Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:54 - 22/08/2023

FOX News: Ο Biden απαιτεί από τους Αμερικανούς να κάνουν νέα εμβόλια COVID για τις μεταλλάξεις!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όπως έγκαιρα σας έχει ενημερώσει το Κουρδιστό Πορτοκάλι η κυβέρνηση Biden και ο ίδιος προσωπικά ετοιμάζει νέα επιθετική εκστρατεία εμβολιασμού με την ίδια πειθώ που ο πρώην υπ. Υγείας και σήμερα Κλιματικής Κρίσης της Ελλάδας Βασίλης Κικίλιας απαγορεύει την πρόσβαση των πολιτών στους ορεινούς όγκους για τον κίνδυνο πυρκαγιάς ενώ είναι γνωστό ότι οι επιτελικές πυρκαγιές ειδικά αυτού του καλοκαιριού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης είναι προιόν της Ατζέντας 2030 ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού μέσα από μία διαδικασία διαρκών κρίσεων με κυρίαρχο το δόγμα του σοκ και του τρόμου.

By Alex DeLarge

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Έτσι παρά τους χιλιάδες νεκρούς από τα εμβόλια COVID-19 o Πρόεδρος Biden και οι ηγέτες της δύσης που υλοποιούν την ίδια ατζέντα ετοιμάζουν νέα εκστρατεία πίεσης στους πολίτες να λάβουν ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID-19 τους επόμενους μήνες- ώστε να εξαλείψουν τις όποιες πιθανότητες να μην οδηγηθούν στην αιωνιότητα με τα τρυπήματα που έχουν ήδη λάβει.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανέφεραν αύξηση (!) των μολύνσεων από τον COVID-19 σε όλες τις ΗΠΑ, αν και παραμένει πολύ κάτω από τα επίπεδα που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η κυβέρνηση Biden σχεδιάζει να παροτρύνει τους Αμερικανούς να κάνουν ενισχυτικές βολές αυτό το φθινόπωρο, είπε ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης στον Edward Lawrence του FOX Business.

«Θα ενθαρρύνουμε όλους τους Αμερικανούς να λάβουν αυτά τα ενισχυτικά εκτός από τα εμβόλια γρίπης και τα εμβόλια RSV», είπε ο αξιωματούχος.

Η είδηση ​​έρχεται λίγες μέρες αφότου το CDC και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αποκάλυψαν ότι παρακολουθούν μια άλλη παραλλαγή του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Η παραλλαγή που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, που αναφέρεται ως BA.2.86, έχει χαρακτηριστεί ως «παραλλαγή υπό παρακολούθηση» από τον ΠΟΥ «λόγω του μεγάλου αριθμού μεταλλάξεων που φέρει».

“Σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να ανιχνεύσουμε και να ανταποκριθούμε σε αλλαγές στον ιό COVID-19. Οι επιστήμονες εργάζονται τώρα για να κατανοήσουν περισσότερα σχετικά με τη νέα γενεαλογία σε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.” ανέφερε η εκπρόσωπος του CDC Kathleen Conley στο CBS News την περασμένη εβδομάδα.

Η παραλλαγή είναι μία από τις δεκάδες που παρακολουθούνται από τις εθνικές υπηρεσίες υγείας μετά την πανδημία COVID-19.

Περιέργως ουδείς αξιωματούχος της κυβέρνησης Biden και ουδεμίας δυτικής κυβέρνησης δεν έχει βγάλει τσιμουδιά ούτε σχόλιο για τον απροκάλυπτα εργαστηριακό ιό COVID-19 τον οποίο ο επιφανής καθηγητής Jeffrey Sachs χαρακτήρισε όχι απλά εργαστηριακό ιό αλλά βιολογικό όπλο.

(Αντίστοιχα όπλα είναι και οι πυρκαγιές από την Καναδά και τη Ρόδο ως την Αλεξανδρούπολη και τη Χαβάη)

Πάμε τώρα στο συγγενές μέτωπο των εργαστηριακών πυρκαγιών. Εδώ θα συναντήσουμε τον γνωστό μας πρώην υπ.Υγείας (έχει σημασία η προηγούμενη υπουργική ιδιότητά του) Βασίλη Κικίλια.

Έκτακτα μέτρα λοιπόν για την αντιμετώπιση αλλά και την πρόληψη (ενδιαφέρον το σύντομο ανέκδοτο) των πυρκαγιών ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας.

