ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Φρίκη στις ΗΠΑ: Η στιγμή που νεαρός κτυπά αλύπητα με μπαστούνι του μπέιζμπολ τον πατέρα του και τον σκοτώνει!

· Κατοχικά Νέα

Βίντεο από κάμερα σώματος αστυνομικού και από περιπολικό δόθηκαν στη δημοσιότητα, καταγράφοντας τη στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης ενός 38χρονου με μπαστούνι του μπέιζμπολ στον πατέρα του.

Σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Γενικού Επιθεωρητή της πολιτείας, ο αστυνομικός που πυροβόλησε ήταν ο Άντονι Οφιαέλι. Ο 38χρονος που δέχθηκε τα πυρά ταυτοποιήθηκε ως Ρόμπερτ Τζένκινς Γ΄, ενώ θύμα της επίθεσης ήταν ο 69χρονος πατέρας του, Ρόμπερτ Τζένκινς Τζούνιορ.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής, έξω από το σπίτι της οικογένειας, σε κατοικημένη περιοχή της πόλης. Περίοικοι κάλεσαν τις Αρχές, αναφέροντας ότι βρισκόταν σε εξέλιξη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ότι ο δράστης κρατούσε όπλο.

Ο αστυνομικός Οφιαέλι ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο. Όπως περιγράφεται στην έκθεση, αντίκρισε τον 38χρονο να χτυπά επανειλημμένα με μπαστούνι στο κεφάλι έναν άνδρα που βρισκόταν πεσμένος και ακίνητος στο γρασίδι μπροστά από την κατοικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αστυνομικός φέρεται να του ζήτησε τέσσερις φορές να αφήσει το αντικείμενο, όμως ο Τζένκινς δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την επίθεση. Τότε ο Οφιαέλι άνοιξε πυρ εναντίον του.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται ο αστυνομικός να βγαίνει από το περιπολικό με το όπλο προτεταμένο και να καλεί τον 38χρονο να αφήσει το μπαστούνι. Ο άνδρας αρχικά φαίνεται να στρέφεται προς τον αστυνομικό και να σηκώνει τα χέρια του, όμως στη συνέχεια συνεχίζει την επίθεση.

Σύμφωνα με την καταγραφή, οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν περίπου 14 δευτερόλεπτα μετά την άφιξη του αστυνομικού στο σημείο. Ο Οφιαέλι φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον 18 φορές, με αρκετές από τις βολές να μην βρίσκουν τον στόχο. Ο 38χρονος τελικά άφησε το μπαστούνι και κατέρρευσε.

Ο 69χρονος πατέρας του διαπιστώθηκε νεκρός στο σημείο, ενώ ο Ρόμπερτ Τζένκινς Γ΄ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χάρτφορντ, όπου υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα το ίδιο βράδυ.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 38χρονος πέθανε από πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς στον κορμό, με τον θάνατό του να χαρακτηρίζεται ως ανθρωποκτονία. Ο πατέρας του κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από αμβλύ αντικείμενο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διοικητική άδεια, διαδικασία που ακολουθείται συχνά στις Ηνωμένες Πολιτείες σε περιστατικά χρήσης όπλου από αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: www.pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πετρελαιοφόρα και εμπορικά πλοία στη θάλασσα - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Sohan Rayguru / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ αλλάζουν την παγκόσμια αγορά

Κάλπη εκλογών στη Γερμανία - εικόνα αρχείου, Mika Baumeister / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ιστορική νίκη της AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ – Πολιτικός σεισμός στην καρδιά της Ευρώπης

Διυλιστήριο πετρελαίου - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Maksym Kaharlytskyi / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τους κανόνες της αγοράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά