in ,

Φωτο απο φωτιές μεσα απο “καθρέφτη” ..!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οταν ενωνουμε το μισο και κοιταζουμε το ολοκληρο …!


Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 Comments

Leave a Reply
   • Ώπα, μισό…
    Σα να λέμε με μια ατάκα εσύ αμφισβητείς ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση ανήκει στους Ιλλουμινάτι που μας έχουν αλλάξει τα φώτα. Αυτό λές;
    Δεν θέλει πολύ κόπο ούτε κάναν τρελό τρόπο. Είναι όλα εύκολα να βρεθούν στο youtube.
    Προφανώς και ο σατανάς έχει υπόσταση στη γη αφού είναι ο κόσμος στον οποίο κάνει παιχνίδι κρατώντας μας στο σκοτάδι.
    Για αυτό κραυγάζουν όλοι οι παλαιοί πολιτισμοί έως τον Ιησού Χριστό να μην απατώμαστε από το ψεύδος του κόσμου τούτου.
    Γιατί οι ψυχές των ανθρώπων είναι εγκλωβισμένες εδώ. Η φύση της ύπαρξής μας εδώ ΕΥΤΥΧΏΣ δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε καθαρά τον σατανά και τα τσιράκια του γιατί, φίλε, δεν θα αντέχαμε την θέα του απόλυτου κακού και της μη ύπαρξης (του μη όντως).
    Για να σκάνε τόσα απανωτά σημάδια και τόσες εμφανίσεις και θεάσεις του κακού ένα μόνο μπορεί να σημαίνει: είμαστε στα τέλη των αιώνων.

 1. Εδώ τώρα έτσι όπως τα ενώσατε, σχηματίζεται ο Μπαφομέθ, ο Θεός των μασόνων

 2. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!………………..Ναι! Έρχου Κύριε Ιησού!……Ναι! Έρχου Κύριε Ιησού!…..Ναι! Έρχου Κύριε Ιησού!……..

  Ώσπου μια μέρα, όλη η ανθρωπότητα ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. Και όλοι μαζί θα ενώσουμε τις φωνές μας σε μια μεγαλειώδη προσευχή, που θα ακούγεται από άκρη σε άκρη τού κόσμου.

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

  17 Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· έρχου. και ο ακούων ειπάτω· έρχου. και ο διψών ερχέσθω, και ο θέλων λαβέτω ύδωρ ζωής δωρεάν. (Αποκάλυψις 22/κβ΄).

  Ναι! Έρχου Κύριε Ιησού!

  oodegr.com/oode/swthria/xaris1.htm

  oodegr.com/oode/a8eismos/epembasi1.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χιόνισε στην Σ.Αραβία! «SOS» από επιστήμονες: Απέχουμε 1-2 βαθμούς από το «Hothouse earth» και την καταστροφή…!

Ἄχ,Μακεδονία χιλιόμορφη …