Το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 53 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με τις περισσότερες να είναι στην Αλεξανδρούπολη και την Εύβοια, ανέφερε αρχικά. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι δύσκολο, λόγω των καιρικών συνθηκών, είπε ο υπουργός.

Η έκτακτη διϋπουργική σύσκεψη που είχε γίνει νωρίτερα έλαβε τα παρακάτω μέτρα:

* Απαγόρευση πρόσβασης σε ορεινούς όγκους της Αττικής, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης έως το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου.

* Απαγόρευση οποιαδήποτε δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους.

* Αυστηρή εφαρμογή του 112.

* Αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

H δήλωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας:

«Οι τελευταίες 48 ώρες, όπως δυστυχώς και το επόμενο 48ωρο, αποδεικνύονται εξαιρετικά κρίσιμες λόγω των θυελλωδών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών που δημιουργούν εκτεταμένα πύρινα μέτωπα, καθώς οι εστίες δεν μπορούν να τεθούν εύκολα υπό έλεγχο.

Από χθες τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκαν 53 δασικές πυρκαγιές και μόνο στον Έβρο 14 διαφορετικές εστίες.

Η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη και τη Δαδιά, καθώς και οι μεγάλες φωτιές που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα σε Εύβοια, Καβάλα, Βοιωτία, Κομοτηνή είναι πολύ δύσκολες.

Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη διυπουργική σύσκεψη με τους συναδέλφους υπουργούς Επικρατείας, Περιβάλλοντος, Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας, τους επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ, και του Λιμενικού, καθώς και του Διοικητή της ΕΥΠ.»

Αποφασίστηκε:

Πρώτον, απαγόρευση πρόσβασης σε ορεινούς όγκους και περιαστικά δάση με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Καβάλα και Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη στις 8 το πρωί.

Δεύτερον, αύξηση και παρουσία περιπόλων ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις παραπάνω περιοχές και σε περιοχές υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Τρίτον, απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας από τους πολίτες σε εξωτερικούς χώρους που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς.

Τέταρτον, αυστηρή εφαρμογή των οδηγιών εκκένωσης του 112, καθώς είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος εγκλωβισμού και συνακόλουθα, απώλειας ζωής.

Και πέμπτον, αν κριθεί απαραίτητο, θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι εμπλεκόμενες, επιχειρησιακά, δυνάμεις».

Στο προηγούμενο σχετικό επεισόδιο>

Εν μέσω εργαστηριακού ολέθρου το παγκόσμιο χρήμα επιστρέφει βίαια στους ιδιοκτήτες του

Καθώς ο πλανήτης είναι παραδομένος σε επιτελικές πυρκαγιές και εργαστηριακά συμβάντα τα οποία διατηρούν σε καταστολή τους πολίτες ενόψει ενός ακόμη αλλόκοτου χειμώνα τα στοιχεία για την εκτόξευση της θνησιμότητας που έρχονται από την Νέα Ζηλανδία σε συνδυασμό με την περίθαλψη της πρώην πρωθυπουργού της χώρας από την Οικογένεια Αγγελοπούλου προσθέτουν και το απαραίτητο ελληνικό στοιχείο στις εξελίξεις. H είδηση προκαλεί αναβλύζοντα ρίγη συγκινήσεως.

Η Jacinda Ardern βραβεύτηκε με το “Damehood” για τον χειρισμό της πανδημίας, καθώς οι υπερβολικοί θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται και η καταστολή των μέσων ενημέρωσης εντείνεται.

Οι θάνατοι του 2023 στη Νέα Ζηλανδία είναι 25% πάνω από το κανονικό – αλλά είναι κρυμμένοι από το κοινό γράφει ο Igor Chudov.

Για να δούμε πως η επιδέξια και πρόθυμη Jacinda Ardern έλαβε και από ποιον το σχετικό βραβείο. Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας απένειμε το “damehood” – τη δεύτερη υψηλότερη τιμή στη χώρα – στην πρώην πρωθυπουργό της Jacinda Ardern.

Το βραβείο απονεμήθηκε για την «καθοδήγηση της χώρας στην πανδημία του Covid».

Ποιος έδωσε στη Jacinda αυτή την υψηλότερη τιμή; Ο νέος της πρωθυπουργός, Chris Hipkins.

