η έκθεση ήταν “ψευδής”, αφού το Υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε ότι υπήρξε “δυσλειτουργία στη βάση δεδομένων”.

Ο Peter Graves, εκπρόσωπος του Τμήματος Επιτήρησης των Ενόπλων Δυνάμεων (DMED) της Υπηρεσίας Αμυντικής Υγείας, δήλωσε στο Politifact ότι τα δεδομένα για το 2021 είναι σωστά, αλλά για κάποιο λόγο, τα δεδομένα για τα πέντε προηγούμενα χρόνια ήταν ανακριβή.

Είπε ότι το τμήμα εξέτασε τα δεδομένα στο DMED “και διαπίστωσε ότι τα δεδομένα ήταν ανακριβή για τα έτη 2016-2020”.

Ο Ντάνιελ Χόροβιτς βρήκε την εξήγηση λιγότερο από πειστική. “Ένα σύστημα που είχε σχεδιαστεί για να παρακολουθείται καθημερινά από τους υπαλλήλους της DHA για πέντε συνεχόμενα χρόνια … ήταν εντελώς κατεστραμμένο”, σημείωσε στο podcast του. “Για πέντε συνεχόμενα χρόνια ήταν διεφθαρμένο και στη συνέχεια, ξεκινώντας από το 2021, διορθώθηκε από μόνο του και δεν το γνώριζαν μέχρι που το ανέφερε ο Thomas Renz”.

Πηγή: amgreatness.com

theflagreport.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ονειρευτης 02/19/2022 @ 6:23 ΠΜ

    ..επιχειρηση μεταλαξη το φαινομενο με τα σκουληκια πρεπει να ειναι αρχη μεταλαξης απο μεσα προς τα εξω το αιμα εχι μετατραπει σε κατι σαρκωδες η αχρηστη καταραμενη σπορα η εδωσε λαθος συνθεση η εκαναν λαθος στο εργαστηριο η τελικα το ανθρωπινο σωμα δεν επιδεχεται τροποποιησεις..καποιοι ηθελαν να τους μοιασουμε προσπαθοντας να μας μεταλαξουν αλλα απετυχαν τωρα σφυριζουν ληξη της επιχειρησης μεταλαξη αλλα η ζημια εχει γινει σε βαθος χρονου θα πεθαινουν ανθρωποι συνεχως απο τις παρενερργειες

  2. ονειρευτης 02/19/2022 @ 7:11 ΜΜ

    επιπλεον ο πειραματικος χαρακτηρας των εμβολιασμων[εχουμε ακουσει οτι ολα τα εμβολια δεν ειναι τα ιδια …ενω θα επρεπε αφου ειναι για προστασια…αλλα υπαρχουν και πλασεμπο!!!] σε περιοδο χρησης των εμβολιων καταδεικνυει το σχεδιο των εμπνευστων των εν λογω σκευασματων που δεν ειναι αλλος απο την προσπαθεια μεσω χρησης των σκευασματων τους να ανακαληψουν μια φορμουλα [το σκευασμα αυτο απετυχε]ωστε να μεταμορφωσουν/μεταλαξουν τον ανθρωπο σε κατι αλλο…τι??? η απαντηση θελει αχαληνωτη φαντασια..

  3. ονειρευτης 02/19/2022 @ 7:21 ΜΜ

    στην προσπαθεια να ανακαλυψουν την ιδανικη φορμουλα δεν θα σταματησουν να δημιουργουν ψευδοπανδημοιους ωστε ο κοσμακης να εμβολιαζεται [τωρα που τον εκπαιδευσαν] αναγκαστικα [ενσταλαξη απο φοβο]γιαυτο και ο μπιλ ο πορτες [της κολασσης] ειπε στο προσφατο ευρωπαικο συνεδριο [δεν θυμαμαι τι αφορουσε] οτι θα ερθουν κι αλλες πανδημιες χειροτερες και γραφει λεει βιβλιο πως θα προστατευτουμε καλητερα απο αυτην [α λα σβαμπ και great resset]ολοι οι μπατλερς των αλοφυλον εγιναν συνγραφεις και καθοδηγητες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*