19:10 - 24/05/2021

ΦΡΙΚΗ: 47χρονης θ΄ακρωτηριαστεί το πόδι μετά τον εμβολιασμό!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Στις 17 Μαΐου, η Isabelle έγραψε την ηλικία της στο δέρμα του ποδιού της που πρόκειται ν΄ακρωτηριαστεί.

Μαθαίνουμε ότι είναι μόνο 47 ετών.Την ανάρτηση τη συνοδεύει με το δραματικό μήνυμα:”σήμερα ακρωτιαρισμός του αριστερού μου ποδιού.”

Και πρόκειται να ακρωτηριαστεί το αριστερό της πόδι. Η ζωή της Isabelle ανατράπηκε λόγω του εμβολίου για Covid.

Η Isabelle εμβολιάστηκε στις 24 Απριλίου. Πολύ περήφανη που είχε πρόσβαση στο εμβόλιο, δημοσίευσε στο Facebook τα σχετικά με ένα πλατύ χαμόγελο και οι συγγενείς της να τη συγχαίρουν! Στις 8 Μαΐου, η Isabelle δημοσίευσε μια φωτογραφία χωρίς σχόλιο …

τα παιδιά της έγραψαν μια μικρή σημείωση αγάπης, δημοσιεύτηκε στον τοίχο. Η Isabelle βρίσκεται στο νοσοκομείο και εξακολουθεί να γράφει στο Facebook ότι αυτές είναι «οι παρενέργειες του εμβολίου.» Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το εμβόλιο. Αλλά οι συγγενείς του φαίνονται έκπληκτοι και πάνω απ ‘όλα αηδιασμένοι “H αιτία είναι το εμβόλιο πες μου ότι δεν είναι αλήθεια, σκατά”. της γράφει σε σχόλιο μια συγγενής της..Τους ενημερώνει ότι ” είναι οι δευτερογενείς συνέπειες από το εμβόλιο του covid19”

Η χαρά του εμβολιασμού ήταν τόσο μεγάλη, τι απογοήτευση!

400.000 παρενέργειες επίσημα καταγεγραμμένες από τα εμβόλια μόνο στην Ευρώπη. 12.000 νεκροί μετά τον εμβολιασμό στην Ευρώπη που αναφέρθηκαν..

Ο Καθηγητής Ιατρικής Christian PERRONNE είχε προειδοποιήσει :”ποιό είναι το συμφέρον για ένα γενικευμένο εμβολιασμό κατά μιας ασθένειας της οποίας η θνησιμότητά είναι περί το 0,05 % . Καμιά”

dimpenews.com

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Οδοιπόρος μονοσανδαλος 05/24/2021 @ 9:28 ΜΜ

    Isabelle
    Is all bee
    I ll sabee
    47/74

  2. 😱😱😱😱😱😱😱😱🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*