Ο κ. Hipkins ήταν ο υπουργός Υγείας της Jacinda κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε απονέμοντάς της την υψηλότερη τιμή για τη διαχείριση της πανδημίας, «τίμησε» σιωπηρά και τον εαυτό του. Παστρικές δουλειές.

Η Jacinda έκανε μερικά πολύ ασυνήθιστα πράγματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η κυβέρνησή της απαγόρευσε στους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας να επιστρέψουν στη χώρα τους. Υποστήριξε επίσης μια «κοινωνία δύο επιπέδων», στερώντας βασικά τους μη εμβολιασμένους Νεοζηλανδούς τα συνταγματικά τους δικαιώματα και γελώντας γι’ αυτό:

Πώς είναι η Νέα Ζηλανδία; Ρίξτε μια ματιά στη βάση δεδομένων Βραχυπρόθεσμης Θνησιμότητας. Το 2023, οι Νεοζηλανδοί πεθαίνουν με ποσοστά που υπερβαίνουν το 25% του φυσιολογικού. Στην Ελλάδα τα σχετικά ποσοστά είναι ακόμη υψηλότερα.

Μια επιτυχημένη πολιτική πανδημίας δεν θα είχε ως αποτέλεσμα περίπου 25% υπερβολική θνησιμότητα κατά το τέταρτο έτος της πανδημίας. Οι αξιωματούχοι επιμένουν ότι ο Covid δεν ευθύνεται για τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους, αφήνοντας την πραγματική αιτία (εμβόλια COVID) ένα ανείπωτο μυστήριο.

Οι περισσότεροι Νεοζηλανδοί δεν γνωρίζουν ότι οι πιθανότητές τους να πεθάνουν αυξήθηκαν κατά ένα τέταρτο, επειδή ο Τύπος της χώρας τους σιωπά για υπερβολικούς θανάτους.

(Όπως ακριβώς σιωπά και ο εγχώριος βουκολικός χρεοκοπημένος τύπος)

Η σιωπή και η έλλειψη ευαισθητοποίησης του κοινού δεν είναι τυχαία: η κυβέρνηση εντείνει την καταστολή στα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης.

Αυτόν τον Ιούνιο, η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αποκάλυψε την πρωτοβουλία της για «Ασφαλέστερες διαδικτυακές υπηρεσίες και πλατφόρμες μέσων».

Η κυβέρνηση προτείνει τη δημιουργία «Μιας νέας ρυθμιστικής αρχής του κλάδου» εξοπλισμένη με εξουσίες να τιμωρεί τις «πλατφόρμες μέσων»:

Η νέα ρυθμιστική αρχή θα διασφαλίσει ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούν κωδικούς για να κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς. Οι υπηρεσίες πολυμέσων όπως οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί θα πρέπει επίσης να ακολουθούν νέους κώδικες προσαρμοσμένους στον κλάδο τους. Η ρυθμιστική αρχή θα έχει την εξουσία να ελέγχει πληροφορίες από πλατφόρμες για να βεβαιωθεί ότι ακολουθούν τους κώδικες και θα μπορούσε να επιβάλει κυρώσεις για σοβαρές αποτυχίες συμμόρφωσης. Αυτό θα διασφάλιζε ότι όλοι παίζουν με τους ίδιους κανόνες και ότι η ασφάλεια των καταναλωτών τίθεται σε προτεραιότητα!

Η συνέχιση της κατάργησης και του αποκλεισμού της πρόσβασης στο πιο επιβλαβές περιεχόμενο – οι κρατικές παρεμβάσεις για τη λογοκρισία του περιεχομένου και την ποινικοποίηση της συσχετιζόμενης συμπεριφοράς θα παραμείνουν στο άκρως υψηλό επίπεδο βλάβης. Το νέο πλαίσιο θα συνεχίσει τις ποινικές κυρώσεις για την αντιμετώπιση «ανάρμοστου» (παράνομου) υλικού, συμπεριλαμβανομένων των εξουσιών έκδοσης ειδοποιήσεων κατάργησης αυτού του τύπου περιεχομένου.

Η NZ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να κάνει λογοκρισία:

διασφαλίσεις και εμπόδια για την αποτροπή της μεταφόρτωσης και δημιουργίας επικίνδυνου περιεχομένου – για παράδειγμα, χρονικές καθυστερήσεις ή απαιτήσεις επαλήθευσης για συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου

μεθόδους για τον εντοπισμό επιβλαβούς περιεχομένου και την αποτροπή του τρόπου με τον οποίο κοινοποιείται και ενισχύεται. Αυτό θα περιλαμβάνει τρόπους κατάργησης αυτού του περιεχομένου, όπως:

• μέσω πρακτικών μετριασμού της ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης (AI).

• υποβάθμιση της ορατότητας του περιεχομένου

• κατάργηση υποτροπής ατόμων και οντοτήτων – όπως η αναγνώριση λογαριασμών bots και troll που δημοσιεύουν συστηματικά μη ασφαλές περιεχόμενο • χρησιμοποιώντας δείκτες γνησιότητας.

Τέλος πάντων, δεν είμαι πολίτης της Νέας Ζηλανδίας, επομένως δεν μπορώ να πω σε αυτή τη χώρα πώς να αυτοκυβερνηθεί-σχολιάζει ο Chudov.

Αυτό που μπορώ να πω, ωστόσο, είναι ότι λυπάμαι πολύ για τους καλούς πολίτες αυτής της απομακρυσμένης χώρας, που έχασαν τη συνταγματική τους προστασία, πεθαίνουν με υπερβολικούς ρυθμούς, αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο που διατρέχουν και έχουν μια κυβέρνηση πιο ενδιαφέρουσα στην απόκρυψη της αλήθειας από τον πληθυσμό και στην απονομή υψηλότερων τιμών στα μέλη της.

Αξίζει η Jacinda το damehood της; Ή μήπως της αξίζει κάτι άλλο;

Προφανώς αυτό που άξιζε στην Ardern ήταν>

-Προσκλήθηκα να συμμετάσχω στο Harvard University αργότερα αυτό το έτος ως 2023 Angelopoulos Global Public Leaders Fellow και ως Hauser Leader στο Kennedy School’s Center for Public Leadership…

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε τους συμπολίτες της η πρώην πρωθυπουργός της θανάσιμης επιβολής των εμβολίων COVID-19 καθώς έπεφτε στην αγκαλιά του ζεύγους Αγγελοπούλου. Μετά από αυτό η Γιάννα Αγγελοπούλου θα μπορεί να δηλώνει υπερήφανη καθώς μετά τον κ. Αλέξη Τσίπρα επιμελήθηκε την εκπαίδευση και της ηγέτιδος Jacinda καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται ενίοτε ως δραματική κωμωδία.

Με την ευκαιρία σας θυμίζουμε πως είχε περιγράψει η Γιάννα στο βιβλίο της την στενή επαφή με το Harvard University, τον Bill Clinton και το πάθος της να επωάζει ηγέτες. Ένα πάθος που μοιράζεται με τον Γερμανό οικονομολόγο-μηχανικό και ιδρυτή το WEF, κ. Klaus Martin Schwab, ο οποίος αρέσκεται εξίσου να επωάζει τους ηγέτες του μέλλοντος.

«Οταν άρχισα να ασχολούμαι με το Kennedy School του Harvard, ένιωθα μεγάλη έμπνευση από το μότο του:

«Διαμορφώνουμε τους ηγέτες που θα αλλάξουν τον κόσμο». Με παρακίνησε όμως και ο Bill Clinton, που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι για τη δημόσια διοίκηση και τον ρόλο που μπορεί να παίξει μέσω του Harvard και του Kennedy School. (…) Είμαι περήφανη που πριν από δέκα χρόνια έγινα πρότυπο ηγεσίας για τη χώρα μου, σε μια προσπάθεια που ένωσε το έθνος μπροστά στο κοινό συμφέρον. Ομως οι κυβερνήσεις, κυρίως με τους σκληρούς οικονομικούς περιορισμούς που υπάρχουν σήμερα, είναι συχνά πολύ αναποτελεσματικές και πολιτικά ανασφαλείς για να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους για το δημόσιο καλό και για όσους υποφέρουν.

Ο Bill Clinton με ενέπνευσε να βρω ένα νέο μονοπάτι και ελπίζω ότι το πρόγραμμα θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Η δημόσια διοίκηση ήταν το ονειρό μου σαν παιδί και η δουλειά μου ως ενήλικας. Επέστρεψα σε αυτή την αρένα λίγο τραυματισμένη αλλά σοφότερη από τις εμπειρίες μου. Είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο μπορώ να κάνω τη διαφορά αλλά και ότι μπoρώ να κάνω τη διαφορά στις ζωές των εξαιρετικών ηγετών που με τη σειρά τους θα κάνουν τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacinda Ardern (@jacindaardern)

A quick update! When I did my final interviews before leaving Parliament, I said that alongside working as a special envoy to the Christchurch Call, and joining the Earthshot board, I would also be doing some speaking, teaching, and learning. Here’s a little more detail on that….

I’m incredibly humbled to be invited to join Harvard University later this year as 2023 Angelopoulos Global Public Leaders Fellow and as a Hauser Leader in the Kennedy School’s Center for Public Leadership.

Harvard have been a really important partner in the Christchurch Call work, and my semester there later this year will also be an opportunity to take up the first tech governance leadership fellowship at the Berkman Klien Center. Not only will this be a chance to work collaboratively with the center’s research community, but also work on the challenges around the growth of generative AI tools.

I’ll also be sharing my experiences through speaking both here and abroad, while also taking time over the next year to learn too.

While I’ll be gone for a semester (helpfully the one that falls during the NZ general election!) I’ll be coming back at the end of the fellowships. After all, New Zealand is home!

Ήταν ακόμη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας όταν οι χορηγοί του κόμματος των Δημοκρατικών περιέφεραν την Ardern στις ΗΠΑ με τον ίδιο τρόπο που το έκανε η Γιάννα με τον Αλέξη στο ημιβαθή κράτος των Clintons και κάποιοι άλλοι το επανέλαβαν παίρνοντας από το χέρι τον Τσίπρα και ξεναγόντας τον στα μυστικά της προέλευσης του χρήματος σε ενδιαφέροντες προορισμούς και διευθύνσεις στο Παρίσι. Εδώ ο Αλέξης ανακάλυψε το Ιερό Δισκοπότηρο και είδε το φως το αληθινό.

Ερωτηματικά προκύπτουν αυθόρμητα για το πότε έλαβε τα σχετικά ταχύρρυθμα μαθήματα η κ. Έφη Αχτσιόγλου και αίφνης οι μηντιακοί τελάληδες του επισήμου αφηγήματος της planδημίας κααι των εμβολίων άρχισαν να σερβίρουν το νέο πρόθυμο φρούτο ως θύμα σεξιστικών επιθέσεων.

Η Ardern σ΄εκείνο το ταξίδι της στις ΗΠΑ είχε ξεκινήσει συναντώντας τους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς συντάκτες από διάφορα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Conde Nast Travel, The New York Times Travel και Forbes, μεταξύ άλλων.

Η κ. Ardern επίσης ηγήθηκε μιας “εμπορικής αντιπροσωπείας” σε μια συνάντηση με την BlackRock. Είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό ταμείο στον κόσμο με επικεφαλής τον Larry Fink και έχει υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (15,5 τόνους NZ $). Σ΄εκείνη τη συνάντηση η Ardern συνοδεύονταν από τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ και επικεφαλής διεθνών υποθέσεων, Myron Brilliant.​

Θα ακολουθούσε μία συνάντηση συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών António Guterres στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο πόλεμος στην Ουκρανία και η κλιματική αλλαγή.

Εκείνη η επίσκεψη της περιφερόμενης Jacinda Ardern έκλεισε με την 3η εμφάνισή της στο The Late Show με τον Stephen Colbert.

Με χορηγό και σύμβουλο επίσης την BlackRock η οποία ανέλαβε την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας ο επίσης περιφερόμενος ηγέτης της βρέθηκε και στην Αθήνα για να συναντηθεί σε ένα φλεγόμενο περιβάλλον με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Iχνηλατώντας εκ των υστέρων τις κινήσεις της κ. Αγγελοπούλου θα μπορούσε κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι εγχώριοι επιχειρηματίες εάν όχι στο σύνολό τους αλλά σε μεγάλο ποσοστό θα πρέπει να παραδώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στους πραγματικούς κατόχους τους (σε αυτούς που πραγατικά του ανήκουν όταν πρόκειται για ένα κράτος με 400 δις χρέος) όπως για παράδειγμα στους κολοσσούς Vanguard, State Street και BlackRock και να παραμείνουν ευτυχείς στην ιδέα ότι δεν τους ανήκει τίποτε και είναι ευτυχισμένοι σε ρόλους receptionist.

Kάποιοι έχουν αποδεχτεί το ρόλο δεκαετίες τώρα.

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*